maanantai 3. maaliskuuta 2014

Treenaajan Kaurasydän-burgerit


Meillä perjantai on burgeripäivä, kyseessä ei lainkaan ole mikään mäkkärimättö vaan ronskisti terveellisempi vaihtoehto. Itsetehdyt naudan jauhelihapihvit, lohkoperunat, vihannekset, salaatti sekä täysjyvä leipä, niistä koostuu meidän treenin jälkeinen burgeriateria.




Tällä kertaa "burgersämpylänä" toimi Vaasan Kaurasydän uutuusleipä jota pääsimme testaamaan Blogiringin kautta. Maukas kauraleipä ajoi asiansa täydellisesti sillä hamppari oli entistä ruisversiotakin maukkaampi ! Makunsa lisäksi Kaurasydän on oiva valinta jokapäiväiseen ruokavalioon sillä se voi alentaa veren kolesteloriarvoja luonnollisella tavalla ja sopii koko perheelle. Meillä Kaurasydän pussit tulevat jatkossakin löytämään tiensä ostoskärryyn, sillä se sopii myös ravintoarvojensa puolesta meidän tiukkaan arkiruokavalioon.




Mitä meidän hampurilaisateria sitten sisältää ? Tämä kiinnosti kovasti jo Instagramin puolella kun lisäsin kuvan ateriasta muutama viikko sitten. 


Halutessasi voit lisätä väliin pari siivua vähärasvaista juustoa. Pihvi ja lohkoperunat meillä tehdään ja maustetaan itse, oman mielen mukaan ja näin suosittelen myös teitä tekemään.  




Kuka sanoikaan että terveellisen ruoan täytyy olla tylsää ja mautonta ? Minä en allekirjoita tätä lausetta enää vaikka joskus olin sitä mieltä, se ei nimittäin ole totta.  Tää ateria hakkaa pikaruokapaikkojen majoneesipommit 6-0 !

Herkullisia ja TERVEELLISIÄ hampparihetkiä !



Yhteistyössä Vaasan Kaurasydän









12 kommenttia:

  1. Ite oon kans jo pitkään ollut sitä mieltä, että itsetehdyt hampparit (ja myös ne lohkot!!) on the best! Paljon viitsi jostain mäkkärin lytistyneestä rasva-hiilarihötöstä maksaa, kun kotona saa ite tehtyä a) terveellisempää ja b) paremman makusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, hirvee määrä kaloreita ja makukin on mitä on. Mutta välillä laiskuuksissaan tulee sorruttua moiseen ROSKAruokaan ! Kävin Hanna kurkkimassa sunkin blogia, onnea pikku vesselistä :)

      Poista
  2. Itse tehdyt lohkot on vaan niin hyviä, samoin kaikki kasvislohkot uunissa :) Omat hampparit hakkaa kyllä nuo ketjujen omat ihan satanolla. Mulla on tullut täys stoppi mäkkäreihin sun muihin.

    Meinasin kokeilla reissumiehen ruissämpylää hampurilaishommiin, joku uutuus sekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvislohkoja pitäs testaa, ollaan gratiinia tehty monesti :) Myös bataattiranut pitäs kokeilla.

      Se voi olla oiva leipä myös tuojon hommaan !

      Poista
  3. Taidanpa tietää mitä mies saa perjantaina ruuaksi, kun pääsee töistä! :D Herkun näköistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mies tykkää myös varmasti ! Meidän Nikon lempiruoka nykyään ;)

      Poista
  4. Ihanan näköistä, pitääkin tehdä pitkästä aikaa:) Me tehdään joskus myös kanafileestä hamppareita ja grilliin myös ananasviipale, NAM NAM :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ! Tuo kana sopii myös varmasti, pitääkin testata nyt perjantaina :) tulipa nälkä !

      Poista
  5. Oi hitsi näyttää hyvälle! Tätä täytyy ehdottomasti kokeilla ;) Meilläkin on syöty kyllä oma tekemiä suht terveellisiä hamppareita (ruisleivän väliin kalaa ja vihanneksia ja joku kermaviili kastike) mutta tämäkin näyttää niiin herkulle :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuulostaa ihanalta tollanen kalahamppari ! naminam. Näistä saa kyllä niin miljoona erilaista kun vaihtelee täytteitä :)

      Poista
  6. Toi sun hamppari ateria näytäää kyl niiin hyvältä !!!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3