keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Ärtynyt äiti


Kuinka sopivaan saumaan osuikaan taas tälläinen päivä kun lähes kaikki ärsyttää. Harvoin puran mun kiukkuja blogin puolelle, mutta nyt on ihan pakko vähän avautua. Loistavaa vastapainoa luvassa siis eiliselle ällöromanttiselle parisuhde-postaukselle. No mutta, tää kaikki varmaan juontaa nyt viime päivien huonosta nukkumisesta, liekkö typy tekisi vihdoin hampaita ? Yöllä känistään ja päiväunetkaan ei maistu entiseen malliin. Hereillä ollessakin kitistään jatkuvasti ja syli on paikka numero yksi ! Ja tiedättekö sen tunteen kun sitä kitinää ei jaksaisi kuunnella lainkaan ja juuri silloin vauvalla onkin se harvinainen "huono päivä" kun mikään ei kelpaa.

Mikä kaikki nyt sitten ärsyttää ? 

1. Nukkumaton ja kitisevä vauva - kuka on vaihtanut mun aurinkoisen, iloisen typyn tuohon kiukku kalleen ?

2. Laiskuus ja motivaation puute - miksi salille lähtemisen pitää olla niin vaikeaa ? ja miksi tiskien laittaminen ja pyykin pesu pitää tuntua juuri nyt niin työläältä ?

3. Jatkuva väsymys - odotan kuin kuuta nousevaa että saan kesällä nukkua ensimmäiset kokonaiset yöt viimeistään sitten lähes vuoteen.

4. Plösö olo - paino on jumahtanut, vaikka syön oikein ja liikun ja 3-5 kertaa viikossa. Huomenna alkaa aamulenkit !!!

5. Blogi-kriisi - hirveä hinku kehittyä ja ottaa askeleita eteenpäin bloggaajana mutta äh, tuntuu että olen tämänkin asian kanssa vähän jumissa.

6. Herkkuhimot - Miksi aina pitää himoita sitä mitä ei saa ? Vaikka herkutellaankin kerran viikossa, tää tiukka arkiruokavalio saa pinnan kiristymään liian usein, HALUAN SUKLAATA NYT HETI ! no en oikeesti, jo yksi rivi Fazerin sinistä näkyy jenkkiksissä.

7. Kaikki tietävät anonyymit - Tämä kummallinen lukijakunta on onnekseni pysynyt melko kivasti pois omasta kommenttiboksistani, mutta ne yksittäiset pätevät kommentit saattavat pilata hyvän fiiliksen hetkessä. En ole ikinä ymmärtänyt mitä ihmiset siitä saavat kun kirjoittavat ilkeän sävytteisiä kommentteja, eikö jokaisella ole omassa elämässä ihan tarpeeksi huolehdittavaa ? 

8. Yksinäisyys - Aikuista seuraa huomaan kaipaavani paljon, vaikka nähdäänkin mammakavereita vähintään kerran viikossa niin silti välillä yksinäisyys yllättää kun Niko on päivät töissä ja ollaan pääosin päivät kaksistaan Milan kanssa. Etenkin mun lapsettomia tyttökavereita mulla on suuri ikävä, porukka on hajonnut ympäri suomea ja nähdään aivan liian harvoin.

9. Vaatteettomuus - Pienentymisen jälkeen mulla on entistäkin vähemmän päälle pantavaa ja voi apua, kevät/kesävaatteita mulla on tuskin ollenkaan. Koti-äidillä kun tuo raha ei kasva puussa niin on jännä nähdä mihin sitä kesällä pukeutuukaan, jätesäkkiin ? Pitää pitää silmät auki alennusmyyntien suhteen !

10. Ärsyttää kun ärsyttää - Loppu peleissä nää mun ärsytykset on melkoisen pieniä, ja tiedän että monella on oikeita, paljon suurempiakin ongelmia ja huolen aiheita ! Mutta nää on vain näitä päiviä, ja varmaan jokainen on joskus kokenut samanlaisia fiiliksiä kun mikään ei inspaa ? Onneksi huomenna on taas uusi päivä...







