tiistai 18. maaliskuuta 2014

Hemmottelua talven kuivattamalle iholle

Saimme muutama viikko sitten testiin apteekissa myytäviä A-derma Exomega- ihonhoitotuotteita, hoitovoiteen sekä saippuattoman pesuöljyn. Tuotteet on suunniteltu kuivalle, herkälle iholle ja soveltuvat jopa atoopikoille. Tehoaineina on käytetty luonnonmukaista Rhealba-kauraa.


A-Derma Exomega Cream DEFI
Hoitovoide kuivalle, herkälle sekä atoopiselle iholle. Sopii vauvasta vaariin sillä se on parabeeniton, hajusteeton sekä säilöntäaineeton. Vähentää kuivuutta ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Patentoitu korkkimekanismi joka pitää voidemassan steriilinä. 200ml.

A-Derma Exomega Cleansing oil
Saippua-aineeton pesuöljy joka on kehitelty vauvojen,lasten ja aikuisten kuivan ihon päivittäiseen käyttöön. Kosteuttaa, lievittää ihon kuivuutta sekä jälleenrakentaa ihon luontaista suojaa. 200ml.

Meillä tuotteita on testattu nyt kolmen viikon ajan, testaajana olen toiminut itse vaikka vallan hyvin tuotteet sopisivat jo Milallekkin. Joka tapauksessa voide ja pesuöljy saapuivat testaukseen juuri oikeaan aikaan, vaikka talvi ja pakkaset ovat tänä vuonna olleet vähissä on viima ja kylmä ehtinyt silti tehdä hallaa tämän äidin iholle. Kosteuttava pesuöljy on jo itsessään tehnyt ihmeitä, sillä olen melko laiska rasvaamaan kroppaa suihkun jälkeen. Rasvaushommissakin olen kovasti yrittäny skarpata ja hoitovoiteella olen ihoa hellinyt 1-2kertaa viikossa ja mikä parasta tuolla samalla voiteella voi hoidella koko vartalon, päästä varpaisiin ! Testijakson jälkeen iho voi huomattavasti kosteammin ja paremmin, säärien ja kasvojen iho ei enää kutise ja hilseile kuivuuttaan.

Itse olen ollut tuotteisiin todella tyytyväinen ja voin lämpimästi suositella erityisesti pesuöljyä kuivasta ihosta kärsiville. Oikeastaan ainut miinus minkä voisin mainita tuotteista on tuoksuttomuus, mikä on tietenkin ihan ymmärrettävää tälläisissä herkän ihon voiteissa ja öljyissä. Tuoksuaddiktina jäin kaipaamaan raikastavaa tuoksua, ei mitään parfyymimäistä mutta esimerkiksi hyvin kevyt sitrushedelmän tuoksu sopisi tuotteisiin kuin nenä päähän.



Onko muilla jo kokemusta A-derman tuotteista ?
Lisää tuotteista voit lukea TÄÄLTÄ.






4 kommenttia:

  1. Missähän hinnoissa nämä ovat apteekissa, osaatko kertova ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apteekkiverkkokaupan sivuilta stalkkailin hintoja, voide oli muistaakseni 21,90e ja öljy 14,90e. Vaihtelee varmaan hieman apteekista riippuen mutta noissa varmaan pyörii :)

      Poista
  2. Tuoksua ei siksi ole koska me atoopikot emme sellaista kestä... :( täydellinen siis mulle jos hajusteeton ja kosteuttava!! Kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin mä sen itsekkin järkeilin :) Kyllä kannattaa testata ehdottomasti, olen lukenut paljon muiltakin positiivisiä kokemuksia näistä !

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3