maanantai 19. toukokuuta 2014

Kesä on täällä !


TERVETULOA KESÄ, OLEN ODOTTANUT SUA ! Kieltämättä pääsi kuitenkin hieman yllättämään taas, vielä viime viikolla oli koleitakin päiviä. Kuinka ihanaa, aurinkoa, vihreyttä, jäätelöä, mökkeilyä, laineen liplattelua, grillailua ja lukuisia onnellisia päiviä luvassa perheen ja ystävien kesken. Tätä kesää on odotettu, tosin ei ehkä niin paljoa kuin viime kesää ja nuppusen syntymää mutta kuitenkin todella paljon ! Tänä kesänä meidän vauvastakin tulee jo taapero (tai kai se jo sellainen on kun käveleekin jo ?), apua.
Sunnuntai oli varsinainen perhepäivä, oli ihan mahtavaa lauantain reissupäivän jälkeen nauttia kiireettömästä aurinkoisesta päivästä omien rakkaimpien kanssa. Sunnuntaihin mahtui Milalle monta uutta juttua, isojen tyttöjen istuin otettiin käyttöön, käytiin ekaa kertaa autopesussa ja sekös oli vasta jännää ja kruisailu reissu huipentui jätskeilyyn Jyväskylän satamassa. Iltapäivällä käytiin myös vähän mummilassa hauskuuttamassa isovanhempia ja isoisovanhempia. Kerrassaan ihana alku tälle kesälle.

Tänään sama meno jatkui, aurinkoa, mummolaa ja päivästä teki erityis spesiaalin Miltsin ihka ensimmäiset nimipäivät. Nimpparipäivän fiiliksiin palataan ainakin kuvien muodossa vielä huomenna !10 kommenttia:

 1. Oi vau, teillä kävellään jo.. Koska Mila oppi? Käveleekö ihan kunnolla jo vai muutamia askelia? lähtikö hän ihan ite kävelee vai pienellä opastuksella? :D kauheasti kysymyksiä, mutta ku kiinnostaa ku meillä ei vielä kävellä, vaikka lähellä on ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pikkuhiljaa uskaltaa sanoa jo kävelyksi kun osaa hallitusti laskeutua kävelyn jälkeen eikä joka kerta lennä naamalleen :D Harjoitteluahan tuo vielä vahvasti toisaalta on, mutta parin päivän aikana on kävellyt jo huoneesta toiseen jne. pidempiä matkoja :) Ihan yht äkkiä itse alkoi ottaa askelia ja niiden määrä on koko ajan kasvanut, ja hirmusti on kehittynyt siitä kun pari kolme viikkoa sitten otti ekat hennot askeleensa ! Kyllä se varmaan pian teilläkin lähtee sujumaan :)

   Poista
 2. Heh, me käytiin myös ekaa kertaa autopesulla eilen, mutta ei mennyt ihan yhtä mallikkaasti kuin teillä tuon lapsen viihtyvyyden kannalta http://nauravanappi.blogspot.fi/2014/05/erilaista-arkea-jatkuu-55.html :) Antaako teillä Mila noiden lasien olla paikoillaan? Meillä ne revitään heti pois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaa, voi teitä :D kyllä Milaakin jännitti ihan tosi paljon ja välillä naama näytti siltä että tulee hätä pissi housuun :D Se on aikalailla päivästä kiinni pysyykö lasit päässä vai ei, mutta ihme kyllä useimmiten antaa niiden olla ihan rauhassa :)

   Poista
 3. Voi miten taitava MIla jo on! <3 Ihana kesäpäivä ollut teillä!

  VastaaPoista
 4. On kyllä ihan hurjaa kun toinen tepastelee ympäri kämppää <3 oli kyllä, kesä on vaan jotain niin parasta !!

  VastaaPoista
 5. Ihanan kesäistä ja tuo satana, ihan mun lempipaikka! :)

  VastaaPoista
 6. Mäkin just mietin, että ei taida olla meillä enää vauvaa, kun tuo tyttö kävelee joka päivä vaan pidempiä matkoja ja suostuu syömään vain jos saa itse syödä. Vielä kun nukkuisi yön läpeensä, niin mä olisin onnellinen. Mutta ehkä sekin tulee sieltä itsestään sitten lähempänä vuoden iikää, kun nyt tuota ikää on vasta 9kk ja risat. :)

  Klara Foxx

  VastaaPoista
 7. Siis voi herttinen joko neiti kävelee! Wautsi!:)

  Tää kesä on kyllä aivan ihana, tätä on odotettu! On ihanaa kun on yksi taapero, joka kokoajan tulee vain isommaksi ja pälättää ja on jo niin isotyttö kun vaan voi :D ja sitten on ihan minivauva, jonka kasvua ja kaikkee uusia taitoja jännäillään kovasti.. Ekat hymyt, kääntyilyt, konttailut, kaikki vielä edessä, käääks!:) Ihan outoo, vastahan mie viimekesänä jännäilin näitä samoja asioita !! <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3