36 kommenttia:

  1. Kohdat 2, 4, 7 ja 8 olisivat voineet olla minun näppikseltäni! Niin tuttuja nuo päivät, jolloin mikään ei tunnu sujuvan. Onneksi se yleensä menee niin, että seuraava päivä on aina tuplasti parempi ja mieliala lähtee uuteen nousuun. "You can't enjoy a sunny day without some rainy days." Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi noita päiviä on kuitenkin suhteellisen harvoin ! Ja tuo lause pitää niin paikkaansa :)

      Poista
  2. Mun lista on ihan sama :D!
    Varsinkin toi painonpudotus argh, miks piti antaa itelleen lupa muutaman kerran herkutella, kun tässä sitä tas ollaan makoiltu vaan kotona ja salista ja terveellisistä elämäntavoista tietoakaan -,-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun muut pystyy samaistumaan mun listaan :D tsemppiä, äkkiä vaan niskasta kiinni ja stoppi herkuttelulle ja lenkille ;)

      Poista
  3. Komppaan tässäkin sua täysin, kuten edelliseen kommentoin että parisuhde meilläki nkunnossa. Mutta mulla oli yks päivä niiiin kauhee ärsytyspäivä ettei mikkään oikee kiinnostanu.. Kaikki vaa masensi, Mimin kiukutteluja en jaksanu yhtää.. syöttäminenki tuntu olevan nii hankalaa. Onneksi ne päivät menee ohi. <3 Ja kesällä viimeistään saadaan kaikki nukkua kunnola, niin te kuin mekin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä onneksi näitä mökötyspäiviä on kuitenkin vähemmän kuin niitä onnellisia <3 oih, sitä odotellessa kun saa nukkua ekat kokonaiset yöunet !!!

      Poista
  4. Tsemppiä, kyl se ärsytys katoaa :)

    Mä oon ihan samanlainen, silloin kun ärysttää, niin mua ärsyttää jo se, että mua ärsyttää! :D

    Samoja fiiliksiä on muuten täälläkin - vaikka näen mammakavereita pari kertaa viikossa, niin yleensä ollaan Olivian kanssa kahdestaan kotona ja välillä tekisi mieli jutella jonkun aikuisenkin kanssa. Soittaa ei keskellä päivää kaikille voi, kun aikuiset ihmiset käy töissä. Ja illasta sitten haluaa viettää aikaa perheen kesken, mutta onkin mentävä salille, koska salilla nyt on vaan käytävä! :) "Valituksesta" huolimatta, en siltikään vaihtaisi päivääkään kotiäityidestä ja olen äärimmäisen kiitollinen, että saan olla lapseni kanssa kotona <3

    http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että löytyy vertaistukea ! Ja oon ihan samaa mieltä, en vaihtaisi tätä mihinkään, voishan se tilanne olla sekin että olis pakko jo mennä töihin eikä saisikaan olla kotona. Ihan parasta tää on <3

      Poista
  5. Voi ei, hali! Mä rustailin just tällaisen ärsytyslistan, mutta taitaa jäädä julkaisematta. Välillä ärsyttää kaikki!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paula <3 se on ihan OK välillä ärsyttää, olisit julkaissut vain ;)

      Poista
  6. Heei jos sulla on hirveen tylsää, niin täällä ilmoittautuu toinen tylsistynyt! Istun vaa kotona päivät pitkät ja kasvattelen massua, nyt rv 15+6 :) asun jklssä ammattikorkeen lähellä, että sovitaa vaa treffit jollekin päivälle. Terv. Marika -88

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo, ehdottomasti ! Jos omaat facebookin, niin pistä vaikka yksäriä blogin fb-sivuille niin sovitaan tarkemmin, kahviseuraa ei koskaan oo liikaa juuri arkipäivisin :)

      Poista
  7. Saako udella, että onko sinulla ripsipidennykset vai luonnostaan nuin ihanan pitkät ja näyttävät ripset?

