perjantai 30. toukokuuta 2014

Kuvaus inspiroitumista


Studiossa napatut kuvat ei ole meidän juttu, ei lapsikuvissa, perhepotreteissa, tulevaisuuden hääkuvissa tai missään muissakaan kuvissa etenkin kun ammattilainen on kameran takana. Halutaan hieman enemmän, persoonallisempaa ja taulumaisia otoksia, se tiedettiin jo kauan ennen kuin edes alettiin miettimään missä ja kenellä otatamme Milan 1-vuotiskuvat. Jyväskylän Vauvamessuilla eksyin Studio Varjon pisteelle jossa juttelin hyvän tovin itse kuvaajan, Pasi Hakalan kanssa. Persoona vakuutti minut siltä seisomalta että hänen kanssaan olisi varmasti mukava tehdä yhteistyötä ja kuvauspäivästä tulisi takuulla onnistunut. Niinpä jo maaliskuun lopussa löimme lukkoon että hän ja Studio Varjo saavat hoitaa meidän pikku neidin ensimmäiset oikeat kuvaukset ja samalla napsia myös muutamia perhepotretteja. Parin viikon päästä sunnuntaina päästään hommiin ja tarkoitus on kuvata ulkona joten kädet ristissä täällä toivotaan päivälle aurinkoista säätä.Tulevien viikkojen aikana mun on tarkoitus miettiä että millaista rekvisiittaa kuvauksia varten tarvitaan ja mitä halutaan mukaan. Milan ihana tuleva 1-vuotis juhlamekko toimii kuvauksissa joka on jo onneksi matkalla Hienohelmasta, neiti poseeraa vanhan roosan väreissä sekä äiti ja isä pukeutuvat pääosin valkoiseen. Kuvien toivoisin olevan tyyliltään hieman maalaisromanttisia, eli esimerkiksi ihana maalaismiljöö toimisi loistavasti kuvauspaikkana tai vaikka joku kaunis ranta.

Eilen illalla murujen jo ollessa unten mailla, tämä äiti haki ideoita tulevia kuvauksia varten Pinterestistä. Inspiroiduin täysin ja nyt on aika tarkkaan jo selvillä millaisia kuvia halutaan. Ihanan lämmin henkistä tunnelmaa huokuvia otoksia toivon meidän potreteista tulevan ja siihen mulla on vahva luotto.Vaikka nämä vanhemmat eivät kovin kuvauksellisia olekkaan niin onneksi tuo pikku prinsessa paikkaa omalla valovoimaisuudellaan aika paljon ja voin jo nyt kertoa että kuvista tulee I H A N I A kerrassaan mahtavia. Voi, en malta enää odottaa...

Olen niin innoissani kun päästään koko poppoo ensimmäistä kertaa ammattilaisen kuvattavaksi. Jännää ! Olisi muuten ihana nähdä muidenkin 1-vuotiskuvauksien ja perhekuvauksien tuotoksia jos sieltä saisi vielä jotain uusia idiksiä omia kuvauksia silmällä pitäen.


Postauksen kuvituksena toimii Milan 1 ja 2-kuiskuvat, apua miten pieni hän on ollut ja niin suloinen ! ♥
12 kommenttia:

 1. Voi ei, vastahan siitä on pieni hetki kun nämä kuvat ekan kerran julkaisit postauksissa ja minä maha pystyssä vielä odottelin tällä hetkellä 8kk poikaani :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta sano, tuntuu että noista on hetki vain, mutta jo lähemmäs vuosi. En kestä ♥ sielläkin jo iso poitsu !

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin hän vielä viime kesänä oli ♥ nyt jo iso typy, nyyh !

   Poista
 3. Me käytiin Studio varjossa ottamassa vauva- ja perhekuvia kun Hilla oli 6 viikkoa vanha. Tykättiin tosi paljon Pasin tyylistä ottaa kuvia, ja tullaan jatkossa varmasti ottamaan myös kuvat siellä :) Ihana suloinen Mila <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tosi kiva kuulla, vahvistaa vaan siis mun fiiliksiä Pasista ja Varjosta :) Jee ! Odotan kuvauksia kyllä todella innolla ja etenkin niitä kuvia sitten. Miltsu on <3

   Poista
 4. http://jenoradesign.blogspot.fi/2014/02/mista-on-pienet-tytot-tehty.html?m=0

  Meillä myös 1vee kuvat otti ammattilainen kotona!:) Hurjan paljon kivempi oli ottaa kuvat kotona, jotenkin kammoksun niitä studio kuvia vaikka nekin kyllä varmasti upeita ovat! Kotikuvaus meni paljon rennommin ja muutenkin tuntui kivemmalle:) Tosta linkistä voit vilkasta muutamaa meidän Nean 1vee otosta!

  Meilä ois nyt kesällä tarkoitus ottaa kans perhepotretti ammattilaisella, ois kiva pitää kuvaukset jossain ulkona nyt kesällä, kun on koko perhe koossa!:) Myös tälle meidän perheen pienimmälle aion ehdottomasti varata myös kotikuvauksen sitten ensivuonna..

  Milan kuvista tulee varmasti hyviä <3 ja en kestä- JOKO HÄN OIKEASTI TÄYTTÄÄ VUODEN?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eei miten Nepu on suloinen ja toi viimenen nenäirvistys on kuin kopia Milan vastaavasta :D ahahahahha en kestä noita pieniä <3 Ja ne sun raskauskuvatkin oli niiiiiiin I H A N I A, pakko itsekkin saada otettua seuraavan raskauden aikana !

   Mä uskon kanssa että hyvät kuvat saadaan, ja ÄLÄ ! Vastahan mä olin vielä raskaana :D voi haikeus......<3

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3