sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Extempore päiväreissu Matkukseen


Paljoa ei viime viikolla kotona viihdytty vaikka kelit olivatkin surkeat, torstain mökiltä kotiutumisen jälkeen suunnattiin perjantai aamuna nokat kohti Kuoppijoo ja Matkusta. Olipa kerrankin "rentouttavaa" lähteä shoppailureissulle ilman erityistä ostoslistaa, ja hei Ikea kierrettiin tällä kertaa kaukaa, ei edes lihapullilla käyty. Rennoin mielin matkat taittui mukavasti hyvää musaa kuunnellen kun pikkumimmi veti molempiin suuntiin ajettaessa päiväunia. Poistultaessa hurautettiin vielä kiertoreittiä ja yllätettiin mun vanhemmat kun poikettiin mökillä iltakahvilla. Ihanaa kun ne on aina niin innoissaan päästessään näkemään Milaa vaikka vasta edellispäivänä oltiin mökillä oltukin.

Tehtiin me myös vielä ALE-löytöjäkin, enimmäkseen Millalle mutta kyllä Matkuksella oli jotain annettavaa myös vanhemmille. Ensi viikolla voisin esitellä meidän tän sesongin aleaarteet vielä tarkemmin... Taas tuli kyllä todistettua se että extempore reissut on parhaita, niitä ei ehdi suunnitella ja stressta liikaa. Lisää näitä !

Huomenna koittaa arki tähän perheeseen kun Niko palaa töihin, meni viikko taas ihan liian nopeaa, mutta onneksi päästään loman makuun jo parin viikon päästä uudelleen. Ja hei ensi viikolla on taas luvassa juhlasuunnitelmia kun ensi lauantaina tää mama järkkää ystävilleen TISSIÄISET ! Ootteko jo kuulleet näistä äitien "varpajaisista" eli imetyksen lopettajaisista ? ;)
5 kommenttia:

 1. Mä vietin jalkajaisia, kun ei noi tissit oikeen pelittänyt imetyksen suhteen ;)

  VastaaPoista
 2. Voi ei, miten söpö kuva Milasta tuossa turvaistuimessa! :D Alkoi ihan hymyilyttää, sydän suli!
  Matkus on kyllä pop, pitäs joskus itekin mennä sinne ihan ajan (ja kunnon kauppalistan) kanssa...

  TISSIÄISET!!! Ihana idea! :D En ole koskaan kuullut aikaisemmin, aina oppii uutta hahaa! Pitäkäähän hyvät kemut! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, toinen ihan taju kankaalla <3 Lapset on niin suloja kun ne nukkuu ! Joo todellakin, iso peukku Matkukselle, ihan paras ostoskeskus ja ihanasti otettu lapsiperheet huomioon !

   EIKÖ ! Siis jenkeissä se on jo ihan yleinen juhla äideillä, pitää tuoda sitä kulttuuria vähän tännekin ;) varmasti pidetään, kiitos Hanna !

   Poista
 3. ootteko tykännyt tosta turvaistuimesta? :) en tiedä ootko jossain asiasta erikseen kirjottanutkin. oon tainnu skipata kaikki turvaistuinpostaukset, kun ne ei oo ollu itelle ajankohtasia. tai niin mä aina luulin:D kuvittelin voivani kuljettaa poikaa vuoden, jopa ylikin, turvakaukalossa, mutta toisin kävi. turvaistuin pitikin ostaa jo reilu 6kuukauden iässä ja käyttöön se otettiin 8kuukauden iässä. onneksi ei ihan 6kuisena vielä tarvinnut, kun vähensi pojalta vaatteita aina automatkaksi niin se mahtui just ja just kaukaloon:) meillä on siis toi sama istuin, mutta turkoosina ja se on meidän mielestä ihan paras! poikakin tykkää :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3