maanantai 14. huhtikuuta 2014

Lasten Mehiläinen


Lauantain messureissusta aletaan pikku hiljaa olla toivuttu, tarkoitus oli jo eilen julkaista messupostaus mutta kuinkas kävikään se jäi. Kattava yhteenveto Lapsimessu-fiiliksistä on kuitenkin edelleen tulossa, nimittäin tänään illalla. Pysykää siis kuulolla !

Mun messureissuun kuului hauska "työkeikka" Mehiläisen osastolla, Blogiringin kamppiksen tiimoilta jossa on tarkoitus tehdä Mehiläisen lastenlääkäripalveluja ihmisille paremmin tutuksi. Messuilla Mehiläinen oli näyttävästi esillä, ja heidän osasto oli yllättävän hauskasti toteutettu. Mehiläinen oli luonut pienen lelusairaalan, jossa mm. Angry Birdsejä löytyi erilaisissa hoitotoimenpiteissä ja lapset saivat osallistua niiden hoivaamiseen valkotakkisten hoitajien kanssa. Voin vain kuvitella kuinka huisi juttu tämä on ollut pienille ihmisille, niin jännää !
 


Jokainen meistä on varmasti joutunut pohtimaan kerran jos toisenkin oman kullannupun kohdalla että milloinka on oikea aika kysyä apua lääkäriltä ? Pienen nenä vuotaa, hengitys rohisee ja otsakin tuntuu lämpimältä, maha reistailee tai ulkona on muksahdettu astetta kovemmin nokalleen, näissä tilanteissa voi usein olla ammattilaisen apu paikallaan. Jos asia ei ole ehkä niin kiireellinen tai olet epävarma onko aihetta lähteä suoraan lääkäriin apua on fiksuinta kysyä ensin puhelimitse eikä lähteä heti hätä päissään päivystykseen jonottamaan. Juuri tähän tarpeeseen on suunniteltu Lasten Mehiläisen "auttava puhelin" jossa saat heti apua ja esimerkiksi lomareissulla tämä on mahtava palvelu kun lääkäriä ei ole välttämättä lähellä. Onko jollain mahdollisesti jo kokemusta tästä uudesta palvelusta ? Lasten Mehiläinen auttaa vuoden jokaisena päivänä klo. 07-20 puhelimitse numerossa 010 414 0414.


Me ollaan onneksemme säästytty pahimmilta äksidenteiltä ja sairasteluilta, joten Milan kohdalla lastenlääkäripalveluja ei olla vielä jouduttu hyödyntämään. *Koputtaa puuta*. Meillä ei luonnollisesti ole myöskään omakohtaista kokemusta Mehiläisen palveluista. Siksi kuulisin todella mielelläni teidän fiiliksiä Mehiläisen lääkäripalveluista vai oletteko samassa tilanteessa meidän kanssa että kokemuksia ei vielä ole? Jokaisen kommentoineen/vastanneen kesken arvotaan 5kappaletta Reddie Ensiapuboxeja. Jätä kommenttiin myös toimiva sähköpostiosoite jotta voiton osuessa saan sinuun yhteyden. Arvonta aikaa on torstaihin klo. 18 saakka !


Yhteistyössä Mehiläinen49 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa! Nellinen13@gmail.com
  Me ei olla vielä käytetty tuota Lasten Mehiläistä, vaan PikkuJättiä. Mutta jos lähin Lasten Mehiläinen on sijainniltaan hyvä, se on varmasti varteenotettava vaihtoehto :)

  VastaaPoista
 2. Me ollaan käyty useasti" tai mikä nyt on 3 vuoden aikana useasti",mutta käydään aina mehiläisessä jos vaan aikoja saa koska meilä on vakuutus.Lahdessa ollaan saatu aina ihanaa palvelua ja asia on hoidettu loppuun asti.Kaikki lääkärit joilla ollaan käyty ovat olleet ihania.ollaan käyty sekä lapsten että yleislääkäreillä!!hanna.rinne@koti.luukku.com

