tiistai 15. heinäkuuta 2014

Instaweek #28


Nyt venyttiin jo tooodella pitkään tän viikon instapläjäyksen kanssa, mutta tässä se nyt on !
1. Kesä pelastettu, 5kiloa kesää säilötty pakkaseen. 2. Tervetuloa takaisin HELTEET ! 3. Partsipoolilla. 4. Tasan 23vuotta sitten heinäkuussa, Essi 11kk äidin kanssa ekaa kertaa biitsillä.5. Vaikka meiltä on vaan pari kilsaa keskustaan niin silti asutaan näin landella, meidän postimatkalla voi jäädä kattelee lampaita.
6. Tissiäiset suunnitteluvaiheessa. 7. Me nautitaan kesästä täysillä. 8. Äidin sylissä on ruuhkaa. 9. Käytiin torstaina 1-vuotisneuvolassa josta huomenna lisää !
10. Boolilasit valmiina. 11. Jätskihetki, hyvää oli ! 12. Parjantai-illan rentouttava siideri parvekkeella. 13. Stadin enon kanssa laatuaikaa mummilan pihalla.
14. #mammairti #partyselfie #tissiäiset15. Tyttöjen tissiäispanostus ! 16. Mitä tapahtuu ? Skumppaa ainakin meni. 17. Parhaat mimmit, SKOOL ! 18. Sunnuntaina oli maailman ihaninta saada murut kotiin ! voi noita. ♥


Seuraa Instagramissa, @essimmaria !2 kommenttia:

 1. Voi että, miten voittekaan olla Milan kans noin saman näkösiä pienenä! :D ihana kuva<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä ! Kaikki aina sanoo kuinka Mila on isänsä näköinen, mutta juuri viime viikolla kun kävin omia vauvakuvia läpi niin kyllä me ollaan kuin kaksi marjaa pikkumimmin kanssa :D

   Kiitos <3

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3