maanantai 7. heinäkuuta 2014

Instaweek #27 & Ruusula-arvonnan voittaja
1. Koko perheen loma mökillä alkamaisillaan. 2. Milan mökkiaamiainen. 3. Luonnonhelmassa myös uni maittaa, molemmat murut veti sikeitä pitkästä aikaa kymppiin asti. 4. Pikkumimmi miettii maailman menoa. 5. Saunan sytytys apuri. 6. Mökin terassin alta löytyi linnunpesä.
7. Pappa ja isi rakensi mökillä terassia, tää pikku Justiina toimi työnjohtajana.
8. Alesaalis neidille. 9. Partsileikkejä yhdessä illan päätteeksi. 10. Mila ja mummin markkinoilta ostama pöllöpipo. 11. Matkuksen reissun välipala Jungle Juice Barissa. 12. Ikea kierrettiin kaukaa tällä kertaa. 13. Lauantai-illan rentoutus - blogia ja lasi spritseriä parvekkeella.
14. Uskomaton fiilis, kuinka siistiä että 1000seuraajan rajapyykki meni rikki ! Ihanaa että ootte siellä. ♥ 15. Iltasnacksiä. 16. Herkullinen arvontamuistutus. 17. Viiiiielä vähän viikon takaisten synttäreiden fiilistelyä !


Seuraa Instagramissa, @essimmaria !

Niin ja hei, Ruusulan picnic-setin voittajakin on arvottu ja tällä kertaa onni potkaisi Jennaa, kurkkaappa mailiasi. Onnea ja herkullisia hetkiä mansikoiden ja kuohuvan kera !


8 kommenttia:

 1. Miten aloititte kiinteiden ruokien syömisen? Ikä? Soseet vai sormiruokailu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soseilla aloitettiin, Milan kovan puklailun vuoksi maistelut aloitettiin jo 4kk iässä neuvolan suosituksesta ja se auttoi selkeästi tuohon vaivaan. Soseilla pääsääntöisesti mutta 6kk iästä lähtien ollaan päivittäin myös sormiruokailtu jotain. :)

   Poista
 2. Kivoja kesäisiä kuvia. Oletteko muuten käyneet Milan kanssa vielä yksivuotisneuvolassa? :) Olisi mukava lukea kuulumisia. Itsellänikin on suht samanikäinen tyttö, joten aihe on ajankohtainen. Kiitos ihanasta blogista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä piti olla neuvola jo pari viikkoa sitten mutta se peruuntui ja uusi aika on nyt torstaina, joten silloin tulee kyllä neuvolakuulumisia varmasti. Jännittää ihan että miten typy on kasvanut viimeisen parin kuukauden aikana :)

   Kiitos itsellesi kun käyt lukemassa <3

   Poista
 3. Voi ei miten ihana yllätys oli tuo arvonnan voitto! Itse olen toipumassa viikonloppuna tehdystä leikkauksesta vielä, mutta mansikat haen heti kun tästä vähän parempaan toivun. Kiitoksia vielä suuresti, piristi kovasti päivää :)
  Ihania kesäpäiviä teidän koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ihanaa että voitto osui sulle, pikku piristystä toipumiseen <3 Ja hei mailiin korjatakseni, palkinto on siis satamassa noudettavissa tästä päivästä alkaen ! Ilo oli mun puolella, samoin sinne, ihanaa kesää :)

   Poista
 4. Oonko ymmärtänyt oikein että imetät siis Milaa edelleen?
  Olis kiva saada postausta sun ajatuksista imetystä kohtaan ja kokemukset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain määrin joo, Milalle kyllä menee jo normimaitokin mutta muutaman kerran päivässä kun typsy ite pyytää saa hän vielä tissiä. En oo osannut vielä lopettaa.. :) Postaus on tulossa tällä tai ensi viikolla kunhan saan kirjoitettua valmiiksi, aloitettu jo on.

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3