sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Mila 1v - juhlien koristelut











Juhlia suunnitellessa mulla meinasi lähteä koristelut roisisti käsistä, mutta onneksi H-hetken lähestyessä aloin karsimaan suunnitelmia, viiriviritykset ja ilmapallokimput tippuivat suurimpina suunnitelmina pois. Meidän kompakti koti olisi ollut aikamoinen sirkusteltta jos kaikki mun toiveet olisivat toteutuneet ja näin jälkikäteen ajateltuna mielestäni koristuksia oli juuri sopivasti. Ikkunoissa pompomeja, lattioilla muutamia ilmapalloja, olkkarin nurkassa suuri hopeinen ykkösen muotoinen foliopallo, jääkaapin ovessa kuvakollaasi pikkumimmin ekasta vuodesta, valkoisia neilikoita (+vierailta saadut kukat), liitutaulu jossa teksti "Mila´s 1st. birthday" ja kattauskessa kauniita kertiksiä ja paperipillejä. Juuri sopivasti mun makuun, saa nähdä miten ensi vuonna jos Mila osaa toivoa jo oikeasti jotain teemaa ? 

Pompomit, valkoinen serpentiini, kertakäyttölautaset, mukit, paperipillit, cupcake koristeliput, lusikat sekä lautasliinat tulivat Juhla Centeriltä, ja heillä onkin aivan mahtava valikoima juhliin kuin juhliin. Erityisen innoissani olin tuosta häätuotevalikoimasta, melkein pieni hääkuume nousi kun selailin sivuja. - Ehdottomasti suosittelen tutustumaan heidän valikoimaan, ja nyt heillä on vielä ALE päällä joten jos juhlat ovat tulossa niin kannattaa tehdä pikapikaa tilausta !




Yhteistyössä, Juhla Center




10 kommenttia:

  1. Oi, tosi kauniit koristelut! Ihan oikea synttäri tunnelma saatu viritettyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maikki :) Mun mielestä myös tunnelma oli juuri ihana 1v-juhliin.

      Poista
  2. Voi miten ihanan näköistä. Noita raitapillejä, pilttipurkkikoristeita ja pompomeja on näkynytkin nyt aika paljon blogeissa, on kyllä tosi kivoja, tykkään! Meillä on ensi kuussa Nellan 2v-synttärit ja koitan poimia sinne ideoita. Nyt on vasta kaksi muumipöytäliinaa, tollanen kakkosfoliopallo ja ööö... servettejä? Ehkä. :D Nella halusi muumiteeman, vaikka eipä se varmaan tajunnut mitä kysyttiin edes. :D Ei kaksveekään oikeen vielä tajua, että on synttärit tulossa, melko absurdi ajatus varmaan niin pienelle kuiteskin. Kyseltiin vaan, että haluatko tämän vai tämän vai tämän teeman ja sanoi ''muumiteema!'' :D

    Kiitos juhlacenter-vinkistä, onkin ihan uusi tuttavuus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miranda :) Joo niinhän niitä on näkynyt ja en itse vaan voinut vastustaa niitä, söpöjä yksityiskohtia <3 Hahah, ihana muumi-intoilija siellä ! Meillä varmaan menee ensi vuonna ihan samalla kaavalla.

      Eipä mitään, ilo on mun puolella jos edes joku löytää jotain uutta näistä mun postauksista :) Juhla Centeriä meidän perheen juhlissa tullaan varmasti näkemään jatkossakin.

      Poista
  3. hei mistä toi ilmapallo on hankittu :) Pakko saada neidin synttäreille kans<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se saatiin Milan kummitädiltä, mutta niitä myytiin aiemmin Tiimarissa ja nyt löytyy aika monesta askartelukaupasta ja nettihän näitä on pullollaan :) käy vaan sitten täyttämässä jossain !

      Poista
  4. Mistä tollasia "tauluja" saa, missä siis on nimi, kuva ja syntymätiedot? Saako sellasen jostain tulostettua yms, haluan samanlaisen poitsulle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo taulu on peräisin Walldesign.fi verkkokaupasta :) Saa sellaisen varmaan tehtyä myös itse jollain ohjelmalla !

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3