maanantai 30. kesäkuuta 2014

Mila 1v - Ensimmäiset syntymäpäiväjuhlat


Nyt on pikkumimmin ekat synttärit vietetty oikein pitkän kaavan mukaan, lauantaina lähisuku ja eilen sunnuntaina vielä ystävät ja perhetutut kahvitettiin. Huhhuh, sanonpa vaan näin äidin näkökulmasta että onneksi lapsi täyttää vuosia vain kerran vuodessa, ei oo nimittäin ihan pikku duuni laittaa koti tiptop ja lisäksi leipoa lähes kaikki tarjottavat melkein 40 ihmiselle. Mutta mitäpä et oman lapsesi eteen tekisi, oli ihanaa järjestää Milalle ikimuistoiset 1v-bileet, typy nautti niin täysin rinnoin ihmisistä ympärillään, jännistä lahjapaketeista ja elämän ensimmäiset sokeriöveritkin taisi tulla vedettyä kakulla ja keksillä. Ai että, olipa meillä mahtavat kemut ! Kiitos kaikille mukana olleille, ihana huomata miten paljon Milalla on välittäviä ihmisiä ympärillään, ootte parhaita !

Pidemmittä puheitta, tervetuloa Milan 1v-juhliin kuvien muodossa !
















Mitään varsinaista teemaa meidän juhlissa ei tällä kertaa ollut, mutta päävärinä tietenkin loisti vaaleanpunainen niin kuin pikku prinsessojen juhlissa on tapana. Saa nähdä osaako pikkumimmi ensi vuonna esittää jo toiveita esimerkiksi muumisynttäreistä ? Tarjoiltavia meillä taisi olla jopa liian montaa sorttia sillä herkkuja jäi yli PALJON, suolaiset tekivät kauppansa paremmin kuin makeat johtuen siitä että vieraista suurin osa oli aikuisia. Molemmiksi päiviksi tein omat kakut, joihin oon kyllä tosi tyytyväinen koska nää oli mun ekat "ihan oikeat" täytekakut. Lauantaina kuorutin tuorejuusto-sokerikuorutteella joka oli ehkä vähän liian ällömakea ja sunnuntain kakku sai päälleen perus kermavaahto-rahkasetin ja tuo kakku olikin ehkä vähän parempi. Kaiken kaikkiaan juhlat oli todella onnistuneet niin tunnelmansa, tarjoiluidensa sekä koristeiden puolesta. Uskon että Milalle jää onnelliset muistot ensimmäisistä juhlistaan, jos ei muuten niin ainakin kuvien muodossa.

Kahden päivän juhlahumusta kertyi lähes 200 kuvaa joten niitä olisi ollut vaikka millä mitalla jakaa teidän kanssa, mutta tässä nyt osa joiden kautta pääsette fiilistelemään meidän 1v-juhlien tunnelmaa. Ajatuksissa on tehdä vielä koristeluista, tarjottavista sekä meidän antamasta lahjasta omat postaukset jos siellä ruudun takana sattuu olemaan kiinnostuneita silmäpareja ? Veikkaan kyllä että aika monella tää 1v-hype tulee jo korvista ulos, mutta antaa tulla vaan, mä oon edelleen ihan innoissaan näistä kemuista ! 

Illalla pitäisi kyhätä kasaan vielä viime viikon instat, mutta katsotaan miten ehtii. Niko jäi lomalle täksi viikoksi ja huomenna suunnataan taas pariksi päiväksi mökille luonnon helmaan, tarkoitus on kuitenkin postailla sieltä ihan normaaliin arkitahtiin. Ihanaa alkanutta viikkoa !






