tiistai 11. helmikuuta 2014

Mitkä ihmeen Miikkarit ?


Eilen niillä kävin, mammaurani ensimmäisillä Me&I-kutsuilla. Koskaan en ole ymmärtänyt tätä ihme supermammojen "Miikkarihömpötystä" ja suoraan sanottuna en ymmärrä kyllä edelleenkään. Liian voimakkaita värejä ja aivan liian retroa. "Ihan kuin kirpparivaatteita !", kuului Nikon kommentti kun esittelin netistä joitain kuoseja, eli ei ilmeisemmin ole meidän kaksilahkeisen makuun myöskään nämä vaatteet. Tällä kaudella oli muutamia ihan positiivisiakin ylläreitä ja etenkin nuo tyttöjen vaatteet. Nimittäin kyllä sieltä pari juttua meidän tirpulle lähti tilaukseen, nää pinkit kisut oli täysin poikkeus ja hurahdin niihin jo ensisilmäyksellä ! Kruunu body ja legginssitkin jäivät vähän kaivelemaan, mutta onneksi nuo ovat ihan hyvissä hinnoissa joten lompakon nyörit tuli kiristettyä hyvissä ajoin kiinni.
Kaikki Miikkari-fanit siellä ruudun toisella puolen, älkää nyt ottako itseenne ja kivittäkö mua ;) On noissa vaatteissa paljon hyvääkin kuten laatu ja kestävyys. Ulkonäkö vaan ei saa mua syttymään, poikkeuksia lukuun ottamatta. Perus KappahlLindexH&M-akselilta saa yhtien Miikkari-housujen hinnalla jo kivan pinon suloisia yhden lapsen kestäviä vaatteita, joten taidan jatkossakin marssia suoraan näihin "halppisputiikkeihin". 


Sanokaa että en ole ainut joka ei ihan hiffaa tätä villitystä ?


40 kommenttia:

 1. Joo, mäkään en ymmärrä. Tosin mä en kyllä ymmärrä montaa muutakaan lastenvaatevillitystä(kuten pop tai minirodini jne.) Kait ne jotkin ihan söpöjä on, mutta ne hinnat kyllä on ihan naurettavia.

  Ite tykkään pukee meiän puolivuotiaan tytön Benettonin, Name Itin ja Espritin vaatteisiin. Ne on musta ihan kohtuuhinnoissa, varsinkin jos ostaa alesta. Lindexiltä ja H&M:ltä tulee ostettua aina välillä, mutta niistä molemmista löytyy aika vähän esim. T-paitoja(ei käytetä bodyjä enää), mutta tosi kivoja housuja kyllä.

  -Klara-

  VastaaPoista
 2. Oi ihania! oon miettiny kans tota kissa pipoa tytölle.. :) mielestäni jotkut ovat kivoja me&i mallistossa, mutta suurinosa ei miellytä tällä hetkellä silmää! mielestäni me&i vanha laatu oli parempaa, kun nykyinen, mut riippuu tietysti vähän! :D

  VastaaPoista
 3. Oon ihan samaa mieltä sun kanssa, en ymmärrä ollenkaan tätä miikkari villitystä!:p

  VastaaPoista
 4. Jes ensimmäinen ketä sanoo tän ääneen!!!:D mun mielest miikkari vaatteet ei oo mitenkää hienoja, joskus itselleni ostin yhdet housut ja pojalleni koska en kehdannut olla ostamattaxD(kaverini kutsut) ja niistä
  Lähti kyllä värit ja kulahti ja törkeen hintasii !Joten minä kannatan perus henkkamaukkalindexseppälää!!:)

  VastaaPoista
 5. Eipä ne iske tännekään :) Blingo sen sijaan kyllä :D

  VastaaPoista
 6. Et ole ainut! :D Ei ole kummoisia vaatteita ja hintaa ihan sikana. Ja jotkut maksaa käytetyistä, kuluneista hirveitä summia kun on miikkaria, huoh. Se on vain kangasta!