  VastaaPoista
 3. Toi Mehiläisen piste oli kyllä ihan huikea! :-) Meillä on lapsivakuutus ja kun tarve lääkärikäynnille tulee, mennään Mehiläiseen ehdottomasti. Mies asioi siellä vähän väliä ja on kyllä ollut tyytyväinen! Toki toivon että lähiaikoina ei tarvitse Peppiä lääkäriin viedä, mutta ei sitä voi kuitenkaan pumpulissa kasvattaa. :-)

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava palvelu! Ja ensiapulaukku meiltä puuttuukin :/
  Arvonnassa mukana siis!
  nicole_bjorksten@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Meillä kolme lapsen kanssa mehiläinen on ainakin osoittautunut toimivaksi paikaksi. Terveyskeskukseen saa jonottaa tosi kauan ajan saamisen toivossa, mehiläiseen saa varattua ajan kätevästi netistä. Ja lääkärinkin saa valita itse niin pääsee halutessaan aina samalle (ei toimi terveyskeskuksessa ainakaan meillä näin). Korvien putkituksetkin hoituivat nopeasti kun julkisella puolella oli puolen vuoden jonot. Meillä ei muuta kuin positiivista sanottavaa!
  marika.hakkinen@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Ei ole vielä kokemusta k.o palvelusta, mutta aivan mahtavalta kuulostaa, että tällainen on keksitty! Tulee varmasti tarpeeseen vielä joku päivä.
  Arvonnassa mukana :) elisa.koivula@hotmail.fi

  VastaaPoista
 7. Mehiläinen on meijän vakkari! neapesonen@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Me ollaan käytetty juurikin mehiläisen lastenlääkäripalveluita, koska toimipiste on samassa kaupungissa, lääkäreinä alansa osaavia huippuja ja aikoja saa samalle päivällekin. Ollaan oltu todella tyytyväisiä! :) aniliini2@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukana arvonnassa
  suvi93_@hotmail.com

  Vielä ei ole käyttöä noille palveluille, laskettu aika ensi kuussa :)

  VastaaPoista
 10. Meillä on vakuutus, joten neiti tulee vietyä ehkä helpostikin lääkäriin:) Joku aika sitten huomasin Mehiläisen mainoksen lastenlääkäripalveluista ja ajattelin et testataan ens kerralla!

  Mukaan arvontaan, meiltä puuttuukin ensiapupakkaus!

  Gingerandlilies@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukana arvonnassa. Mehiläisessä ollaan käyty ja käydään jatkossakin :)
  elinan09(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Mehiläisen palveluita ei olla käytetty ja kerran vain on tk.ssa käyty näytillä, varmistamassa ettei kovan kuumeen lisäksi ollut tulehduksia... satu_saari92@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Mukana arvonnassa: annesofia.lindell@gmail.com
  Vielä ei olla saatu kokemusta mehiläisen palveluista kun meidän neiti on pysynyt onneksi terveenä. Hyvää on kyllä kuultu kyseisestä lääkärikeskuksesta. En ollutkaan tiennyt tuosta "auttavasta" puhelimesta. Pitääkin laittaa numero talteen :)

  VastaaPoista
 14. Arvonnassa mukana :)
  Meidän ei ole onneksi vielä tarvinnut käyttää noita palveluita, mutta Mehiläistä on tarkoitus käyttää kun tulee tarve :)
  babystepblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Ihanan näköinen osasto ollut! Itse olen Mehiläisen palveluita käyttänyt joskus ja hyvin ovat toimineet. Ajan on saanut nopeasti ja muutenkin hyvää palvelua. Lapsen kanssa ei vielä (onneksi) olr ollut tarvetta käydä, mutta taatusti hyödynnetään jos tarve tulee. Lapsen vakuutus kun kattaa kulut. Mukana arvonnassa!

  laura.niikkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Todellakin tarpeellinen, varmasti tarpeellinen tulevaisuudesssa.

