lauantai 3. toukokuuta 2014

Olipa kerran VAPPU !


Viime päivät ovat olleet melkoista hulinaa, koko ajan ollaan oltu menossa ja tämän vuoksi en ole ehtinyt vappukuulumisia päivittää vielä lainkaan blogin puolelle. Päiviin on mahtunut paljon perheen keskistä laatuaikaa, treenausta, UNTA, ystäviä, vappuhulinaa ja mun rakkaiden pikkuveikkojen eli Milan enojen 12vee synttäreitä. Nyt vihdoin ekaa kertaa keskiviikon jälkeen ehdin istahtamaan hetkeksi koneelle ja ottamaan hetken omaa aikaa. Isukki painui jo unten maille herättyään tänään Milan kanssa jo 6 aamupuuhin, äiti sai nauttia aamulla vielä unesta jopa yhdeksään saakka ! Oli niin ihanaa jäädä yksin vielä köllimään ja olinkin taas kuin uusi ihminen parin extra unitunnin jälkeen.

Tässä meidän viime päivien fiiliksiä kunnon kuvapläjäyksenä...
Vappupäivänä suunnattiin tivoliin samaa matkaa pikkuveljieni Aten ja Veetin kanssa. Meille riitti puolen tunnin pyöriminen tivolissa mutta pikku jäbät taisi viettää rannekkeiden kera laitteissa useamman tunnin.


KESÄN EKAT KOJUJÄDET ! Ennakkosuunnitelmista poiketen nautittiin Nikon kanssa vapusta täysillä, myös herkutellen ! Hups..............
Mun murulit !Pikku mimmikin sai serpentiinit hetkeksi kaulaan, ai että toinen oli tohkeissaan !

Mummolasta löytyi kasa vappunaamareita, ja pitihän niitä vähän testata !


Tosiaan mun pikkuveljet täyttävät jo 12-vuotta ! Ja tänään käytiin vähän juhlistamassa mummilassa enojen vanhenemista. Ihana oli nähdä taas iso läjä sukulaisia yhdellä kertaa ja kaiken kukkuraksi mun kolmas pikkuveli Aleksi saapui Helsingistä pitkästä aikaa kotona käymään. Miltsu juhlatunnelmissa !


Neidin ensimmäinen vappupallokin on vielä hengissä, ihme kyllä sillä Miltsu antaa sille melko kovaa käsittelyä päivittäin ! 


Sellainen on ollut Milan ensimmäinen ja meidän perheen vappu, paljon kivoja muistoja jäi kouraan ja tästä on hyvä alkaa rakentaa vappuperinteitä. Tulevaisuudessa niihin tulee kuulumaan tivoli ja foliopallot kuten jo tänäkin vuonna mutta ensi vuonna ajattelin ekaa kertaa itse hifistellä meille oikein homemade-simat ja sokerimunkit, se on varma !

Kuinkas siellä vappua vieteltiin vai vietettiinkö mitenkään ? Olisi hauska kuulla millaisia perinteitä muilla on !

Huomenna tulee muuten vinkkiä todella hauskasta tapahtumasta, Minimuotikirppiksestä ! Eilen varmistui se että pääsen itsekkin osallistumaan tapahtumaan myyjän roolissa. Olen asiasta enemmän kuin täpinöissäni, mutta huomenna siitä sitten lisää. Nyt tämä mami painuu kahden tuhisevan murunsa kanssa untenmaille... Good night ! ♥


1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit <3