perjantai 4. heinäkuuta 2014

Mansikat tekee kesän & arvonta


Mun kesän ehdottomiin lemppareihin kuuluu mansikat, niitä on saatava litratolkulla ja säilöttävä myös pakkaseen talveksi, muuten koko vuodenaika on oikeastaan pilalla. En tiedä mitään niin mahtavaa iltapalaa kuin mansikkarahka... Oikeastaan tuota marjaa voisi käyttää missä vain makeassa ja se toimii loistavana välipalana myös ihan pelkiltään. Nam nam, ja nyt niitä tän kesän parhaimpia alkaa taas saada !




Täällä ollaan ihan fiiliksissä mansikoiden lisäksi myös ensi viikosta ja kesän paluusta, ihan huippua saada (toivottavasti) takaisin taas ne yli parinkympin kelit. Kieltämättä nää viimeiset viikot on tuntuneet lähinnä syksyisiltä, ja mielessä on pyörinyt että mitähän tästäkin "kesästä" oikein vielä tulee kun aurinko on niin harvinainen vieras ? Onneksi nää huonot säät ei ole päässeet tekemään suurempia tuhoja kesän marjasadoille, sillä samaan aikaan kun kesäkelit tekee paluuta kypsyy parasta aikaa tämän vuoden isoimmat ja parhaimmat mansikkasadot.

Comebackin tekevän kesän kunniaksi pistetään juuri sopivasti teeman mukainen arvonta pystyyn ! Yhdelle lukijalle lähtee Ruusulan picnic-setti joka sisältää 1,5kg mansikkaboxin ja pullollisen kuohuvaa. Eli aivan täydellinen setti kaveriksi kauniin kesäpäivän viettoon rannalle tai puistoon, kelpais niin mullekin !



Arvonnassa suositaan nyt Jyväskylän seudun lukijoita, sillä voittaja saa noutaa palinnon itse omalla nimellään joko Jyväskylän sataman tai Plantagenin myyntipisteistä ! Psst...Lähimansikoita saa jo ! Ja jos haluat juuri niitä fresseimpiä ja parhaimpia, suosittelen ehdottomasti testaamaan juuri Ruusulan mansikoita !



Yhteistyössä, Ruusula




49 kommenttia:

  1. Oi, hauska arvonta! Minä nauttisin palkinnon Viitaniemen puistossa avomieheni kanssa :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  2. Nauttisin mansikat mieheni kanssa jossain merenrannalla. Meillä on samanikäinen "vauva" kuin teillä ja kahdenkeskistä aikaa on harvoin.

    Mustelmiapuuterinalla@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Mukana herkullisessa arvonnassa!
    Nauttisin palkinnon aurinkoisena kesäpäivänä rannalla parhaassa seurassa tulevan hääpäivämme kunniaksi.
    sanna-leena.piiroinen(at)jamk.fi

    VastaaPoista
  4. Ehdottomasti sulatettuun suklaaseen puoliksi upotettuna ja hetken jäähdytystä. Nauttisin näitä mielelläni parhaan ystävän seurassa iltapiknikillä ♥ Toimii! nurminen.amanda@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Kyllä mansikat maistuvat ihan joka hetkenä, niinkuin itsekin sanoit. Mieluiten ne nautin kuitenkin poikaystävän vanhempien mökin terassilla auringonpaisteessa! Ulkona kaikki maistuu paremmalta, ja tuohan mökilläolo rennomman fiiliksen kaikkeen tekemiseen. Pitää muistaa käydä torilla mansikassa :)

    h_lo(ät)netti.fi

    VastaaPoista
  6. Rannalla, kesäpäivänä, ystävien & perheen kesken :)

    katri89@luukku.com

    VastaaPoista
  7. Ruusulan mansikat on parhaita! Ehdottomasti mukaan arvontaan. Meillä mansikat nautitaan yleensä parvekkeella, mutta jos olisi oma piha, varmasti pitäisimme piknik välipaloja siellä. :)

    helmiainen92@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Jossai puistossa piknikillä tai rannalla ja kavereitten kanssa tai miehen <3

    diana89_5@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Olen menossa saunalautalle ja mansikat & skumppa kruunaisivat tämän elämyksen huippuunsa!

    Hyvää kesää!

    veera.tuhkala@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Juuri äsken keskustassa ihailinkin, miten näteissä rasioissa nuo myyvät mansikoita. Kokeillaas nyt sitten arpaonnea: nauttisin mansikat jäätelön kera omalla parvekkeella jonain lämpimänä kesäiltana.

