torstai 8. toukokuuta 2014

Parvekkeesta kesähuoneeksi


Vihdoin ja viimein voidaan pikku hiljaa alkaa suunnitella Ikea-reissua sillä vanha sohva on näillä näkymin myyty. Jiiiiihaaa ! Uuden sohvan lisäksi Ikeasta lähtee varmasti mukaan myös parvekekamaa, sillä tulevan kesän kunniaksi olen suunnittelut että meidän parvekkeesta tulee meille pian extra huone jossa on mukava viettää aikaa ja nauttia auringosta. Lisätila tulee erityisesti tarpeen kesäkuun lopulla kun vietämme Milan syntymäpäiviä ja tupa on täynnä vieraita. 
Tällä hetkellä parvekkeella on aivan liian iso puutarhakalusteryhmä joka ajateltiin laittaa eteenpäin uuteen kotiin ja hankkia tilalle vähemmän tilaa vievä sirompi versio. Uusien kalusteiden lisäksi hakusessa on matto, valosarja, hyllykkö sekä kasveja ja somisteita. Kesällä Milalle hankitaan varmasti myös mini kokoinen uima-allas partsille, mikäs sen kivempaa kuin polskia ulkoilmassa !

Millaisia parvekkeita teiltä löytyy ? Olisi kiva saada erilaisia idiksiä meidän kesähuonetta varten ! Sitten kun saadaan tää proggis valmiiksi lupaan postailla muutoksesta make over-kuvien kera.


kuvat, Ikea
11 kommenttia:

 1. Meillä käynnissä sama homma, eilen käytiin hankkimassa matto joka vie puolet parvekkeesta ja toinen puoli sitten laitettiin puulaattaa (meillä melko kookas parveke joten toimii) vielä pitää hommata kalusteet sinne ja sitten kunhan lämpenee niin pistän sinne yrttejä myös. Vielä pitäisi jotain pientä kasvia sinne hommata ja uusi lyhty ja pienelle kanssa haaveissa joku kahluuallas sinne. Hirveesti on ideoita, mutta rajallisesti rahaa nyyh. :D Terv. Iina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kuulostaa hyvältä ! Meidän parveke on laudoitettu jo pari vuotta sitten, joten onneksi kovin suurta urakkaa ei tarvitse tehdä :) Ja tuo on kyllä totta, ideoita olisi vaikka kuinka mutta suurimpaan osaan uppoaisi liikaa rahaa ! Jos lauantaina osuisi lotossa ? ;)

   Poista
 2. Täällä sama projekti menossa! Tuntuu ettei ikinä tuu valmiiksi niin että itseä miellyttäs, mutta tänä kesänä aijon saada sen valmiiksi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, nyt vaan hommiin ja hösseliksi niin eiköhän se siitä rupea valmistumaan :)

   Poista
 3. http://parempiayhdes.blogspot.fi/2014/02/projekti-parveke-uusiksi.html
  ^^tuolla on meidän parvekeremppa! :)
  Itsekin tosin somistan vielä lisää, kun kesä tulee, ainakin paaaaljon kukkia on hankittava! :)

  Innolla odotan, että pääsee näkemään ennen- ja jälkeen kuvia teidän partsilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi pitääkin tulla heti kurkkimaan :) jep, vihreetä on pakko saada paljon parvekkeelle niin tulee ihanan kesäinen fiilis !

   Poista
 4. Terassi/ kesähuone on aivan korvaamaton kesällä <3 Meillä on tässä väliaikaiskodissa aika iso terassi mikä on kokonaan lasitettu, pyöreä pöytä + 4 tuolia ja grilli. Haaveissa olis vielä hankkia semmoinen pieni rautainen sohvasänky terassille nii on kiva loikoilla! Odotan innolla teidän valmiista parvekkeesta kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, voi partsin ovikin olla aina auki kun se on laitettu mukavaksi ja siellä voi vapaasti oleskella :) Tuo teidän terassi kuulostaa ihanalta ! Meidänkin parvekkeesta onneksi saa ihan kivan sillä se on suht tilava ja iso ! Grilli sieltä löytyykin jo, nyt vaan uudet kalusteet ja muut jutut niin AVOT :)

   Poista
 5. Mullakin suunnitelmissa sisustaa parveekkeesta semmonen viihtyisä :) Ja Altsulle tietysti semmonen pieni allas jossa saa loiskia kesällä <3 Meillä on toi ikean pieni parveke pöytä ja kaks tuolia. Sitten pitäis vielä hankkia lattialle sellasia puulevyjä vai mitä onkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellanen allas on pakko olla, nuo pienet niin tykkää polskimisesta ja läiskyttelystä <3 Joo sellasia levyjä tai sitten parvekkeen voi laudoittaa niin kuin meillä, tulee heti paljon nätimmän näköinen ! Tsempit teidän projektiin :)

   Poista
 6. Vaikuttaa kivalta noi sun ideat.
  http://toiveenatoukka.blogspot.fi/2014/04/kesahuone.html tuolta voi käydä kurkkaamassa meidän partsia. Se on laitettu pari vuotta sitten uuteen uskoon mutta joka kevät pientä updatea pitää tietty tehdä. Nyt sinne pitäisi hankkia vielä lisää kukkasia, kunhan vaan kelit lämpenis ensin :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3