lauantai 1. helmikuuta 2014

Mama lähtee baanalle !


Meidän viikonloppu on tällä kertaa hieman normaalista poikkeava... Olen nimittäin vallan unohtanut mainita että tänään on juhlan paikka, meitsi lähtee piiiiiiiitkästä aikaa kunnolla ulos tyttöjen kanssa ! Tää hauskanpito on nyt sitten mun palkinto tuosta 15viikon treenijaksosta, äiti saa kunnon irtioton ja isi hoitaa Milaa tämän illan ja huomis aamun kokonaan yksin. Kyllä nuo murut hyvin pärjää kaksinkin, eihän Mila enää mikään pikkuvauva ole, äidistä sen sijaan en ole niin varma... 

Tää tulee kyllä nyt niin hyvään saumaan, mulla rupesi olemaan tuon Fit Mom-jakson lopussa patteri aika finaalissa joten nyt on tosiaan aika ulos puhallukselle, jonka jälkeen on enemmän voimia jatkaa projektia. Luulen että huomenna on sitten sellainen olo ettei taas tule mieleenkään hinkua ulos ennen kesää ? Lisäksi jaksaa taas olla entistä parempi ja energisempi äiti kun saa täysin omaa aikaa yhden illan ajaksi. 
Illalla menen Milan kummitädin luokse, luvassa on viiniä, hyvää seuraa ja racletteja, tarkoitus on myös käydä ainakin pyörähtämässä kaupungin värivaloissa. Vitsi miten kivaa meille tytöille varmasti tuleekaan, jee ! Sitä ennen raahaudun tästä vielä salille rääkkäämään yläkroppaa jonka jälkeen kotiin lounaalle ja laittautumaan oikein kunnolla, pitkästä aikaa. Ompa hyvä fiilis, oon aika innoissani !


Huippua lauantaita teille kaikille siellä ! puss ♥

9 kommenttia:

 1. Pidähän hauskaa kaunokainen, olet sen ansainnut! :) ps. mä lähden ensimmäistä kertaa yli vuoteen yksin shoppailemaan, luksusta :D

  VastaaPoista
 2. Hauskaa iltaa! Kuulostaa superhyvälle <3

  VastaaPoista
 3. Pidähän hauskaa! Sen oot ansainnu ;) tekee hyvää pieni irtiotto arjesta <:

  VastaaPoista
 4. Hauskaa iltaa :--) !

  VastaaPoista
 5. Hauskaa iltaa! Se on kiva välillä laittautua. Minäkin kävin eilen kaupungilla tyttöjen kanssa ja hauskaa oli vaikka autolla lähdinkin. Kyllä se vaan virkistää kun saa ajatuksia pois arjesta. Minäkin ensimmäistä kertaa olin pojan syntymän jälkeen. :) Kulma baari oli muuten kiva uusi baari kaupungilla, kannattaa käydä katsastamassa. :)

  VastaaPoista
 6. Mukavaa iltaa ja nauti omasta ajasta :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3