  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Mukana arvonnassa!
  En ole aikaisemmin kuullut tästä neuvontapalvelusta, vaikka mekin ollaan Mehiläisessä aina neidin kanssa tarvittaessa käyty. Todella mahtava juttu omasta mielestäni tämä neuvontapalvelu kyllä on ja uskon, että sitä tullaan täälläkin käyttämään :)
  blogdreamincolor@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Mukana arvonnassa :) tmkuitunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Mukana arvonnassa, koska tuollainen ensiapuboxi meiltä puuttuu.
  jenni@jenni.fi

  VastaaPoista
 20. Mukana arvonnassa!
  Valitettavasti on kokemusta Mehiläisestä, positiivisia kylläkin, mutta ei tarvitsisi näin pienen jatkuvasti joutua ravaamaan lääkärissä :( Tuohon numeroonkin ollaan taidettu soitella jo monta kertaa. Nopeasti ollaan saatu apua, ja itselläni on aina jäänyt olo, että meitä vanhempia kuunnellaan aidosti ilman kiireen tuntua.
  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 21. Me ei olla (onneksi) vielä näiden 3kk aikana lääkäriin :) mutta ensiapulaukun voimme ottaa :) karoliina.taivainen@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Mukana. Tuollainen boxi olisi kyllä varmasti tarpeellinen.
  kirmiina@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Mukana :) Meillä on kokemusta vain Lääkäriasema Ikioman palveluista ja ollaan tyytyväisiä. Kun itse olin lapsi, minua käytettiin Mehiläisessä ja hyvää olen kuullut! Email: Serah-89@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Me ollaa jouduttu Hugen kaa pari kertaa käymää lääkärissä, juurikin päivystyksessä. Kerran korvatulehduksen takia ja kerran kun kaatu ulkona ja tuli suusta hirveesti verta, ja se jonottaminen on niin raivostuttavaa!! Noiden kahden kerran lisäksi varmasti oltais ravattu jo moneen otteeseen siellä jonottamassa mutta mulla on onni että mun oma äiti on kätilö ja soitankin sille aina kun Hugolle sattuu jotakin tai jos mua huolestuttaa :D
  Nyt laitoin kyllä tuommosen magneetin jonka sain lapsimessuilta meidänkin jääkaapin oveen jos tulee tarvetta soittaa tuonne!:)
  Mukana arvonnassa! nothingbutahuman@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Mukana arvonnassa!
  Meillä on myös sairaisvakuutus, joten tulee vietyä poika pienestäkin syystä lääkärille. Käytetään siis suhteellisen paljon Mehiläisen palveluita eikä ole ollut valittamista. Kielotiellä on ainakin ihan super mukavat lastenlääkärit. Poika sairasti kuukauden vanhana korvatulehduksen ja silloin Mehiläisestä soiteltiin käynnin seuraaavanakin päivänä vielä vointia. Tuntuu että siellä aidosti välitetään :) Ainoa miinus on ettei samalle päivälle ole kovin helppoa saada lastenlääkäri aikaa. Isommassa hädässä kuitenkin joustavat ja ottavat potilaiden väliin mikä on hienoa.
  jenni-siitonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. ^^ sallanissila@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Mukana arvonnassa! :)
  Meilläkään ei ole vielä onneksi jouduttu käyttämään missään, mutta jos ja kun tarve tulee on Mehiläinen kyllä oiva vaihtoehto!
  emilia.nina.immonen@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Mukana arvonnassa. :) susannemaja@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Mukana. henna.emilia@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Mukana! :)
  Mä olen kerran jo soittanut tuohon numeroon, kun pohdin että pitäiskö lääkäriin nyt lähteä vai ei. Numero on siis tallennettuna kännykkään :) Oikein jees palvelu!
  iina0mau@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Meidänkään ei oo vielä tarvinnu onneks vierailla missään, mutta ollaan onneks otettu kattava vakuutus ettei julkisiin tarvitse jonotella :)
  kklarann@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Täällä ollaan sijainnin vuoksi käyty terveystalolla, talossa kun on pikku allergikko niin käyntejä on tullut/tulee.
  Se, että saadaan itse valita lääkäri ja mahdollisuuksien mukaan käydä samalla on meille tärkeä juttu joten jatkossakin valitaan yksityinen.