    VastaaPoista
  11. Nauttisin mansikat sellaisinaan aurinkoisena päivänä piknikillä! nibbe.h@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Nauttisin mansikat ehdottomasti kaveriporukan kanssa rannalla aurinkoisena päivänä!
    kaiisa--@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Ulkona hyvän ystävän kanssa! lolajaleia@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Voi ei MITEN TÄYDELLINEN ARVONTA!:D Ehdottomasti mukana!:)

    Nauttisin tietysti osan mansikoista Nean 1,5v- täytekakun päällä! Nemppulille kun tulee puolitoistavuotta täyteen 15.7! Hui sentään! Viimevuonna tehtiin myös ½-vuotis täytekakku ja päällä oli ihania tuoreita mansikoita :) Tästä tulee kiva perinne!

    Osan mansikoista nauttisin KUOHARIN sekä ystävien kanssa, jos vaikka saisin yhden vapaaillan lapsista. <3 Ah!

    VastaaPoista
  15. Mieluiten mansikoista nautin auringonpaisteessa vanhempieni takapihalla aurinkotuolissa löhöillen ja joku kiva lehti kaverina:) oli paikka tai aika mikä vaan, maistuu ne kyllä aina hyvälle!
    Temonen.jutta@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Heh, juurikin tänään mies toi kaupungilta Ruusulan mansikoita kotiin - oli siihen myyntipyörään törmännyt ja muisteli että viimekin vuonna hyviä oli, ja näköjään tänäkin vuonna. Eli pakko osallistua; Mä nauttisin mansikat croisantin välissä tuorejuuston kanssa - tai ihan sellaisenaan. Me mentäisiin varmaan johonkin ulos syömään, jos sää sallisi - tai sitten ihan kotisohvalle. tujole @ gmail.com

    VastaaPoista
  17. Nautin yleensä mansikkani sohvalla telkkaria katsoessa ihan sellaisenaan! :)

    willow85fi (a) yahoo.com

    VastaaPoista
  18. Manskut menisi täällä ihan sellaisenaan uudella terassilla, jonka mies saa toivottavasti tässä heinäkuun aikana valmiiksi! Eikä haittaa satoi tai paistoi kun on valokate :)

    VastaaPoista
  19. Tollanen picnic-setti olis ihana nauttia ensi viikolla alkavan loman kunniaksi! Osallistun siis arvontaan :)
    -Jonna

    VastaaPoista
  20. Just tänään hain ekat Ruusulan mansikat satamasta. Sellaisenaan ja valkosuklaaseen dipattuna niitä on nautiskeltu. Namskis. Mansikoita voisi nauttia jokaisessa hetkessä. Niin hyviä ne on. Mansikat kruunaa kesäisen piknikin hyvässä seurassa :)
    Heljuska
    heljuska@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Piknikillä/rannalla/kotisohvalla miehen kanssa tulisi herkut nautittua :)
    druller@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Mahtava arvonta!
    Mansikat nauttisin suklaafonduen kera yhdessä poikaystäväni kanssa. Plussaa olisi joku kaunis paikka järven rannalla esim auringonlaskun aikaan.
    toivanen.jenna@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Onpa ihanan kesäinen ja erilainen arvonta :) Itse kävisin hakemassa satamasta voittopotin, suuntaisin mansikoiden sekä kuohuvan kanssa Lutakon nurmialueille ystävien kanssa, levittäisin viltin ja nauttisin herkuista ja hyvistä ystävistä :)
    -eemi
    liinyli@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Nam, ehdoton kesän herkku. :) Ois postaustoive, nimittäin videopostaus valitsemastasi aiheesta. :)

    VastaaPoista
  25. Meren/järven rannalla pienen poikani ja ihanan mieheni kanssa sellaisenaan, aurinkoisena ja lämpimänä päivänä tottakai. :) salla.paavola@hotmail.com