34 kommenttia:

  1. Onko tuo yksi kuva parvekkeelta? Ihan mahtavan ihana nimittäin ota kuva siitä kokonaan. En muista ootko tehny kodin esittelystä postausta, mutta jos et (etsin kunhan ehdin :D) niin tee ihmeessä! Ja minä ainakin jaksan 1v hypettelyä kuunnella, meillä niitä juhlittiin tammikuussa vihreällä ''teemalla'' ehkä ensi kerralla sinisellä ellei tosiaan osaa sitten itse toivoa jotakin. Vaikka niitten järjestäminen on tavallaan rankkaa niin se on silti niin ihanaa ja mulla on semmonen lasten syntymäpäivä kirja missä on disney teemaisia synttäreitä se on ihan mahtava ja, kunhan poju kasvaa ja jos sieltä joku teema nappaa niin helppo ottaa ohjeet leikkeihin, ruokiin yms. Tuo Milan mekko on kyllä ihana ja sullakin joku unelma päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parvekkeeltahan se, ja kyllä kotipostauksia alkaa tippua tasaiseen tahtiin kunhan saa nää juhlat postailtua ensin pois alta ;) Kiva että porukka jaksaa vielä näitä juhlajuttuja lueskella ! Tollanen juhlakirja oliskin ihan loistava, täytyy tutkiskella millaisia markkinoilta löytyy :)

      Poista
  2. Upeat tarjoilut! Saat olla tyytyväinen itsees. Meilläkin on ollut nyt monta päivää 2-vuotishulinaa ja mama on ihan poikki. Osansa tietysti on sillä, masuasukki tuolla mahassa häärää ja koittaa muistuttaa, että pitää ottaa iisisti. Jouduin käydä tänään neuvolassa ylimääräsellä käynnillä kuuntelemassa sydänäänet, sen verta kipeä olin yöllä.

    Kauanko meinaat olla kotona Milan kans vielä? Mitä teitkään työkses?

    Riikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oon ite kans tyytyväinen vaikka jäikin yli melkonen satsi herkkuja :D Oo, i feel you, noista juhlista on vieläkin ihan poikki. Ja sun tilanteessa varmaan vielä tuplasti rankempaa, onnea odotukseen ja tsemppiä <3

      Ollaan suunniteltu että ensi kesän jälkeen palaan suorittamaan mun merkonomin opinnot loppuun jotka jäi kesken muutama vuosi sitten töiden takia. Jäin vakuutusmyyjän hommista työttömäksi juuri ennen Milan odotuksen alkua joten työpaikkaa ei ole valmiina minne palata. Mutta nyt tosiaan kotiäitiyden jälkeen palaan kouluun :)

      Poista
  3. Vitsi että sä oot tuhertanut kaiken ihan viimeisen päälle, kunnon pikkuprinsessan synttärit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yrittänyt ainakin, en oo varsinaisesti mikään jauhopeukalo mutta nyt kyllä onnistu kaikki aika kivasti :) Mutta meni noissa "vähän" aikaakin...

      Poista
  4. Tarjoiluista olisi kyllä kiva lukea lisää. Ne näyttävät niin herkullisilta :)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihanan näkönen kattaus!! Ja toi ruokaaaarödgdnsj <3 Tuli heti kauhee mieli syödä jotain "pientä hyvää" hahaha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna <3 tykkäsin itsekin ! Haha meillä jäi tarjoiluja liikaa yli, tässä on jo ties monetta päivää herkkuähky päällä :D

      Poista
  6. Millä sä muokkaat noita sun kuvia? Niin ihania tekstejä jne niissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muokkaan kuvat pääosin Picmonkeyllä :) käytän myös Picasa3 välillä.

      Poista
  7. Ihanan näköiset juhlat pikkuprinsessalla. Kohta on meilläkin juhlat edessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katriina <3 Niin ei oo teilläkään enää kauaa partyihin !

      Poista
  8. Mielelläni lukisin vielä ohjeita tarjoiluista ja lahjoista joita Mila sai :) Aivan supersöpöt synttärit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postauksia tulee tällä viikolla joten käy kurkkimassa välillä ;) Kiitos, juhlat oli kyllä söpöt ja onnistuneet !

