tiistai 22. heinäkuuta 2014

Ensiapu tyvikasvulle





Mun arjen pelastaja on ollut alkuvuodesta lähtien tummille hiuksille tarkoitettu Label.m Brunette Dry Shampoo jota sain alunperin testattavaksi. Nyt myöhemmin se on vakiinnuttanut paikkansa mun luottotuotteissa joista en luopuisi enää mistään hinnasta. Se on suorastaan kiireisen kotiäidin päivien pelastaja. Jos edellisenä iltana ei ole jaksanut enää raahautua suihkuun pesemään hiuksia, on tää kuivashampoo pelastanut seuraavan päivän hiuskriisin. Mulla on muutenkin varsin ongelmallinen hiustilanne tällä hetkellä, tyvikasvua, hilseilevä ja kuiva päänahka. Tässä kombossa en pärjäisi päivääkään ilman tätä ihmesuihketta.




Label.m Brunette Dry Shampoo on erityisesti siitä niin loistava tuote, koska sillä voit huijata jopa usean sentin tyvikasvun piiloon maalammalla hiusrajan spraylla.





Älkää välittäkö maman homssuisesta lookista. Jälkeenpäin vähän harmittaa nuo huonosti pestyt meikit ja muuten niin naturelli lookki. Olisi taas voinut panostaa vähän enemmän, no ensikerralla sitten !








22 kommenttia:

  1. Onpa kätevää :) Mulla on jäätävä juurikasvu, kun yritän kasvattaa värin pois. Löytyyks vaaleelle tämmöstä omaa? :D

    VastaaPoista
  2. Vau!! Tiiätkö onko tollasta vaaleahiuksisille?

    http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

    ps, käy kurkkaamassa mun blogi! siel on menossa giveaway!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, en oo yhtään varma. Pitää kysästä mun hovikampaajalta ;)

      Tuun ehdottomasti kurkkimaan :)

      Poista
  3. Kiitos vinkistä, lisään sen heti ostoslistalle. Tähän mennessä on taisteltu kuivashamppoiden kanssa jotka jättää ihanan harmaan lopputuloksen :/ osaatko sanoa mistä tuota löytää?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne normi kuivashamppoot ei oikein passaa tummalle tukalle :/ UNIK Hairdressing on Jyväskylässä ainoa jälleenmyyjä joten sieltä löytyy ! :)

      Poista
  4. Saako tota ihan jostain marketeista? Muistatko hintaa? Toi olis just aika tosi kätevä pelastaja..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei saa marketeista, kampaamotuote :) reilu parikymppiä purkki, mutta TODELLA riittoisa joten joka pennin arvoinen !

      Poista
  5. En osaa ammattilaisittain sanoa, mutta itse huomasin päänahan kuivuuden ja hilseilyn helpottavan kun laitoin kuivashampoon hetkeksi jäähylle ja itse saatan huonoina hiuspäivinä kun juurikasvu pistää silmään sipaista hieman luomiväriä tyveen, ei ehkä sekään mikään ammattilaisen suosittelema juttu mutta pelastaa välillä hiuskriisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä kokeilu jo tuotakin kikkaa, en vaan tajua mikä mun päänahkaa vaivaa :D Hei mutta tuohan on myös loisto vinkki !

      Poista
  6. vau ompa hyvä vinkki!! aijon kertoa kyl tutuille tästä jotka omaavat tummat hiukset! Itselläni on värjäämättömät,niin ei tuu itselle tarvista, mut joskus itsekkin tummennan hiuksia esim Color Maskeilla =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä niin loistava tuote :) Kannattaa kyllä vinkata jos joku painii tyvikasvuongelmien kanssa !!

      Poista
  7. Moikka! Pakko kokeilla kans noita! Mistä oot ostanu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UNIK Hairdressing on ainakin Jyväskylässä ainut paikka missä myydään, saa toki myös netistä tilattua :)

      Poista
  8. Moi! Kuivashampoo kuivattaa myös hiuksia jonkun verran, joten kannattaa pitää välillä taukoa siinä. Itse teen niin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuote ihan joka päivä ole käytössä, onhan se hyvä antaa hiuksien välillä levätä :)

      Poista
  9. Kiva tukka sulla :) paljonko muuten painat nykyään? :) tai ootko saanut pidettyä painon nyt kesän ajan siinä samassa? Mullakin oli keväällä projekti menossa ja sain hyvän pudotuksen mut nyt kesällä vaikka oon saanut painon pysymään samassa niin olo on silti pikkasen pöhöttyneempi ku loppukeväästä.. :D mutta syksyllä sitten taas uudella innolla! Oikein mukavaa kesän jatkoa teidän perheelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Noo onhan tässä kesän aikana herkut maistunu paremmin kuin hyvin :D hups... ja kesäkiloja tullut joku 3 takasin, mutta en oo jaksanut stressata. Projekti kuitenkin jatkuu taas syyskuussa niin oon halunnut nauttia kesästä nyt täysillä. Ja pöhö se on täälläkin, huhuh :D Kiitos samoin sinne, ihanaa loppukesää <3

      Poista
  10. Blondille tukalle tuo olisi kyllä hyvä. Taas on n. kuukausi kampaajasta ja tyvi alkaa jo vaivaamaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olisi varmasti, mä tuun vinkkaamaan asiasta jos löytyy tuote myös vaaleille :)

      Poista
  11. Nyt näin "vaalea"tukkaisena mä taas käytän kuivashampoota vaalentamaan mun hiusta!:D Tuo sellaista kylmää sävyä kivasti:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kävi mielessä myös tuo, että eikö se normi kuivashampoo oo just hyvä vaaleille ? :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3