maanantai 26. toukokuuta 2014

Krokotiilikenkiä kesään

Yhteistyössä, Crocs

Varmasti moni on jo ihastellut Crocsin kevät/kesämallistoa aikoja sitten ja tilannutkin omat lempparinsa hyvissä ajoin. Täällä yksi Matti Myöhänen kuitenkin pohtii perheensä kesäkenkä tilannetta joka on unohtunut päivittää. Meidän koko pesue tarvitsee ainakin yhdet parit kesäisiä kevyitä kenkiä ja ne tulevatkin tänä vuonna Crocsilta. Kokosin meidän perheen lemppareista kollaasit, löytyykö sieltä samoja feivörittejä ?
Hirveästi mua olisi kutkuttanut itselleni kollaasin mustat Stretch Sole Flat-ballerinat, mutta ylläri ylläri lähes kaikki koot ovat jo menneet. Siispä taidankin valita kuuminta hottia olevat kiilakorkoiset A-leigh Linen Cork Wrap Wedget kesän juhlia varten. Mila taas tarvitsee sandaalit ja mökkikengät ja alan pikkuhiljaa kääntyä tuohon ihan perus Crocs-malliin, se nimittäin täyttäisi molemmat kriteerit. Isillä ei taida tällä hetkellä olla ainoitakaan kesäkenkiä, pelkkä tennarivarasto on liiankin hyvin täytetty. Siispä Nikon ensimmäiset krokokengät ovat todennäköisesti monikäyttöiset Stretch Sole Loaferit.

Tykkään valtavasti Crocsin monipuolisesta valikoimasta, etenkin naisille ja lapsille. Kuinka kätevää kun koko perheen kengät saa tilattua yhdellä kertaa samasta paikasta. Apua, musta on kuoriutumassa Crocs-fani !


2 kommenttia:

  1. Vitsit meilläki on vielä pojalle sandaalit ostamatta, mutta sä taisit ratkaista sen pulman! PAKKO saada Crocsit! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on pojille ihan tosi söpö valikoima myös ja lapset rakastaa Crocseja ! Suosittelen ;)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3