maanantai 26. toukokuuta 2014

Instaweek #211. Nimipäiväsankari, vähän intona ! ♥

2. Mummilassa hellepäivän herkkuja. 3. Kaupungilla äidin omaa aikaa parhaassa seurassa ystävien kera ! 4. Hellepimu. 5. Vettäkin täytyy muistaa juoda tarpeeksi kesäpäivinä ! 6. #MUMFIE 7. Brunaa pintaan !


8. Pikku tipun uudet plehat, pikkasen cool typy !


9. Lämpimistä päivistä on parasta nauttia mummilassa !


10. Mie en kestä, päivä päivältä tuo pikkunen tepsuttaa jo varmemmin askelin, JUHANNUKSENA JUOSTAAN !

11. Mun muruset sunnuntaina ihanan pikku typyn ristiäisissä. 12. Tän kesän eka mansikka, nam ! 13. Viikonloppuna koeajettiin uusi parvekegrilli ja pakko sanoa että oli hyvät setit.


Seuraa Instagramissa, @essimmaria !

8 kommenttia:

 1. Ai teilläkin juhlittu nimppareita, meilläkin oli 24.5 :) oli pakko juhlia ku meilläkin olivat ekat :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, pienen nimppari yllärin pikkunen sai heti aamusta :) Tarkotus oli meidänkin vielä kahvitella isovanhempien kanssa mutta kiireiden takia jouduttiin siirtämään juhlinnat ensi vuoteen.

   Poista
 2. tosiaan ekat nimpparit on parhaita:p

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia :) milloin Mila oppi nousemaan ilman tukea seisomaan? Meillä kun tyttö kävelee ihan kivasti mutta on vasta pari kertaa noussut tuetta ylös, niin mielenkiinnosta kyselen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Mila rupesi seisomaan joskus pari viikkoa sitten, aikalailla silloin kun rupesi kävelemään myös vähän pidempiä matkoja :) kyllä se sieltä tulee varmasti pian, kunhan pieni vain itse tajuaa ettei siihen nousemiseen aina tarvitse tukea :)

   Poista
 4. Mistä noi arskat on?:) Mila vaikuttaa ihan saman luonteiselta ku meijän Olivia (kohta 10kk), olisi ihana joskus tutustuttaa toisiinsa mutta asutaan Helsingissä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Lindexiltä :) Voi vitsit, olisi kyllä ihanaa jos mila saisi vähän enemmän pikkuisia kavereita, etenkin jos teidän Olivia on vielä saman luonteinen niin varmaan tulisivat hyvin juttuun. Mä huutelen täällä blogissa kun ollaan tulossa kesän aikana Helsinkiin niin jos aikataulut natsaa niin pidetään leikkitreffit ! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3