  Mukana arvonnassa elina102@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. lauraylamakipaa90@gmail.com
  Ollaan käytetty kerran Mehiläistä, tosin semmosessa tilanteessa kun ei kunnan lääkärille ollut aikoja, joten ne passitti meidät palveluseteleillä Mehiläiseen. Ja pelkkää aikaa soittaessani olin yllättynyt palveluun, jonka sain puhelussa (erittäin avuliasta ja ystävällistä). Samoin kun päästiin päivystävälle lääkärille, oli lääkäri just sellanen kun pitäis kaikkien lääkäreiden olla :) Eikä tarvinnut edes kauaa jonotella aulassa puoltoistavuotiaan kanssa, iso plussa!

  VastaaPoista
 34. Me ei olla myöskään jouduttu vielä Mehiläisen tai mitään muitakaan lääkäripalveluja hyödyntämään. Toivottavasti selvitäänkin vähällä, mutta ensiapulaukku ei olisi pahitteeksi! noora.pyykko@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Ihana postaus! Ja todella hauskalta näyttää heidän messupisteensä. Harmittaa niin, kun en päässyt tänäKÄÄN vuonna messuille. Kaksi vuotta jo haaveillut sinne pääsystä. Noh, jospa vihdoin ensi vuonna kolmas kerta toden sanoo. :D Arvonnassa mukana myös!

  helmiainen92@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Ei vielä tarvetta mutta nopea apu on aina plussaa ja on valinnanvaraa hädän hetkellä.

  terveys1 (a) wippies.fi

  VastaaPoista
 37. Ei ole vielä kokemuksia. vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 38. mukana :) hejdihuotari@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Saakohan näitä palveluja joka kaupungissa? Kuulostaa ainakin hyvältä vaihtoehdolta, meillä on 8 kk neiti ja on vakuutus, mutta ei olla vielä yksityistä lääkäripalvelua jouduttu käyttämään :) Mukana arvonnassa: jassu_89@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Mahtaakohan näitä palveluita saada joka kaupungissa? Itse en ole vielä joutunut meidän neidille, 8kk, yksityisiä lääkäripalveluita käyttämään vaikka vakuutus onkin.. Mukana arvonnassa: jassu_89@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Ollaan käyty lasten Mehiläisessä ja tykättiin kyllä :) vaihdettiin sitten PikkuJättiin kun on lähempänä ja sekin on ollut ihan mieluinen :) ja mukana arvonnassa jemina.rauhansalo@gmail.com. :)

  VastaaPoista
 42. Mukana arvonnassa :)
  marika.niittyranta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 43. Kaikki yksityiset Lääkäripalvelut on nykyää aina parempi vaihtoehto...oli se sitten Mehiläinen tai Terveystalo. ?.. jenna.pahkala@luukku.com

  VastaaPoista
 44. Mukaan arvontaan!
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 45. me ei olla vielä jouduttu onneksi käyttään mehiläisen eikä minkään muunkaan yksityisen lääkäripalveluita. mielenkiintoista kuuulla muiden milipiteitä esim juuri mehiläisestä:) Mukana arvonnassa
  suvihelinvuohelainen@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Me ei olla vielä tarvittu lääkäripalveluja 10kk pojalle, mutta tästä mehiläisen info pläjäyksestä oli apua, erityisesti tuo puhelinnumero oli täysin uusi tuttavuus ja menee heti puhelimen muistiin!
  Arvonnassa mukana, ensiapupakkaus olisi hyvä olla olemassa omassakin kaapissa!
  jennaa-p@luukku.com

  -Jenna

  VastaaPoista
 47. Mukana. Sofia chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 48. Mukana ollaan arvonnassa. annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3