    VastaaPoista
  26. Oiii, minä nauttisin mansikat kermavaahdon kera tuoreiden lettujen päällä, ja tietenkin oman miehen kanssa omalla parvekkeella, kun omaa pihaa ei vielä ole :) katja.niemenmaa@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Ehdottomasti ranskankerman,ja kinuski kastikkeen kanssa. Namsk. Ja varmaan rakkaan aviomiehen kanssa mökillä laiturilla<3
    suvihelinvuohelainen@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Mansikat tekee niin kesän! Jo oikein odotan, että meidän poju pääsee maistamaan ensimmäistä kertaa ihan tuoreita mansikoita <3 Nämä nauttisin mieluiten mökkilaiturilla kuohuvan kera!
    eveliinaman@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Tätä arvontaa ei voi missata! Nauttisin mansikat vanilija jätskin kanssa mummolanrannassa. Ja parin kaverin kera:)

    jenni.partanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  30. Ehdottomasti pitäisi miehen kanssa mennä oravivuoren tai hyyppäävuoren huipulle nauttimaan mansikoista. Mahtava näköala, mies, mansikat ja skumppa, jos aurinko sattuisi kyseisenä päivänä paistamaan niin se kruunasi retken. <3

    tiitskuli20@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Miten aloititte kiinteiden ruokien syömisen? Ikä? Soseet vai sormiruokailu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neuvolan suosituksesta aloitettiin 4kk iässä maistelemaan soseita, tein ne itse ja sormiruokailu jäi meillä aika vähäiseksi, puolesta vuodesta ylöspäin Mila on syönyt talk-muruja ja maissinaksuja ja itseruokailu on tasaisesti lisääntynyt siitä.. :)

      Poista
  32. Alballa jyväskylä kavereiden kanssa joita tulee nähtyä liian harvoin .. :/ <3

    VastaaPoista
  33. Nauttisin ehdottomasti piknik muodossa muiden herkkujen kera pojan ja miehekkeen parissa järvenrannalla uintireissun yhteydessä <3 !
    anaaJ_123@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Mä nauttisin mansikat ja skumpan itsekkäästi itse, sillä tällä äitillä ei vapaa aikaa ole muuta kuin salilla käynti! Ja koska meille mansikoita ostaessa jaetaan kaikki tasan kolmelle ja pienin syö yleensä eniten, niin nämä olis vain mulle!

    Emilia-edwards@hotmail.com.

    VastaaPoista
  35. Mansikat nautitaan kera skumpan ja suklaan yhdessä ystävien tai äitin kanssa! Paikkana toimii keurusselän ranta <3

    milla.juntunen@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  36. Nauttisin mansikat mökillä sellaisenaan perheen kesken!

    essi.salmi1@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Omalla takapihallani pikku pikku perheeni kanssa<3
    Nathalie.anttonen@luukku.com

    VastaaPoista
  38. Omalla takapihallani pikku pikku perheeni kanssa<3
    Nathalie.anttonen@luukku.com

    VastaaPoista
  39. Nauttisin mansikat ja skumpan jyväsjärvellä saunapaatin kera. ystävieni kanssa :) oma aika yh:lle olisi niin paikallaan !

    emminieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  40. Rannalla ystävien seurassa. :)
    niinaker@gmail.com

    VastaaPoista
  41. Mansikat söisimme picnikillä puistossa perheen kesken. Pieninkin saisi ehkä elämänsä ensimmäisen mansikan maistaa <3 minttuannina@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Täällä otettaisiin mansikat ja kuoharipullo kainaloon, kun lapset nukkumassa äiti karkaisi ystävän kanssa laiturin nokkaan nauttimaan.

    VastaaPoista
  43. Ruusulan mansikoita ei vielä tänä kesänä olekkaan tullut maisteltua, siispä mukana arvonnassa :)

    Mansikat nauttisin pikkuisten kummilasteni kanssa leikkipuistossa ja pullollisen kuohuvaa laajavuoren huipulla rakkaani kanssa<3

    VastaaPoista
  44. Ja niin se s.posti tuohon äskeiseen olisi milla.lamberg@suomi24.fi :)

    VastaaPoista
  45. Sellaisenaan, jäätelön kanssa tai mansikkatorttua - ja lapselle kanssa!
    sarqmaailmalla@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Oi! Meillä nautittaisiin mansikat piknikillä rannalla perheen kesken!
    risamika@hotmail.com

    VastaaPoista
  47. Ehdottomasti perheen kesken ranta-piknikillä <3

    Mahdollinen voitto olisi täydellinen syy lähteä kesälomareissuun ja sukulaisiin sinne suuntaan ;)

    Maija.anttilaa@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Oij että! Siis mansikathan sopii nautittavaksi ihan koska vaan ja missä vaan, niin on mun lemppariherkkujani! <3 Mutta paras hetki nauttia mansikoita on ehdottomasti oman pienen perheen kanssa mökin rauhassa, laiturin nokass :)
    saijito_@hotmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3