keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Project Fitmom - kesäkiri 6/8


VIIKKO #6
Paino: -0,5kg (-2,5kg)
Sentit kropasta: -1cm (8cm)
Sali/kotitreenit: 2
Lenkit: 1/6,5km
Ruokailut: Olen alkanut syömään vapaammin, annoskoot pidän ruokavalion mukaisena mutta nyt olen alkanut syömään dieettiruoan ohella välillä myös ihan normaalia kotiruokaa. Herkuteltua tuli parina päivänä, hups...

Oi miksi kesän koittaessa treeni-into laskee lähes nollaan, auringon paistaessa ei tee mieli repiä itseään salille lainkaan. Onneksi sentään tänään lenkkikärpänen tuntui puraisevan taas pikku tauon jälkeen ja kovaa ! Käytiin Milan kanssa lemppari lenkkireitillä, Jyväsjärven rannalla ja muistin taas miksi kesällä se on etenkin ihan paras reitti ! Vihreä, sademetsämäinen kävelytie mutkittelee pitkin järvenrantaa ja vaihtuu pian sataman maisemiin. Joskus täytyy ottaa kamera mukaan jotta voin esitellä teille nuo rantaraitin maisemat paremmin.

 Niin kuin jo viime viikolla mainitsin, en kovin tarkkaan enää vahdi syömisiäni. Toki ajattelen järjellä mitä suuhuni työnnän, mutta keittiövaaka on nyt asetettu ansaitulle kesälomalle. Syön edelleen 5 ateriaa päivässä, siitä en tingi vaikka meno onkin vapaampaa. Enää ei tarvitse syödä tylsästi vaan saa ihan oikeasti kokata ja laittaa taas ruokaa. Saa nähdä kuinka tämä muutos rupeaa näkymään kropassa, kuinka monta kiloa "kesälomalla" pamahtaa takaisin ? Onneksi ainakin vielä tällä viikolla paino jatkoi laskuaan, siihen olen tyytyväinen vaikka treenipäivät jäivät taas vain kolmeen.

Vielä pari viikkoa kiriä jäljellä, saa nähdä kuinka mun 4kilon pudotustavoitteen käy. Jännä nähdä !
Miten muiden treenailujen käy kesän koittaessa ? Lomailetteko ilman ressiä vai säilyykö tahti helteiden ja kesäherkkujen keskellä ? Mä oon nyt vähän neuvoton, miten saisin itseni tsempattua vielä pari viikkoa liikkumaan useamman kerran viikossa ?


16 kommenttia:

 1. Mua ei myöskään kiinnosta kesällä mennä salille, ei sitten yhtään! Kesällä liikkuminen on enemmän toiminnallisempaa, nimenomaan lenkkeilyä ja pelaamista mahdollisuuksien mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tylsää kun ei ole olemassa sellaisia ulkoilma saleja missä voisi nauttia auringosta samalla :D

   Poista
 2. Mä oon vetäny treenejä omalla painolla:D paino pysyny nyt kolmisen viikkoo yhessä lukemassa ja siihen se taitaa jäädä! Mutta oon nii paljon tyytyväisempi itseeni ja pyrin käymään lenkillä 2-3 kertaa viikkoon, kerran kaks hölkkäämässä ja kerran ratsastaa:9 Sitten teen koti treeniä ja nosten pikku painoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli vähän sama juttu kun täällä. Ja ihana kuulla että treenillä on ollut positiivinen vaikutus itsetuntoon, se on niin jees fiilis kun päivä päivältä on tyytyväisempi itseensä. Hienoa Roosa-Marika <3

   Poista
 3. Tsemppiä loppukiriin! Vähän samat ajatukset itsellä, ei tekisi helteillä mieli hikoilla sisätiloissa vaan käyttää se aika ulkoiluun...

  VastaaPoista
 4. Tsempiio!!! Itte oon juhannuksen asti diettillä, heinäkuu sit iisisti ja elokuusta jatkuu ku pudotettava on oikeasti paljoon! Vkloppuna tulee sitte pitkästä aikaa diettipäivitys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin lukaista se ! Tsemppia hirmusti projektiin Alesya <3

   Poista
 5. Jyväsjärven Ranta on kyllä ihana! kouluaikaan oli ihan lemppari! :)

  VastaaPoista
 6. Mulla ois vielä ihan hyvin motivaatioo jäljellä, mutta miehen loma vaikuttaa niin että ollaan kokoajan jossain menossa. Ja varsinkin paljon meidän molempian vanhempien luona n. 100 kilometrin päässä. Reissussa yritän sitten edes lenkkeillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota kaikki irti siitä motivaatiosta kerran sitä riittää :) Ja joo reissussa ainakin pääsee lenkille, ja mikäs sen parempaa varsinkin näillä keleillä !

   Poista
 7. Mä pyydän kesäksi kevyemmän, lyhyemmän saliohjelman ja kertoja voi korvata gymstickillä. Juoksua jatkan normaalisti ja jos hyötyliikuntana pyöräilyä. Helteillä ei kyllä sali kiinnosta vaan ulkona olo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vitsi, pitäsköhän hommata itsellekkin toi gymstick niin pystyis reenata vielä paremmin kotona :)

   Poista
 8. Oletko muuten Essi kevyempi kuin ennen Milaa? Jos olet niin paljon? Jos et niin paljon on matkaa että olet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis raskauskilot olivat poissa jo viime syksynä kun aloitin projektin, eli nyt oon pudottanut omaa painoa jo sen 12kg :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3