lauantai 15. helmikuuta 2014

Fit Mom- viikko 17


"Kehitys loppuu tyytyväisyyteen."
Tämä elämänviisaus on pätenyt viime viikot eli tämän uuden treenijakson aloituksen ajan mun projektiin. -10kiloa tuli täyteen ja annoin pikkusormen ja vahingossa koko käden tyytyväisyyden tunteelle. Siihen loppui samalla myös painon tippuminen, salilla treenit muuttui rutiiniksi ja en enää haastanut itseäni. Ruokailuista on pidetty onneksi kiinni ja se on itseasiassa varmasti yksi syy miksi paino on jumissa, niin hassulta kuin se kuulostaakin. Nimittäin uudessa treenijaksossa ekat viikot on nyt tankattu ja huhheijaa kun olo on kylläinen kellon ympäri. Suorastaan jo odotan kun viikon päästä ruokaohjelmat päivittyvät ja kalorit toivottavasti tippuvat ! En olisi ikinä uskonut toivovani nimenomaan vähemmän ruokaa, mutta näin se vaan on. Kroppa tottui Fit Mom-jaksolla saamaan radikaalisti vähemmän hiilaria ja silloin olo oli parempi ja kevyempi, nyt tuntuu kuin olisi jäätävä pöhö päällä jatkuvasti.
Puntari on asetettu tässä taloudessa virallisesti pannaan toistaiseksi, ainakin siihen asti kun tää tankkaus/aineenvaihdunnan kiihdytys-jakso loppuu. Salaa olen pari kertaa uskaltautunut puntarille ja onneksi se paino on pysynyt +-0kg/+1kg eikä ole noussut enempää. Vaikkakin olo kertoo ihan muuta, alkuraskauden iltaturvotukset ovat palanneet ja näytänkin usein nukkumaan mennessä siltä että olisin 5kuulla raskaana ! Ihanaa...

Nyt kuitenkin tunnelin päässä näkyy onneksi taas valoa, motivaatio nousee kohisten. Sali maistuu, ruoka maistuu (yritän nyt väkisin nauttia tästä ruoan määrästä koska kohta taas kituutellaan ja valitetaan nälkää ! ), innostus nousee valtavasti aina kun löydän kropastani uusia lihaksia ja kun saan lisätä painoja liikkeissä ! Vitsi että olin aiemmin viikolla onnesta soikeana kun huomasin että mun olkapäät alkaa pikkuhiljaa pilkottaa ja hieman jo erottua löllön alta.
Tässä hommassa nälkä kasvaa syödessä, tavoitteita asetan itselleni jatkuvasti lisää kun vanhat täyttyvät. Kun saan tämän puolen vuoden tavoitteet rustattua kokonaiseksi postaukseksi julkaisen ne myös teille, silloin mun on tehtävä kaikkeni saavuttaakseni ne, en vaan kehtaa epäonnistua teidän nähden ! ;)

Mites muilla treenit sujuu ? Onko tammikuun innostus säilynyt helmikuulle saakka ?


16 kommenttia:

 1. Ois kiva jos näyttäsit vähän liikkeitä millä teet :) onks siulla monijakonen ohjelma? Täällä reenit rullaa ja herkuttelu ei oo lähteny lapasesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pitääkin jossain vaiheessa postailla vähän treeneistä enemmän ! Mulla on nelijakonen ohjelma, ollut ihan Fit Mom-jakson alusta ja oon kyllä tykännyt kun saa keskittyy kerrallaan pariin lihasryhmään :)

   Hyvä Tiina ! täälläkin on hyvin mennyt nyt kun on herkkupäivä viikossa :)

   Poista
 2. Veit sanat suustani!! Viisi kiloa tuli täyteen, vanhat farkut sujahti jalkaan ja tyytyväisyys täytti mielen. Eiiii näin!!!! Nyt on ryhdistäydyttävä ja palattava salille ja tiukan ruokavalion pariin:) Tsemppiä sullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi, ihmismieli on katala :D Mutta hei onnea viidestä kilosta Nica !! Kiitos samoin :) ei muuta ku rahkaa naamaan ja puntille !

   Poista
 3. Toi on niin totta! Nälkä kasvaa syödessä. Jokaiseen ohjelman aikana huomaan tekeväni töitä kohti uutta tavoitetta. Oletko muistanut pitää palautusviikkoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta se tässä hommassa onkin parasta, koskaan ei oo ns. VALMIS :D En oo ihan kokonaisia viikkoja pitänyt, tai itseasiassa olinhan mä tuossa pari viikkoa sitten viikon pois pelistä kun oli flunssa :) muuten oon kyllä pitänyt sen 4-3 salia/viikko tahdin + 1-2lenkkiä

   Poista
 4. Se on kyllä niin siisti fiilis kun huomaa että jaksaa isommilla painoilla! Tykkään hirveesti näistä sun fit-postauksista, nää inspaa mua :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä, ihan parasta <3 Jee huippua, toivottavasti auttaa sua sun projektissa ! Tsemppiä Sofia :)

   Poista
 5. Motivaatio on täällä mennyt edestakaisin. Välillä tulee päiviä kun ei yksinkertaisesti jaksa lähteä, mutta sitten rangaistuksena tuleekin kaks peräkkäistä salipäivää. vaikka onhan se palautuspäivä tärkeä mutta toisena päivänä käyn sitten jossain jumppatunnilla yleensä. Ja kyllähän aina salilta lähtiessä on hyvä olo ja ajattelee, että onneksi tuli lähdettyä :) Painon laskun pysähdyskään ei haittaa, koska peilistä näkyy kuitenkin muutosta parempaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli vähän samaa rataa kuin täälläkin :D Mäkin suosin noita rankkuja, eli salit peräkkäisinä päivinä, TOIMII !

   Poista
 6. Nii pystykö niitä treenejä yhtään tekeen kotona sen fitmom-projektin aikana? Kysyin sulta jo aiemminkin mut et oo huomannut vastata.. :) Haluisin kans kokeilla sitä mut en pääsis kun muutaman kerran viikos salille.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fit Mom-jaksolla saa kyllä myös kotitreenin jolla voi tarpeen tullen korvata salin :) Joten hyvin voit hypätä mukaan ! ja muutama kerta viikossa riittää vallan mainiosti jo !

   Poista
 7. Onnea hienosta saavutuksesta. :) Itse olen 4kk ikäisen tytön äiti ja vaikka painoa ei olekaan aikomus pudottaa, on tullut tunne, että jotain tarvii tehdä... Mielenkiinnolla olen siis lukenut vanhoja postauksiasi, koska blogiisi löysin vasta nyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina ja tervetuloa lämpimästi blogini pariin <3 Eihän se painon pudottaminen olekkaan ainut liikkumisen syy, siitä tulee parempi fiilis ja energisempi olo, sen mä olen oppinut tän projektin aikana :)

   Poista
 8. Täällä on kova tahti myös päällä ja oon kovin tyytyväinen tämänhetkiseen tilanteeseen :) Jätin sulle pienen haasteen mun blogiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Aija, hienoo että siellä tahti pysynyt hyvänä ! Kävinkin jo kurkkaamassa, jos ensi viikolla pääsis toteuttamaan :) Kiitos haasteesta <3

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3