      Poista
  9. Millä sä muokkaat sun kuvia? :) Kun on noita ihania tekstejä jne.

    VastaaPoista
  10. Aivan ihania kuvia, ja voi luoja mitä kaikkea hyvää teillä on ollut tarjolla! :) NAM!

    VastaaPoista
  11. Ihanat juhlat varmasti! Mistä tuo taulu on, jossa on Milan nimi, kuva, syntymäaika jne? Aivan ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taulu on Walldesign.fi peräisin ja se on aivan ihana <3 joskus pääsee sitten neidin oman huoneen seinälle !

      Poista
  12. Mitkä tarjottavat teillä olivat hitti ja mitkä eivät niinkään menneet kaupaksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat suolaiset, eli pizzapalat ja tonnikalawrapit oli ehdoton hitti, lapset söi paljon keksiä ja kakkua. Cupcakeja ja kinderpiirakkaa jäi eniten yli :)

      Poista
  13. IIIIHANAAAAA! :D :D Näyttää niin nätiltä! Ja ei tuu yhtään korvista ulos ainakaan täällä, meillä kemut on vajaan kahen viikon päässä ja ideoita pyörii pää täynnä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Siellä on tää kaikki hauska vielä edessä päin !

      Poista
  14. Ihanan näköset juhlat, ja nuo tarjottavat nam!! :) Paljon onnea vielä Milalle tätäki kautta! <3 Hän on kaunis 1-vuotias!

    VastaaPoista
  15. tuo teidän perhekuva on niin ihana!! <3

    Kivat juhlat ot järkännyt <3

    VastaaPoista
  16. Juhlien onnistunein otos ;) noo ei aina voi onnistua posettamaan hymyssä suin ! Kiitos Emmi <3

    VastaaPoista
  17. Voi mikä prinsessa ja aika älyttömän hyvän näköiset tarjoilut! Musta on niin ihanaa kun isäkin on pukeutunut pientä neitiä mukaillen :). Kauniit juhlat kaikkiaan, ihan pikkuneidin näköiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli tarkoituskin, saada juhlista mahdollisimman Milan "näköiset". <3 Kiva jos se välittyy kuvistakin ! Ja rehellisesti sanottuna Nikolla osui tuo saman sävyinen vaimari ihan vahingossa päälle ;)

      Poista
  18. Voi nam mitä herkkusia, voin vaan kuolata :D ! <3

    Mä niin muistan ton fiiliksen, kun puolivuotta sitten järkkäsin Nean ekoja synttäreitä, oh gaaaad... kohta olis taas edessä, Nemppuli 2 vee! APUA! Onneksi sinne on vielä aikaa. :D Sitten ois Ellan synttärit... Haaaaa! Tosin meillä vieraita kävi vain n. parikymmentä, ihan vaan mummot ja papat + muu lähisuku. :) Nyt sitten aattelin kutsua synttäreille myös kavereita, kun neiti jo jotain ymmärtääkin ja niitä kavereitakin jo ihan oikeasti löytyy!:D

    Mie ootan postausta tarjoiltavista, saa sitten vähän vinkkiä kun itse järkkää juhlia taas. :)

    Ihanat juhlat pienellä neidillä!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, mulla tulee jo korvista ulos nää herkut :D Onneks on vaan kerran vuodessa juhlat kun näitä safkoja saa syödä monta päivää peräkkäin..

      Muistan kun postailit Nepun synttäreistä, mietin silloin että voi kun Milalla olisi yhtä ihanat juhlat ja aika hyvin varmaan onnistuin ;) Nyt sä saat järkkäillä kemuja kahdelle ihanalle prinsessalle <3 oon melkein kade !

      Jes, koitan saada tässä mökkeilyn ohessa postauksen ulos joko huomenna tai torstaina ! Kiitos Mia <3

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3