keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Project Fitmom - kesäkiri viikko 3/8


VIIKKO #3
Paino: -1,4kg (yht. -2,4kg)
Sentit: -3cm (yht. -6cm)
Sali/kotitreenit: 4
Lenkit: 2/10km
Ruokailut: FINE ! Ei lipsuja.


Ensimmäinen herkkupäivätön viikko on nyt takana, ja vaikka mieliteot vaivaavat taukoamatta silti ei olla lipsuttu. Samalla kun herkut jätettiin täysin hetkeksi unholaan vaihdoin ruokavalion Fitmom-jakson aikaiseen. Kalorit tippuivat 350kalorilla, muutama viikko mennään siis 1600kalorilla per päivä. Tiukkaa varmasti tekee ja nyt kysytään jälleen luonteen lujuutta ja sitoutumista projektiin. Lauantai oli ihan kauhea päivä, silloin himot olivat kovimmillaan kun normaalisti ollaan totuttu löysäilemään ja herkuttelemaan. Mutta kovasti tuo vaa´alla näkynyt tiputus motivoi kuitenkin tähän herkuttomaan jaksoon, uskon että juuri tää lakko on potkaissut painon taas alaspäin kovemmalla vauhdilla. Toki olen treenannutkin hyvin, joten takana on kokonaisuudessaan onnistunut kiriviikko !

Nyt mä aion olla rohkeampi kuin koskaan ennen mun blogin historian aikana, tässä mun masu viimeisillään raskaana ja kuinka se on muuttunut 10kuukaudessa synnytyksen jälkeen. Kesällä luvassa on luultavasti vielä enemmän juttua kropan muutoksista (olen jopa harkinnut tekeväni A beautiful body haasteen tällein vähän myöhässä...) ja palautumisesta, mutta eletään nyt hetki kerrallaan ja kurkataan vähän keskeneräisen projektin tuloksiin.
Kuvista näette kuinka komean raidoituksen vatsanseutu sai rakkausmahaa kasvatellessa, nyt sitä voisi miltein verrata karttapalloon josta on ilmat päästetty pihalle. Tämän kuvan jakaminen on mulle aika tosi iso juttu, sillä vasta nyttemmin pikkuhiljaa olen alkanut olemaan sinut muuttuneen vartaloni kanssa. Etenkin juuri tiikeriraidoitettu löllömasu on ollut arka paikka, mutta vihdoin olen oppinut jo vähän tykkäämäänkin siitä ja jopa arvostamaan mun raitoja. Sillä arvet kertovat sen kauneimman tarinan, matkan äidiksi ja ne todella ovat sen arvoisia. Kyllä tuossa keskivartalossa on jonkinlaisia muutoksia tapahtunut tässä 10kuukauden aikana, ainakin yhden vauvan verran jos ei muuten !


Kuinkas muilla sujuu ? Hui, enää vajaa 5viikkoa kesäkuuhun ! Hoppu tässä taitaa taas perinteisesti tulla.

Niin ja hei IHANAA VAPPUA KAIKILLE ! ♥ Syökää munkkeja ja juokaa simaa munkin puolesta, tänä vuonna meidän vappuherkkuina toimii Zero Cola ja maitorahka marjoilla.........
14 kommenttia:

 1. Wau Essi! Sun masu on upeassa kunnossa! Itsekin juuri tänään kirosin omia raskausarpiani, mutta yritän ajatella tuota samaa. Ne kertovat siitä, että masu on ollut maailman rakkaimman ihmisen koti. Kyllä ne siitä vaalenee, mutta silti joskus iskee lohduttomuus.

  Sä oot uskomattoman upeassa kunnossa ja tehnyt mielettömän duunin, muista olla ylpeä itsestäsi!

  VastaaPoista
 2. Täällä ootellaan että pääsis kuumeesta ja jäätävästä yskätä eroon...ei oo hirveemmin nyt treenattu :( Pitäs vaa'alle uskaltaa n ousta ja katto oonko tapahtunut mitään muutosta :D Mut heti ku tauti on selätetty alkaa armoton kiriminen!

  VastaaPoista
 3. Voi Essi, rohkea julkaisu! Olet kuitenkin minun mielestäni päässyt arpien kanssa tosi vähällä! Itsestä varmaan tietysti saattaa tuntua, että arvet ovat valtavan suuret - peilistä kun näkee usein kehonsa epäkohdat suurempana, kuin mitä muut näkisivät :) Minä vaihtaisin sinun raitasi vaikka heti omiini! Sinä näytät säästyneen suurimmalta repeilyltä, arpesi näyttävät olevan onneksi ns. pinta-arpia, eli ihosi ei ole ainakaan epätasainen, vaikka viirullinen olisikin :) Olen melko varma, että nuokin naarmut haalenevat ajan kanssa lähes täysin huomaamattomiksi!
  Jään odottamaan A beautiful body -päivitystä :))

  VastaaPoista
 4. "Sillä arvet kertovat sen kauneimman tarinan, matkan äidiksi ja ne todella ovat sen arvoisia." Jostain syystä tuli kyyneleet silmiin. Ihanasti sanottu ja noinhan juuri se on <3

  Itselläni on huomattavasti arpisempi vatsa kuin sinulla, raitoja ja muhkuroita, kun arvet menneet kasaan. Arvet eivät olleet raitoja, vaan usean sentin levyisiä repeämiä. No, näillä mennään ja kuten sanoit, kertovat kauneimman tarinan ja ovat sen arvoisia :)

  VastaaPoista
 5. Eihän nuo ole edes pahat! Turhaan ujostelet :)

  VastaaPoista
 6. Sullahan sujuu hyvin! Täällä taas ei hirveän hyvin, paino jumittaa, vaikka ylimääränen herkkujen napsiminen onkin jäänyt. Pitäis löytää aikaa rutistaa enemmän liikuntaa, voiskohan joku lahjottaa enemmän tunteja vuorokauteen?! :P

  VastaaPoista
 7. Kauniisti sanottu noista arvista, toisillakun niitä on ilman raskauttakin :/ No, oma vikahan se on. Jospa ne ainaki joku kaunis päivä vaalenis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Oma vikahan se on" mitä tarkoitat tuolla?

   Poista
  2. Siis sitä vaan, että itseltä löytyy arpia vaikka raskaana en olekaan ollut. Syynä se, että olen päästänyt itseni niin huonoon kuntoon. Kenes muunkaan vika se on, kuin itseni? Eli en voi enkä syytä siitä muita. No, toivottavasti ajan myötä haalenevat ja saa itsensä parempaan kondikseen, projekti jo aluillaan! :)

   Poista
 8. Sä oot ihan superkunnossa! Ja vitsi mikä itsehillintä, kuka pystyy kieltäytyä vappumunkeista!?

  VastaaPoista
 9. Ihana Essi, tsempit sinne! Täälä on itsekuri riittänyt 3päivän herkuttomuuteen, eli iso hatunnosto myös :D <3

  VastaaPoista
 10. Sulla on menny tosi hyvin!:)...mulla jäi viime viikko vähän huonommalle tolalle kiireiden vuoksi, mutta tästä se taas lähtee:)!

  Oma postaukseni löytyy
  http://kotiaidin-paivakirja.blogspot.fi/2014/05/kesakiri-vk-3.html

  VastaaPoista
 11. Siellähän sujuu hienosti! :) ..kun saisi nyt kunnolla itsekin itseään niskasta kiinni noiden herkkujen suhteen..

  VastaaPoista
 12. Milloin aijot postailla Milan syntymäpäivä suunnitelmista? :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3