  VastaaPoista
 7. Meiltä löytyy kolmet housut ja jumpsuit, mutta vielä liian isoa kokoa. Menee sitten mahd. pitkään, koska hintavia on :D mäkin ostan mielummin noista tava kaupoista pinon vaatteita kun Meandilta paidan/housut :)

  Mut pakko sanoo et Meandin naisten yogapantsit on aivan mahtavat ja on kyllä hintansa arvoiset. Mutta silti kalliit velour housuiksi, joten yhdet saa kyllä mulle riittää ;)

  VastaaPoista
 8. Et oo ainoa ;) Mä vähäksi aikaa innostuin noista, oikeasti vähäksi aikaa. Kuukauden kaksi sitä kesti ja kiinnostus lopahti nollaan. Nytkään ei mikään iskenyt. Varmaan jos tyttö olisi, niin jotain ihanaa ja vaaleanpunaista olisi kotiutunut, mutta poikien jutut ei innostaneet yhtään :)

  VastaaPoista
 9. Itse tykkäsin just noista kissahousuista ja kruunubodysta. Mulla on ihan sama, että en todellakaan tykkää kaikista me&i:n vaatteista, suurin osa on liian retroja ja froteevaatteet on ihan ehdoton EI.

  VastaaPoista
 10. Joo ei minuukaan iske me&i. Laatukaan ei vaikuta kaikissa niin hyvältä ku kirpparilla on näkyny niitä ja on ollu tosi kulahtaneita. Popilla paljo parempi laatu miu mielestä:)

  VastaaPoista
 11. Nykyään tuo hinta ko. merkillä ei ole edes takuu laadusta vaan esimerkiksi housujen lahkeet saattavat olla räikeästi erimittaiset jne. Meillä on yleensä ollut yksi vaate/mallisto pojalla kun ole itse pitänyt kutsut ja saanut alennusta. Uudesta mallistosta en halunnut mitään! Mutta naisten yogapantsit, magicpantsit ja ne slimfit-housut on todella ihania päällä!

  VastaaPoista
 12. Et todellakaan ole ainut, no worry :D vaikka esim. tällä ko. vaatemerkillä on joitakin tosi kivannäköisiä lastenvaatteita, niin itselle ainakin vastaan tulee ehdottomasti hinta; minä en ikinä osta omalle muksulleni esim. 20€ maksavaa bodyä, oli se kuinka hieno tahansa. Syy tähän on se, että tiedän meidän pikkujätkällä vaatteiden mahtuvan niin vähän aikaa, on jäänyt nytkin jo monia vaatteita täysin käyttämättä, koska niitä ei vain EHDI pitää!

  VastaaPoista
 13. Mäkään en ihan ymmärrä sitä Miikkarivillitystä. Toki siellä on muutamia ihanuuksia ja yhden tunikan oon meidänkin neidille sieltä kotiuttanu, mutta suurinosa niistä vaatteista ei kyllä iske muhun... Makunsa kullakin! :) Tuosta uudesta kevätmallistosta olisin kyllä itselleni löytänyt parikin vaatetta, mutta jäi ostamatta juurikin tuon hintavuuden takia. Perus H&Mltä tms löydän varmasti vastaavat vaatteet puolet halvemmalla, vaikkei ihan yhtä laadukkaita oliskaan niin kelpaa mulle. :D

  VastaaPoista
 14. Et ole ainoa, joka ei ymmärrä tuota villitystä. Mustakin ne on liian värikkäitä ja liian retroja. Ja nykyisin kaikilla vastaantulevilla on niitä, joten uniikki statuskin on hävinnyt. Ostin viime mallistosta yhden paidan, eikä laatukaan vastannut korkeasta hintaa. Don't get it, mutta onneksi ei tarvitsekaan. Säästyy rahat muuhun :)

