maanantai 7. huhtikuuta 2014

Instaweek #14


Nuppuset päiväunilla, onko olemassa mitään suloisempaa ?


1. Uutta kevättakkia testaamaan. 2. Lauantaina syötiin ekaa kertaa ikinä Ben&Jerry´s jädeä. 3. Kaunotar synttärikemuilla. 4. Tyttöjen kanssa lounaalla. 5. Nikon pieneksi jäänyt vanha Rihanna-vaimari hyötykäyttöön, mun uusi salimotivaatiopaita !


Pikku tipu väsyneenä, vain syli kelpaa.


Seuraa Instagramissa, @essimmaria !
4 kommenttia:

 1. Oih en kestä, teidän pikkutipu on niiiiiin suloinen :')

  VastaaPoista
 2. Onks teille muuten sanottu neuvolassa mitään tutista? Tuli vaan mieleen, kun meille neuvottiin, että kannattaa ottaa pois 7-8kk ikäsenä hammashygienian ja sen takia, että imemisen tarve kuulemma vähenee siinä iässä ja sen jälkeen tutti on vaan tapa. Aikasemmin en ollu ees kuullu, että tutti olis otettu niin aikasin pois. Otettiin kuitenkin se pois muutama viikko sitten, mut lähinnä sen takia, että tytsä heräili öisin pahimmillaan vartin välein siihen, että tutti tippu. Tytsä on nyt viikon vajaa 8kk eikä tunnu tuttia kaipaavan ollenkaan ja me nukutaan miljoonakertaaparemmin. Ja ehkä se on hyvä noiden suussa majailevan viiden hampaankin kannalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutista ei ole sanottu sanallakaan meille neuvolassa. Tuntuu kyllä aika aikaiselta jos nykyään suositus on vieroittaa jo tuossa iässä ? Hmmmh, no meillä ei onneksi tuttia muuten syödä kuin juuri nukahtaessa, eikä sen putoamiseen herätä. Täytyykin kysellä asiasta nyt kun mennään 10kk-neuvolaan :) Meillä ei vielä hampaita ole joten niihin ei vielä pääse muutenkaan vaikuttamaan. Mutta hienoa että teillä tutista luopuminen meni noin kivasti !

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3