torstai 10. huhtikuuta 2014

Kutrit kuntoon osa.2


Helmikuussa kun aloitimme kampaajakaverini Hennan kanssa tätä tukkaprojektia en osannut lainkaan aavistaa kuinka pitkä prosessi tämä tulisi olemaan, vaikka tuo hiusalan ammattilainen mua asiasta varoittelikin. Vaalennus mahdollisimman vähän hiuksia vaurioittamalla on hidasta hommaa, ja vaikeaa etenkin tälläiselle kaikkihetimullenyt-tyypille. Olen kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen projektin kulkuun, sillä mun hiukset eivät ole vuosiin näyttäneet näin hyvältä ja voineet näin hyvin. Kaupanvärit on nyt asetettu toivottavasti ikuiseen pannaan ja luotan hiukseni nykyään ainoastaan ammattilaisten käsiin.

Tiistaina oli aika taas helliä kutreja UNIK:issa, tarkoitus oli jatkaa siitä mihin viimeksi jäätiin eli raidoittaa hiuksia lisää ja näin ottaa askeleita kohti vaaleampaa lookkia. Samalla laitettiin myös tyvikasvu piiloon, sillä jo 6viikossa se oli alkanut erottua aivan selkeästi. Onneksi suuren hiustenlähdön vastapainona mun hiukset kasvavat suht nopeasti. Tää sulkasato sais kyllä luvan jo loppua....... Anyway, tällä kertaa edettiin tosi mukavasti ja yleisilme on taas paljon vaaleampi, etenkin takaa. Mulla on paljon punapikmenttiä hiuksissa joten se asettaa paljon haastetta tähän muutokseen, mutta ehkä ensi kerralla saadaan väriä hieman viileämmäksi.


Lopuksi Henna vielä laittoi hiukset kauniisti, kiharrettiin ja kampaus kruunattiin ihanalla "lettipannalla". Voi kun osaisi itsekkin, mutta ei auta kuin harjoitella, sillä tulevaisuudessa kun Miltsulle kasvaa pitkät hiukset haluan ehdottomasti osata tehdä söpöjä lettikampauksia pikku prinsessalle.


Kesäkuussa hiotaan sitten kesätukka valmiiksi, saa nähdä millainen muutos silloin on luvassa ? Nyt on kuitenkin tukka kuosissa taas vähäksi aikaa, kyllä kelpaa lähteä Helsinkiin lauantaina. Alkaa pikkuhiljaa jo messukuume nousemaan, ihan jännittää !

TÄSSÄ linkki tukkaprojektin ensimmäiseen osaan jos jollain on jäänyt välistä.


Yhteistyössä, UNIK Hairdressing
11 kommenttia:

 1. Hei apua miten paksu/tuuhee hius sulla on! Tuun anastaa siit osan lauantaina! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan ole, tai ehkä silloin raskauden lopussa oli :D mutta siis nyt on tippunut imetyksen seurauksena varmaan puolet... Mulla on vaan niin taitava kampaaja että se osaa luoda tästä lirustakin tuuhean ja paksun näköisen ;)

   Niin ja toivottavasti törmätään Klara <3

   Poista
 2. Pitkä prosessi tosiaan. Reipas vuosi sitten alotettiin mun tukan vaalennus prosessi, ja eiliseen mennessäkään se ei koskaan ollut oikeasti vaalea :D Ehdin kyllästyä raitoihin, niin meni nyt sekin ''vaalentaminen'' hukkaan kun värjättiin tyvi tummaksi ja latvat vain vaaleiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meinaa maltti loppua ainakin mulla jo nyt :D Melkein luulen että mulle käy samoin ja viimeistään syksyllä oon taas tummaakin tummempi.. Oottelen innolla sun postausta uudesta tukasta ;)

   Poista
 3. Mä kävin just yks päivä vaalennuttamassa hiukseni. Käyppä kurkkaa mun blogista tulosta :) Tuli tosi vaaleet ja kivat. Ja mullaki oli ennestää vaa vaaleeta raitaa! http://raskauteni.blogspot.fi/2014/04/ulkoilua-merituulessa.html

  Ihana saaha kesäksi vaaleempi tukka <3 Piristää nii hulluna! Hyvältä näyttää sielläki.

  VastaaPoista
 4. Sulle sopii kyllä hyvin blondi :) on todellakin ! Ei kesällä viitti liian tumma olla. Kiitos Miia :)

  VastaaPoista
 5. Yleensä en nillitä, mutta en kestä näitä reakoida/pikmentti virheitä. :D piGmentti! Mutta hieno tukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä en rehellisesti sanottuna edes oikeasti tietänyt miten tuo kirjoitetaan :D joten kiitos kun korjasit !

   Poista
 6. Voiskohan sinkki auttaa sulla tuohon hiustenlähtöön? Mä söin aiemmin sinkkiä monta vuotta flunssaa ja muita tauteja vastaan (enkä muuten ollut kertaakaan kipeänä) ja nyt löysin purkin kaapin perältä. Kyljessä mainittiin jotain hiuksista ja piti ihan netistä käydä lukemassa, voisko auttaa mun älyttömään hiustenlähtöön, ja kyllähän se voi! ;) http://www.sinkki.com/sinkki-hiukset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, kiitos Elsa vinkistä ! Täytyykin ottaa kokeiluun :) Vaikka se voi kyllä olla ettei mitkään niksit auta ennen kuin tuo imetys loppuu.. mutta yrittänyttä ei laiteta !

   Poista
 7. Minua kiinnostais mikä on sun lopullinen tavote väri? :) ihan blondiko?

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3