  VastaaPoista
 15. Mä uskalsin nyt kutsuilta tilata Nepulle just noi kisupöksyt/pipon/kruunubodyn, kun tiedän että ne pääsee käyttöön sitten jo taas kohta, kestää paljon paremmin käyttöä :) (Viikkailin justiin Nean pieneksi käyneitä vaatteita vauvan omaan vaatelipastoon, ja kylläpä jotkut niistä vaatteista olikin kulahtaneita, suurin osa henkkamaukan ja lindexin!:D) Meilläkään ei ole kuin muutamat miikkarit, oikeastaan niitä on enemmän mulla kuin lapsella, yogat on parhaita!!:D Ennen inhosin ko. vaatemerkkiä, hyhhui.. Nyt on tietyt jutut jotka kolahtaa. :)

  VastaaPoista
 16. Haha, oon niin samoilla aalloilla sun kanssa tässä me&i jutussa. Liityin joskus muinoin johonkin ko. merkin fb-kirppisryhmään ja huhhuh, mitä hintojakin noista kulahtaineista ja tahraisista vaatteista vielä maksetaan :O Pari vaatetta olen _muutamalla eurolla_ ostanut ihan livenä kirpparilta.Olen aika monelta kaverilta kuullut, että on tullut reklamoitua noita vaatteita, liekkö laatu laskenut. Makunsa kullakin, itse laitan rahan vaikka pielummin POPin vaatteisiin, jos haluan panostaa :)

  VastaaPoista
 17. Miä ilmoittaudun! Täysin turhaa hössötystä. KappAhlin ja Lindexin vaatteet yhtä laadukkaita ja edullisempia.

  VastaaPoista
 18. Itekään en oo kovin innostunu noista Me&I -vaatteista, enkä ymmärrä mikä niissä oikein viehättää että ihmiset ihan sekoo?! :D
  Retrosta tykkään ite kovin paljon, mutta nuo vaatteet ei saa vaan aikaan semmosta "Oi vau!!" -reaktiota.. :)

  VastaaPoista
 19. Hep! Minä en myöskään ole oikein syttynyt nuihin Me&I -vaatteisiin, eivät oikein miellytä silmää ja minusta ne on ylihinnoiteltuja.. :D Kaikella kunnioituksella meandi vaatteista tykkääville :)

  VastaaPoista
 20. Mammoja löytyy moneen junaan näiden lastenvaatejuttujen suhteen, joten älä huoli. :D En itsekään ymmärrä, miten jotkut ihmiset ovat valmiita makselemaan esim. Mini Rodinista sellaisia summia kuin niistä pyydetään, mutta eipä se minua haittaa, että jotkut muut äidit niitä haluavat ostella. Itse tykkään kyllä joistain Miikkareiden retrokuoseista, mutta en ehkä juuri tuon hinnan vuoksi ainakaan kovin monia vaatteita sieltä ostaisi.

  VastaaPoista
 21. Mun mielestä kans ihan kamalia! :D mut tuntuu et joka merkissä osa on ihan hirveitä ja osa kivoja, esimerkiks Mini Rodinilla suurin osa on mun mielestä ihan järkkyjä, mut joitakin aivan ihania löytyy sieltäkin. Toisaalta mä en hirveesti ymmärrä merkkihehkutusta muutenkaan :D

  VastaaPoista
 22. Mä en kans ymmärrä tota miikkari villitystä..juuri niinku sanoit aivan liian värikästä ja retroa.muhun uppoo enemmän kappahl newbiet, pomp de lux ja ihan perus henkkamaukan vaatteet:)

  VastaaPoista
 23. Mäkään en oikeen hiffaa :D ihan kivoja joooo, ja joitain yksilöitä saattaisin ostaa jos olis edullista :P Mut hinnat on joo ihan kamalat!

  VastaaPoista
 24. Kyllä KappahlLindexH&M-akselin useimmat vaatteet kestävät enemmänkin kuin yhden lapsen ;) Itse olen kallistunut myös sinne ja ostanut myös kirpparilta noita halvempien ketjujen vaatteita (kuin myös merkkivaatteita), jotka ovat olleet varmasti jo monella lapsella käytössä (esim. pesulaput saattaneet haalistua olemattomiin, mutta vaate silti ollut todella hyvässä kunnossa). Eli ei se laatu ole aina pelkästään kalliiden vaatteiden hyve, halvemmistakin ketjuista löytyy laatua ja toisin päin :)

  VastaaPoista
 25. Juu en ymmärrä minäkään :D Yksinkertaisemmat ja vähemmän retrot vaatteet on enemmän makuuni. Newbiet on lemppareita :) Ja ihan hyvä laatu niissäkin on ollut vaikka ovatkin halvempia kun Miikkarit, Mini Rodinit ja muut muotireleet :D

  VastaaPoista
 26. Minnen oo myöskään syttyny niille!:D Joten et oo ainut!!

