keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Möller Omega Twist


Pääsimme Blogiringin kautta testaamaan meille nykyään aina ajankohtaista tuotetta, nimittäin uutta Omega-3 valmistetta Möller Omega Twistiä. Aikaisemmin meillä omegat heitettiin huiviin kapseleiden muodossa, mutta nyt taitaa muuttua tuo tapa tässä huushollissa. Tämä samettisen pehmeä kalaöljyvalmiste vie kielen mennessään sitruunaisella maullaan eikä kalan maku enää virtaa ylös sen jälkeen kun olet öljyt kertaalleen nauttinut.
Meillä on omega-3 syöty säännöllisesti siitä asti kun syksyllä laitettiin elämäntavat remonttiin ja tullaan varmasti syömään hamaan tappiin saakka. Tää on oikeasti tuote jota olen odottanut, sillä kärsin tuosta kalan maun takaisin virtauksesta joka aamu ja hyi kuinka ällöä se onkaan, onneksi ne aamut ovat nyt takanapäin !

Kalaöljyssä on lukuisia terveysvaikutuksia joiden takia rasvahappojen riittävä saanti on hyvin tärkeää, niitä on syytä välillä itsekkin muistella;
Omega-3-rasvahapot...
...alentavat kolesterolia.
...parantavat vastustuskykyä.
...ehkäisevät rintasyöpää.
...suojaavat sydän- ja verisuonitaudeilta.
...tärkeää aivojen toiminnalle sekä näkökyvylle.
...pitävät ihon kimmoisana ja hyvä kuntoisena.
...ja monia muita positiivisiä syitä syödä omega-3-valmisteita päivittäin !
Uskokaa tai älkää, mutta Möller Omega Twistiä saa antaa jo pienestä pitäen, siitä lähtien kun lapsi siirtyy syömään normaalia, samaa ruokaa kuin me aikuiset. Tämä sopii siis lähes kaiken ikäisille ja maistuu varmasti etenkin perheen pienimille makean makunsa puolesta. Tämä tieto nosti tuotteen pisteitä meidän taloudessa entisestään ja myös Mila pääsee varmasti maistelemaan tätä kasvettuaan tarpeeksi isoksi tytöksi !

Kuuluvatko omega-3 teidän aamuihin ? Missä muodossa sitä syödään ? Lapset myös ?
Yhteistyössä
14 kommenttia:

 1. Mie oon syöny omegaa jo monta vuotta kapseleina :). Kalaa en syö melkei ollenkaan, niin hyvä et saan kapseleista omegaa.
  En oo kuulukaan tollasesta litkumaisesta. Vedätkö sen lusikalla vai puuron joukkoon? (jos syöt siis puuroo).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin syödään kalaa LIIAN harvoin, max. kerta viikkoon. :/ Se on muka niin vaikea valmistaa ja kallistakin.. Ihan teelusikallinen suoraan nassuun vaan, on niin hyvän makuista että menee niin vaikka tota puuron sekaan heittämistäkin vois kokeilla kyllä !

   Poista
 2. Kiva uutuus, täytyy ottaa testiin! Nuo kapselit olen yleensä ottanut illalla, mutta jouduin lopettamaan koko homman pahan närästyksen vuoksi :( Nyt en olekaan muistanut möllereitä, kun ei enää närästäisi.. Tuo iltakäyttö auttaa tuohon kalanmaun nousemiseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ! ja iso plussa oli tosiaan tuo että menee lapsillekkin ja tuskin tulee tappelua sen ottamisesta kun on niin hyvän makuinen :) Joo näin mä oon kuullut kanssa, pitää ottaa neuvosta vaari jos vielä palaan kapseleihin joskus !

   Poista
 3. Hei!

  Jos oler kiinnostunut ihonhoitotuotteiden kokeilusta, ota yhteyttä: opiskelijabloggaajat@gmail.com.

  T. Elisa

  VastaaPoista
 4. Muista vaan sitten, että jos ikinä synnytät toisen lapsen tai menet esim. leikkaukseen, kannattaa omega3-öljyn käyttö lopettaa ajoissa.verestä tulee liiankin juoksevaa leikkauksia ajatellen ja se ei hyydy. Tämä on kuulema nykyään ongelma leikkaussaleissa kun veri on liian "notkeaa" kun ihmiset mättää omega3:a. Minäkin söin omega3:a ja tyttö syntyi etuajassa. Sain postspinaalipäänsäryn ja veripaikka ei auttanut. Olen ihan varma, että vereni ei hyytynyt riittävästi just ton omega3:n syönnin takia neulanpistokohtaan ja jouduin kärsimään tuosta riivatusta päänsärystä viikon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, täytyypi pitää mielessä ! Kiitos tiedosta, tälläistä en olisi edes osannut ajatella :)

   Poista
 5. Mun oli pakko käydä ostaan tätä, kun oon nyt niin monessa paikassa nähnyt! Oli hyvää kyllä, otankin tästä edes tätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Lola ! ;) ja niin paljon mielekkäämpi ottaa kun noi isot kapselit !

   Poista
 6. Mä en oo ikinä syönyt ees kapseleita mut tän haen ehoottomasti kotia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, menee ihan aamupalan jälkkäristä kun on niin hyvää ;)

   Poista
 7. Minkä hkntasta tää on? Vois kyllä hankkia. Joskus monta vuotta sitten söin kapseleita ja lopetin juurikin sen takia kun kamala maku nousi suuhun niistä. Kiitos tästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu vähän mistä ostaa, mutta reilun kympin kustantaa pullo paikassa kuin paikassa :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3