maanantai 28. huhtikuuta 2014

Instaweek #171. Viikko alkoi mahtavasti, aamulenkillä ja kiireettömällä aamupäivällä. 2. Mila otti ensimmäiset tuoettomat askeleet. 3. Äidin aamupala, nesteitä, vitamiinejä ja öljylisiä ainakin tarpeeksi ? :D 4. Ihana maanantai, isi vapaalla ja reissu puistoon !


1. Sormiruokaillen välipalaa nassuun. 2. Fitnesstukun paketti saapui, luulisi että vitamiinit ja lisäravinteet riittää tässä perheessä hetkeksi. 3. Tiistaina käytiin neuvolassa hakemassa uudet mitat. 4. Ulkoilua auringossa. 5. Mami treenaa, takana tehokas etureisirääkki. 6. Sunnuntain mummolareissu ja ensikosketukset tuoreeseen nurmikkoon.


Muruli täytti lauantaina 10kuukautta, se tietää sitä että parin kuukauden päästä on tiedossa isot bailut kun neiti täyttää jo VUODEN ! Hurjaa. Milan kuukausikuulumisia parin päivän sisällä enemmän myös täällä blogissa.

Seuraa Instagramissa, @essimmaria !
6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. On kyllä ollutkin ihana edellinen viikko :) Kevät on niin siisitiä aikaa !

   Poista
 2. Hei mulla kiinnostais, kun oot viihteellä ollut imetyksen aikana ja juonut alkoholiakin? Että koska olet sitten uskaltanut imettää sen illan jälkeen? Ei varmaan heti aamusta jos esim puoleen yöhönkin asti on juonut? Itellä pian 8kk vauva ja ekaa kertaa olisin lähdöstä ulos ja pitäis pari drinksuakin nauttia siks kiinnostais :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolenpäivän aikaan oon uskaltanut seuraavana päivänä imettää ! Sellaisen nyrkkisäännön oon tuon imetyksen ja alkoholin osalta kuullut että silloin kun voit ajaa autoa voit myös imettää :) ja sillä oon mennyt. Huippua tuulettumis iltaa sinne, oot sen ansainnut ;)

   Poista
 3. Ihana pikkuinen! Ei mene muuten kauaa ennen kuin Mila kävelee ihan kunnolla, trust me! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3