  VastaaPoista
 27. Samma här,eli en ymmärrä näitä "pakko pukea vain me&i-vaatteita"-mammoja sitten yhtään:) Ei vaatteissa mitään vikaa ole,mutta minun mielestä ihan ylihintaisia ovat ja eivät niin kummoisen näköisiäkään. Muutaman vaatteen kyllä ostanut kutsuilla, mutta en koe laatuakaan niin ylivoimaiseksi,että raskisin ostaa useampia.

  VastaaPoista
 28. En itse ole me&i fani. Minulla on ollut jotain naisten vaatteita ja vain yhden niistä voin nimetä laatuvaatteeksi, muut eivät ole kestäneet pesua eivätkä käyttöä. Muutama lastenvaatekin on, mutta kyllä niidenkin kohdalla on niin että kappahal ja lindex pitävät paremmin pintansa kuin ne. En myöskään pidä kuoseista ja retro velour haalareista. En nimittäisi näitä vaatteita laatu vaatteiksi. Aluksi ostin niitä koska ajattelin että todella kestävät ja ovat hyviä, mutta koska näin ei ollut niin turha maksaa ylihintaa kun paljon halvemmalla saa kivempia ja kestvämpiä.

  VastaaPoista
 29. Mä en ole kanssa missään vaiheessa tajunnu tota miikkari hömpötystä. Lisäksi en mene ihan takuuseen tuosta laadustakaan. Kaveri osti bodyn kutsuilta ja ensimmäisessä pesussa värit oli jo ihan kulahtaneen ja kangas täynnä nukkaa. Ei olisi kyllä odottanut 27 euroa maksavalta vaatteelta.

  VastaaPoista
 30. En käsitä kanssa! Mulla on 3 lasta, eikä yhtään miikkaria. Eikä tule

  VastaaPoista
 31. et oo ainut, miekää en ymmärrä ;) mut musta kans noi kisulit oli söpöjä ja ajattelin jos tytylle tilais joko pöksyt tai pipon! :)

  VastaaPoista
 32. Ei oikein iske miikkarit täälläkään. Tosiaan liian retroja myös mun makuun.. Mutta mini rodinilla on aivan ihania vaatteita, ootko niihin tutustunut yhtään? Nekin aika mukavan hintaisia, mutta nettikirpuilta löytyy joskus melko edullisesti :) ostatko koskaan milalle kirppareilta vaatetta vai suositteko ihan uutta tavaraa?

  VastaaPoista
 33. En hiffaa minäkään, mutta ihastuin niihin naistenvaatteisiin ja kovaa! Yksi lähti itselle tilaukseenkin vaikka hinta kirpaskin...

  VastaaPoista
 34. Paljonko sulla tuli raskaudesta yhteensä kiloja? :) terveisin mamma rv 26, huolissaan painon noususta

  VastaaPoista
 35. Et ole ainoa! en voi sietää me&in, popin tai mini rodinin kuoseja. Väriä löytyy kuin sateenkaaren oksennuksesta ja koko kuosi on yhtä sekaaortoa useimmissa niistä. Ja jos ei sitä niin juurikin liian retroa. Kamalia. Itse tyydyn myöskin näihin "halppismerkkeihin" -ajavat hyvin asiansa ja ovat hieman hillitympiä. Enkä ymmärrä miksi ne luetellaan halppismerkeiksi, kestävät takuulla useammallakin kuin yhdellä lapsella- aivan kuten me&i,pop sun muutkin.
  Taitaa olla tämäkin taas vain yksi asia missä äitien pitää näyttää toisilleen kenellä on eniten merkkivaatetta kaapissa ja kuka tilaa eniten kutsuilta. Polleana äitinä "..poppia vaatekaapin täydeltä- vaikka kirpputorilta tosin ovatkin" RAIVOSTUTTAVAA.

