keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Project Fitmom, kesäkiri viikko 1/8



Hui kuinka nopsaa hurahti tää eka viikko ! Siihen on kuitenkin mahtunut ihan kivasti liikuntaa ja ruokailutkin on menneet ihan kivasti. Tosin herkkupäivä venähti sunnuntain puolelle joten siinä on kyllä parantamisen varaa.

Kesäkiri viikko #1
Paino - -0,4kg
Senttejä kropasta - -2cm
Sali/kotitreenit - 3
Lenkit - 2/15km
Ruokailut - Muuten OK, pikku lipsu sunnuntaina

Hieman petrattavaa löytyy ihan joka saralla. Lihaskuntotreeneihin täytyy saada lisää tehoja, aerobista pitää lisätä sekä veden juomisen kanssa pitää myös skarpata jälleen. Saa nähdä kuinka tuo pääsiäinen sekoittaa pakkaa, mutta täysillä taistellaan suklaamunahimoja vastaan. Toivottavasti pitkän viikonlopun aikana tulee myös liikuttua ja ulkoiltua perheen kesken extraa !

Kotitreeni

Lämmittely, 8min paikallaan juoksua

100 x kyykky
60 x askelkyykkyä (molemmille jaloille)
100 x vatsalihakset (erilaisia liikkeita 5x20)
60 x penkkipunnerus käsipainoilla

Viime viikolla en päässyt salille kuin kerran, mutta kotona treenasin sitten sitäkin kovempaa pikku typyn päiväuniaikaan kahtena päivänä. Treeni osoittautui hyväksi, meni ainakin suoraan jalkoihin ja poltti molemmilla kerroilla lähes 600kaloria. Nopea ja tehokas treeni, varioitavissa loputtomiin !



Oli kieltämättä aika huvittavaa että edelliseen postaukseen arvuuteltiin olenko kenties raskaana taas, kun juuri eilen lisäsin yllä olevan kollaasin Instagramiin. Pieniin päin ei tosiaan olla vielä, mutta tasan vuosi sitten voitiin vielä hyvin paksusti, itseasiassa 20kiloa paksummin. Voi vitsi, kieltämättä yllätän itseni usein ikävöimästä tuota masupalloa ! Se oli niin jännää ja taianomaista aikaa, pieni elämä sisälläni. Toivottavasti joskus vielä saan kasvattaa masua, mutta nyt keskitytään päinvastaiseen projektiin. Matkaa riittää vielä !

Kuinkas muilla sujuu ? Linkitelkää mulle haaste-postauksia jos olette sellaisia jo julkaisseet. Ja mukaankin saa toki vielä lähteä. ISOT TSEMPIT KAIKILLE !




10 kommenttia:

  1. Mahtava aloitus kuitenkin! Itse pääsen hyvin harvoin salille, mutta täältä olen löytänyt aivan mahtavat kotitreenit jos kiinnostaa :) Hyvältä näyttää! http://a-rou.fitfashion.fi/2014/03/31/bikinibody-bootcamp-treeniohjelma/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan jees, toivoin vaan että lähtis taas kunnolla boostattuna paino tippumaan :D no kai tässä pari viikkoa saa mennä hitaammin, pääasia että suunta on oikea ! Hei joo täytyykin tulla kurkkimaan sun blogia :)

      Poista
  2. Jee hyvä sinä! :) Mulla starttas maanantaina, ja hyvin on tähän asti menny :) Ens maanantaina tai tiistaina sitte viikkokatsaus ;) Toivottavasti mäkin saan pidettyä pääni pääsiäisenä, enkä herkuttele liikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee jee, ja hei HYVÄ SINÄ ! huomasin just että oot postannut, täytyykin heti lukea :) Meillä herkuteltiin lauantaina, nyt alkaakin 4viikon herkuton, saa nähdä miten käy..

      Poista
  3. Oot saanu kyl hienosti pudotettu raskauskilot pois!:)

    Täällä on oma kesäkiri-postaukseni:)
    http://kotiaidin-paivakirja.blogspot.fi/2014/04/kesakiri-viikko-1.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne lähti kyllä suht kivuttomasti pois :) Vielä kuitenkin täytyisi 10kiloa saada karistettua ! Hienostihan sullakin on mennyt , tsempit jatkoon :)

      Poista
  4. Essi! Sulle on haaste mun blogissa http://suukkosunotsalle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Täälläpä kooste ekasta viikosta http://sar-q.blogspot.fi/2014/04/kesakiri-vk-1.html

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3