sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Tampereen Minimuotikirppistelyt


Eilen oli huikea päivä joka rakentui kauan odotetun Minimuotikirppis-tapahtuman ympärille. Lauantai starttasi osaltani jo kukon laulun aikaan kun kello soitti jo viideltä aamulla. Puoli kahdeksalta olin nappaamassa Katriinaa kyytiin ja vielä ennen matkaan lähtöä poimimme Mirkan messiin ja vihdoin pääsimme tien päälle kohti Tamperetta, Pakkahuonetta ja huikeaa kirppistapahtumaa.Matka meni hyvin, juttua riitti tuoreiden blogikavereiden kesken ja yhdessä hujauksessa olimme jo perillä Tampereella. Pakkahuoneelle saavuttiin hieman 10 jälkeen ja siellä olikin täysi tohina päällä, myyjät täyttivät jokainen omaa pöytäänsä jo täyttä häkää. Kun kello löi 11 ja Pakkahuoneen ovet avautuivat innokkaalle kirppiskansalle olimme hyvin ehtineet tyttöjen kanssa saada myös omat pöydät kuosiin ennen kuin kova kuhina alkoi. Tavara vaihtoi omistajaa kovaan tahtiin, mutta yhden virheen itse tein, sillä pöytäni oli aivan liian runsas. Suuri osa vaatteista jäi muiden tavaroiden alle ja ihmiset eivät kovasta ryysiksestä johtuen jaksaneet käydä pöydän antimia maltilla läpi. Ensimmäisen puolentoista tunnin jälkeen ihmispaljous laantui ja loppu päivä olikin paljon hiljaisempaa ja kauppa ei käynyt enää kovin vahvasti. Tyytyväinen olen joka tapauksessa omaan myyntiini, mukanani minulla oli 3 ikeakassillista tavaraa, pois lähtiessä enää kaksi ! Nyt voin roudata vaatteet helposti suoraan kirpparille täällä Jyväskylässä, ne kun ovat valmiina jo viikattuina kasseissa auton perässä. Kertokaapa muuten missä kirppiksellä Jyväskylässä käy parhaiten kauppa lastenvaatteilla ?


Kirppistelyn jälkeen suuntasimme tyttöjen kanssa etsimään kivaa ruokapaikkaa Tampereen keskustasta ja se löytyikin melkein vahingossa ilman sen suurempaa metsästystä. Rautatieaseman vierestä bongasimme Piazza Foodfactoryn ja koimme positiivisen yllärin. Ihan mielettömän viihtyisä rafla ja mitkä ruoat, vesi herahtaa kielelle kun ajattelenkin eilistä cesar-pizzaa. Oli niin täydellisen hyvä pizza, iso peukku tuolle paikalle !Minimuotikirppiksestä jäi ihan kiva fiilis, parista pikku jutusta huolimatta ja toivon todella että Minimuotikirppis saa jatkoa ensi vuonna ! Tälläisille tapahtumille olisi varmasti tilausta myös monissa muissa kaupungeissa. Itselle kuitenkin suurinta antia lauantailta oli muiden mahtavien blogityyppien ja lukijoiden tapaaminen. Oman matkaseuran lisäksi sain vaihtaa pari sanaa ihanan Jaanan ja Min kanssa, sekä oman kylän tytöistä Evelinan, Melinan ja Paulan. Toivottavasti päästään treffaamaan taas pian, oli ihana nähdä teistä jokaista ! 

Oo ja tänään saapui kesä, I H A N A A ! Ollaan nautittu auringosta täysillä ja meidän kesän ekasta päivästä lisää heti huomenna (vastailen myös edellisten postauksien kommentteihin vihdoin! Kiitos maltista.), nyt nukkumaan, UNIA. ♥
10 kommenttia:

 1. Voi oli varmasti oikein mukava päivä !! :-) mä oon tehnyt kans blogin ja tässä on se osoite jos haluut voit käydä kurkkaa http://juliaperkio.blogspot.fi/
  Toivottavasti tykkäät !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan huippua kyllä :) Ehdottomasti tulen kurkkimaan sun tuoretta blogia !

   Poista
 2. En tiedä kuinka hyvin kauppa käy kun aukesi vasta viime perjantaina mutta Hippakauppa on uusi lastentarvikekirppis Jyväskylässä Vaajakoskella. Kerro sitten mihin viet myytäväksi niin käyn kurkkimassa jospa meille kotiutuisi jotain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, en muistanutkaan ollenkaan ! Pitääkin soittaa sinne heti huomenna ja kysellä milloinka löytyisi vapaata pöytää :) Ehdottomasti ilmoitan minne kamat vien ja milloin.

   Poista
 3. Oli kivaa, kiitos seurasta! Saanko tuon yhden kuvan jossa itsekin seisoskelen? :)

  VastaaPoista
 4. Miksi teillä lukee monella että oli kivaa "parista jutusta huolimatta"..tuollainen jää vaivaamaan;) Älkää kirjoittako nuin jos että kerro mitä tarkoitatte.

  VastaaPoista
 5. En mielelläni ala postauksessa avamaan sen enempää ikäviä juttuja kun kaikkia ne ei välttämättä kiinnosta ja koko postauksesta tulee pian yhden pienen jutun takia negatiivis sävytteinen. Se jota kiinnostaa voi toki tietenkin kysyä. Itsellä siis jäi vähän tylsä maku sen takia kun järjestäjät joiden kanssa sovittiin blogiyhteistyöstä eivät tulleet paikan päällä edes esittelemään itseään saatika sitten kiittämään yhteistyöstä. :) Ei sen kummempaa, pikku juttuja jotka kuitenkin vähän laskee fiilistä.

  VastaaPoista
 6. Ok:) tuo on toki totta,ihmetyttäis itsellänikin. Kuuluu kyllä kohteliaisuuksiin ja sehän antaa sen arvostuksen kuvan blogilaisille

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3