  Monessa blogissa saa lukea vain sitä hehkutusta ja tuntuu että yhä useampi blogin pitäjä vain sanoo kirjoittavansa oman itsensä vuoksi tai koska se on harrastus, mutta totuus on se että sillä saa kohotettua huonoa omatuntoa ja pönkitettyä elämäänsä muille esille.

  VastaaPoista
 36. Heh, pakko kai se on uskaltaa avata suunsa ja sanoa olevansa eri mieltä! :D

  Vaikka en todellakaan mikään yli-innokas fani ole, niin kyllä meidän kaapista aika monta ko. merkin vaatetta löytyy. Etenkin vanhempien mallistojen vaatteet voittaa laadullaan kyllä perus henkkamaukat mennen tullen (ainakin bodyt on aivan eri luokkaa!), mutta näistä uusimmista mallistoista on tullut aika paljon reklamaatioita (tosin ei vielä meillä oo ollut yhtäkään huonolaatuista vaatetta), varmastikin siitä syystä, että innostus on kasvanut ja samoin volyymit siinä määrin, että laatu ei kyllä kaikissa vaatteissa pysy enää samana, kun taidetaan tätä tehdä jo osittain ne euronkuvat silmissä..harmi!

  Liputan kyllä erityisesti naistenvaatteiden osalta, oloasut on ihan supermukavia ja meandin mekoilla menin koko viime kesän ison raskausmasun kanssa :) Tosin harvoin ostan näitäkään täydellä hinnalla, suurin osa tulee ostettua siskon mallikappallerekiltä tai alesta ;)

  Eniten mua tässä touhussa v-tuttaa se, että aina tarvii jonkun tulla arvostelemaan "hyi meandin vaatteita, en ikinä käyttäisi". En ymmärrä, miks pitää heti leimata sen takia, mitä merkkiä lapsellensa pukee.. Vaikka meilläkin nyt aika usein Tytillä (ja etenkin mulla) on päällä meandia, niin ei se tarkoita että oon seonnu, niinku näitten kommenttien perusteella porukka näköjään automaattisesti luulee.. :D Olipa pakko avautua, tää ei Essi ollu mitenkään henk.koht. sulle :)

  VastaaPoista
 37. Tietysti jos tykkää tukea lapsityövoimaa sekä huonoissa oloissa työskenteleviä ihmisiä, naurettavaa palkkaa ja halpoja "raaka-aineita".

  Toista se on tietysti jos vaate on ekologista ja työolosuhteet tarkat sekä valvotut. Suunnittelijat naapurista ja oikeita ihmisiä oikeasta elämästä oikeilla tarinoilla.

  Toiset ajaa Audia ja toiset Pösöä - eikö siinäkin ole hieman laatueroa vai pelkkää hömpötystä ;-)

  VastaaPoista
 38. Ihanan paljon kommenteja ja mielipiteitä ! Miikkarit jakaa siis aika paljon mielipiteitä, mutta sehän on vaan hauskaa ja herättää myös keskustelua. Tällä postauksella saatiin myös vissiin provosoitua vähän, mutta tosissaan pilke silmä kulmassa tämän kirjoitin. Paljon hyväähän noissa vaatteissa myös on, mutta itse en eurojani kaapilliseen Me&I vaatteita tuhlaisi. :) Kieltämättä kyllä kuitenkin aika innoissani noita kisupöksyjä Milalle odotan saapuvaksi ensi viikolla. <3 Peace & Love murut !

  VastaaPoista
 39. ei uppoa mullekaan nuo kirjaat vaatteet, sama pipo&housut kyllä tuli ostettua.
  meillä on kaksi tyttöä, jos vanhemmalle jotain ostaa ns kalliimpia, ne kyllä säilyy toisellekin hyvin-ikäero on niin pieni että edelleen samat vaatteet miellyttää :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3