torstai 8. toukokuuta 2014

Hemmottelupäivä Loihtimossa


Ompahan vaan huippua kun omasta tuttavapiiristä löytyy monia lahjakkaita kauneudenhoitoalan ammattilaisia, on parturikampaajia, kosmetologeja, kynsi- ja ripsiteknikkoja. Tiistaina vietin hemmottelupäivän Loihtimossa jossa ihana tuttuni Heidi aloitti yrittäjänä nyt toukokuun alussa. Häneltä luonnistuu niin hiushommat kuin ripsienpidennykset, rakennekynnet ja geelilakkaukset, melkoinen multitalentti mimmi on siis kyseessä. Omasta kokemuksesta voin myös vain ja ainoastaan ylistää miten taitava Heidi on ja persoonana myös ihan huippu !

Heidi laittoi mulle viestiä Facebookissa pari viikkoa sitten ja kyseli kiinnostaisiko mua päästä vihdoin ja viimein eroon mun omista ripsipidennys viritelmistä ja haluaisinko tulla tutustumaan hänen uuteen työpaikkaansa. Enhän mä tuollaisesta ehdotuksesta voinut kieltäytyä ja tiistaina pääsin hemmoteltavaksi. Luvassa oli siis ripsienpidennykset sekä uuden trendin, geelilakkauksen kokeilua !

Lähtökohdat ripsienpidennyksille olivat aika heikot, muutaman vuoden ajan olen nimittäin ollut koukussa kaupan ripsitupsuihin ja niitä olen kotioloissa fiksaillut itselleni. Tästä toiminnasta omat ripset ovat kaikkea muuta kuin nauttineet, luonnonripseni ovat tupsujen käytöstä kärsineet niin pahoin että tuuheus ja pituus ovat lähes mitättömät. Asetin Heidin melkoisen haasteen eteen, miten saada mun miniminiripsiin näyttävyyttä ? 
Kuvasta näette kuinka suuri muutos todella tapahtui, nuo mun babyripset tuskin erottuu kuvassa ja näiden pidennyksien avulla sain ihanat lunnollisen näköiset pitkät ripset. Lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen, mulla ei nimittäin ollut minkäänlaisia odotuksia omien ripsien huonon kunnon takia ja Heidi yllätti mut täydellisesti ! WAU !

Parin tunnin ripsiprojektin jälkeen laitettiin vielä mamin kynnet kuntoon. Haaveissa mulla on vielä joku päivä laitattaa pitkästä aikaa rakennekynnet mutta en vielä rohjennut repäisemään. Kakkavaippoja on huomattavasti kivempi vaihdella luonnollisen mittaisilla kynsillä ja muutenkin lasta hoitaa ilman että koko ajan joutuisi varomaan ettei raapaise tai töki pientä. Tämän takia päädyttiin geelilakkaukseen, mikä on loistava vaihtoehto jos tykkää pitää kädet kauniina eikä jaksaisi monta kertaa viikossa olla itse lakkaamassa ja hoitamassa kynsiään.

Sain itse valita värit ja koristeet, mun mielestä näistä tuli niin somat ja oon ihan rakastunut mun uusiin kynsiin ! Seuraavaa huoltoa varten suunnittelin jo että otan testiin tuon ihanan limenvihreän värin, sopii täydellisesti kesään ! Tuo oranssikin olisi ihana... Lisää Heidin kynsitaiturointia voi käydä ihailemassa Instagramissa @heidijoki !
Jos siellä ruudun toisella puolella löytyy ripsistä haaveilevia ja vielä jyväskyläläisiä niin kannattaa ehdottomasti hyödyntää seuraava tarjousvinkki ! 30.6 asti saat -20% alennuksen uusista ripsienpidennyksistä Loihtimolla, joten varaa pian aikasi niin saat ihanat räpsyripset juuri sopivasti kesäksi edulliseen hintaan.

Yhteistyössä, Heidi Joki/Loihtimo

2 kommenttia:

  1. Ihanat räpsyt!! Miekiii tahon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt Mia kuule repäset ja varaat Heidille ajan ;) Niin helppo kun ei tarvii pakosti edes meikata kun näyttää hyvältä jo ripsien ansiosta. Iso peukku nousee multa räpsyille <3

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3