torstai 31. heinäkuuta 2014

Hyvästejä & uusia tuulia


Huhhuh, mistäs sitä aloittaisin ? Viime päivien aikana on tapahtunut paljon ja niin vähään aikaan. Täällä on kotiuduttu lomareissusta ja toivuttu myös jo koko perheen läpikäyneestä vatsataudista. Lomatunnelmiin palataan pian, mutta tänään tulin kertomaan teille aivan erityisen mahtavasta jutusta...

Reilu vuosi sitten huhtikuussa olin hyvin alkutekijöissä blogini kanssa, mutta jo silloin rohkenin oma-aloitteisesti ottaa yhteyttä Blogirinkiin. Ilokseni pääsin liittymään tuohon hienoon joukkoon vaikka olinkin vasta aloittelija muiden konkareiden joukossa. En voisi olla kiitollisempi siitä miten paljon olen rinkiläisenä saanut, kehittynyt ja oppinut tästä touhusta. Ilman Blogirinkiä tuskin olisin tässä pisteessä blogini kanssa, joten suuri kiitos sinne kaikille huipuille tyypeille tästä miltein 1,5vuoden taipaleesta. Haikeudella tulen siis sanomaan syksyn aikana heipat Blogiringille sillä uudet tuulet odottavat.

Mulla on ollut mielessä keväästä asti että kaipaan jotain uutta potkua omaan bloggaukseen. Intohimo tätä touhua kohtaan on kasvanut valtavan suureksi ja halu kehittyä on mieletön. Jo pitkään mulla on ollut suuri unelma joka olisi myös apu ja ratkaisu tähän mun "ongelmaan". Haave kohdistui portaaliin. Toiveissa mulla oli joku sopivanlainen ja juuri mun näköinen sivusto jonka alustalle pääsisin joku kaunis päivä kirjoittamaan. Nyt tuo kaunis päivää alkaa olemaan jo melko lähellä. Kuin yllättäin, oikeastaan ihan puun takaa tämä mahdollisuus tuli ja mun ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. Ylpeänä ja intoa puhkuen saan siis vihdoin ilmoittaa teille että Pieces of Miracles -blogi siirtyy syksyn aikana osaksi Mamalife.fi -sivustoa !


Uskon että muutto on mieluisa myös teille lukijoille. Sivuston takana on suuri ja osaava mediatalo sekä monet tekniset jutut paljon helpompia ja nopeampia kuin täällä Bloggerin puolella. Muuten blogin tunnelma ja meno pysyy samana vaikka alusta vaihtuu, eli sen puolesta ei tarvitse pelätä. Toki myös kaikkea uutta kivaa on luvassa, pää on täynnä ideoita syksyksi. Mä oon ihan fiiliksissä, odotan muuttoa valtavalla innolla ja toivon että te seuraatte meitä myös uuteen osoitteeseen. Olette todella tärkeä osa mun bloggaamista, ilahdutatte ja motivoitte mua tähän touhuun päivä päivältä suuremmin.

Aikataulu on vielä vähän auki, mutta infoan teille kyllä heti kun muuttoaikataulu uuteen blogikotiin varmistuu. Mamalifen sivuilla aloitan jo elokuun alussa kirjoittelemaan "sivublogia", mutta varsinainen siirto tapahtuu syyskuun lopussa. 

Pysykää kuulolla !

46 kommenttia:

 1. Onnea vielä, oot kyllä ansainnut tän! :) Vaikka varmasti me blogirinkiläiset haikeudella sut päästetäänkin pois! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iina :) Haikeudella mä myös poistun tuosta joukosta, mutta myös niin innoissaan tulevasta !

   Poista
 2. Onnea Essi! :) Oon tosi iloinen sun puolesta.

  VastaaPoista
 3. Oi, onpas hieno juttu! Hyvä, Essi!! :) <3 Voi kun itse pääsisi joskus edes puoliksi yhtä pitkälle, kuin sinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Hanna <3 Kiitos paljon, jaksat jatkaa vaan niin kyllä sä pääset just niin pitkälle kun jaksat haaveilla ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Emmi <3 tää kyllä on tietynlainen unelman täyttymys !

   Poista
 5. Onnea uusista tuulista! Kuulostaa kivalle :)

  Niina / www.zeninan.com

  VastaaPoista
 6. Onnittelut uusista tuulista, sulla on ihana blogi :)

  VastaaPoista
 7. Tää on kyllä ehdottomasti hieno juttu sulle, isot onnentoivotukset Essi!! Mielenkiinnolla odotellaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Melina :) Näin mä oon sen myös ajatellut, tuo varmaan kaikkea kivaa uutta mukanaan tää muutto.

   Poista
 8. Mä kurkinkin jo tänään Mamalifen puolelta, että oot siirtymässä sinne! Ja kieltämättä, se näin äkkiseltään vaikuttaa just passelilta blogikodilta sun ihanalle blogillesi! Kuulostaa tosi hyvältä siirtymältä siis! Onnea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Suvi, kiitos paljon :) Huippua että kaikki ottaa tulevan muuton näin kivasti.

   Poista
 9. Onnea! Saatko ihan palkkaa tuolla bloggaamisesta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mediatalon alla olevat blogit saavat palkkiota bloggaamisesta eli kyllä saan tulevaisuudessa palkkaa kirjoittamisesta.

   Poista
 10. Paljon onnea! Kuinka monta sivun katselua sulle tulee päivässä? Täällä yksi pikkubloggaaja joka haaveilee joskus hamassa tulevaisuudessa portaaliin pääsystä, mutta ei taida vielä kävijämäärät riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) tarkkoja speksejä en ehkä lähde paljastamaan mutta luku on nelinumeroinen. Kannattaa vaan tehdä sitä omaa juttua ja pyrkiä kehittymään haluamaansa suuntaan niin kyllä se työ kantaa vielä hedelmää :)

   Poista
 11. Jeeeee! Onnea vielä tätäkin kautta, olet menestyksesi ansainnut <3 hyvä Essi!

  VastaaPoista
 12. Ihan huippujuttu! Tässä sen näkee, että miten kannattaa tehdä töitä unelmiensa eteen. Sun blogi on ehdottomasti paikkansa tuola ansainnut!:) Niin huippua, oon todella aidosti onnellinen sun puolesta, NIIN SIISTII!! <3 Mielenkiinnolla odottelen tulevaa! Jänskää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia <3 On joutunu tässä parin päivän aikana nipistelemään itteäni että onks tää oikeesti totta. Kieltämättä aika mahti fiilis, maltan tuskin odottaa kun pääsen ekaa postausta väkertää mamalifelle !

   Poista
 13. Onnea! Melkein alusta asti blogiasi seuranneena olet kyllä tämän ansainnut :) jossain aikaisemmassa postauksessa kommentoinkin jo että blogisi pn kehittynyt kokoajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne <3 lämmittää mieltä tälläiset kommentit kovasti !

   Poista
 14. Onnea Essi! Hieno juttu, innolla jään seuraamaan millanen portaali mamalifestä on tulossa :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3