sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Mageimmat pikkutennarit suoraan Lontoosta


Milan kummitäti oli syntymäpäivien aikaan reilaamassa pitkinpoikin Eurooppaa, siispä Kiira missasi itse synttärijuhlat. Hetki sitten hän kuitenkin palasi Suomeen ja eilen Milan 1v1kk-päivän kunniaksi vietettiinkin sitten kunnolla aikaa tyttötrion voimin. Käytiin satamajädellä ja hengailtiin meillä. Milan nukkumaan menon jälkeen Kiira jäi vielä istumaan mun kanssa iltaa kun Niko oli isoveljensä kolmekymppisillä. Tekee niin hyvää välillä saada aikaa ystävän kanssa ihan kahdestaan ja parantaa maailmaa. Kiitos vielä muru seurasta, otetaan pian uusiksi !

Mun ei ollut tarkoitus tulla kirjoittamaan sen kummemmin eilisestä, vaan ihan jotain muuta. Nää on vaan aivan pakko tulla esittelemään, maailman siisteimmät tennarit jotka Kiira toi Milalle syntymäpäivälahjaksi suoraan Lontoosta. Eikä ihan mitkä tahansa tennarit, vaan Vansit ja on muuten ehkä mageimmat popot ikinä ! Äitikin haluaa !

Mitkään ihan perus Vansit ei ole kyseessä, vaan Beatlesin Yellow Submarine versiot. Kenkien värikäs kuosi muodostuu lauseesta "All you need is love". Niin kiva kun Kiira ei tehnyt sitä varmaa valintaa ja valinnut pinkkejä tennareita. Persoonallisuus kunniaan, näitä popoja ei varmasti tule muilla pikkupimuilla vastaan kaupungilla tepastellessa ! Tosin käyttöön nää ei vielä tänä kesänä ehdi ison kokonsa puolesta, koko on 22 mutta verrattuna meidän tän hetkiseen 21 jalkaan nää lähentelee pikemminkin kokoa 24-25. Joten hieman joudutaan odottelemaan Milan jalan kasvua...

Sain muuten minäkin tuliaisen muistoksi reissusta, aika osuva. Tää on siis pullonkorkista tehty jääkaappimagneetti, söpö !
Nyt me aletaan pakkaamaan ja toivottavasti puolenpäivän aikaan ollaan jo tien päällä. Aurinkoista sunnuntaita sulle sinne siis, me lähetään LOMALLE !


14 kommenttia:

 1. Ihanat tennarit! Milalla on selvästi hyvä kummitäti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on, ihan parhaat kummit kyllä onnistuttiin valikoimaan :) huippuja tyyppejä ! (joilla on vielä hitsin hyvä maku ;) )

   Poista
 2. Ihan törkeen ihanat!!! Mä kans tykkään eniten värikkäistä ja "ei niin tavallisista" tennareista Olivialle! Vitsi noi kelpais kyllä meillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on ! Harmittaa vaan ku joutuu oottaa että on Milalla on tarpeeks iso räpylä näihin :D Meillä on tähän asti menty aika perus linjalla kun vauva-aikana ei paljoo kenkiä käytetty. Ens kesänä tää tennarihirmu äiti on IRTI !

   Poista
 3. Voi että kuinka ihana tuliainen. :) Kyllä noilla kelpaa tepastella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä ! Isonakin voi sitten aina muistella että "noi on ne kengät mitkä kummitäti toi Lontoosta" <3

   Poista
 4. Tosi hienot tennarit! Käyttäisin itsekin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin, hitsi ! Pitää tarkistaa jos noita ois aikuisillekin netissä ja tilata :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3