    Olisi kiva jos voisit tehdä postauksen sinun arkimeikistä ja tuotteista mitä siihen kuuluu (: videopostauksena sellainen voisi olla myös huippu, jos vain uskaltaudut kameran eteen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki, mulla on sellaset kaupan halpis"pidennykset". Oon ollut koukussa näihin jo pari vuotta ja tarkoitus olisi aiheen tiimoilta postaillakkin joku päivä :) Kiitos ideoista !

      Poista
  8. Hih ihana Essi <3 Saa aina silloin tällöin vähän kitistäkin, se kuuluu asiaan!

    Meidänkin neiti aurinko oli viime viikolla ihan jotain muuta...nimittäin superkiukkuinen ärripurri. Muutama yökin meni kiukun vallassa ja sitten löytyi syy, yläetuhampaat. Nyt ne on tulleet läpi ja kiukku laantui heti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 , mun on vaan jotenkin välillä hirmu vaikee jakaa tänne negatiivisiä asioita ! Mutta ehkä välillä se on ihan suotavaakin.

      Onnea uusista hampaista, meillä ei vielä löydy yhtäkään ! :D

      Poista
  9. Voin niin samaistua moniin luettelemiisi kohtiin :/ Meillä poika oli jonkin aikaa sitten aivan kauhea kitisijä ja se otti etenkin juuri väsyneenä niin _sikana_ päähän. Teki mieli laittaa korvatulpat korviin, laittaa poika pinnikseen rimpuilemaan ja vetää makkarin ovi perässä kiinni. Onneksi tämä vaihe meni melko nopeasti ohi, noin 3-4 viikossa... Toivon, ettei samallaista vaihetta tule meille enää koskaan (taitaa olla turha toivo :D)

    Ja tuo liikunta-ruoka-plösö olo --> I can feel you! :D oo ilonen, että sä sentään ylipäätään saat ittes sinne lenkille :DD meikäläinen ei onnistu helkatti edes siinä :D hyvin menee hei :D Koska tunnut olevan väsynyt, niin entä jos jättäisit rehkimisen vähäksi aikaa vähemmälle ja keskittyisit siihen, että hoitaisit vaan arjen jutut? Siinäkin on jo paljon hommaa! Ottaisit vähän niinku "lomaa" :) Kun hetken rentoutuu, niin ensi viikolla saattaa olla jo paljon parempi fiilis ja intoa jatkaa kuntoilua täysillä jne.

    Tsemppiä kauheasti!! Toivottavasti pian helpottaa ja väsymykset ym poistuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on niin tuttuja fiiliksiä ! onneksi ne lapset ei kuitenkaan kuole siihen huutoon ja välillä voi antaakkin huutaa ihan kunnolla jos mikään ei auta :P

      Jeps, täällä otettiinkin viime viikolla sellainen kevennetty viikko ja käytiin vain kerran lenkillä ja salilla. Nyt uusi viikko ja uusi puhti niin eiköhän tästä taas hyvä tule :)

      Kiitos Hanna ja samoin sinen, isosti tsemppiä huutoihin ja kuntoiluihin !

      Poista
  10. Mä jätin anonyymien kommentointi mahdollisuudet pois kun en jaksa lukea ilkeitä kommentteja. Jos ei jotain kehtaa sanoa nimimerkin takaa nii ei tartte sanoa ollenkaan :) toivottavasti huomenna on parempi päivä! Itselle tuli tänään oksutauti mutta onneksi tuo vauva on ollut tyytyväisenä lattialla omissa touhuissaan mitä se ei normaalisti koskaan tee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en raaskisi ihan tuohon lähteä kun on kuitenkin niin paljon myös kivoja anoja ! täytyy vaan laittaa toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, vaikka eihän se niin helppoa olekkaan :P toivottavasti siellä on jo oksutaudista selvitty !

      Poista
  11. Ei voi olla totta! Tänään alotin kirjottamaan postausta, jossa esiintyy jokainen noista kohdista (anonyymit mua ei vaivaa, mutta kouluhommat kylläkin!). Just sanoin kotona, että mua sit v*tuttaa, enkä todellakaan tiedä miks...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa Aija, selkeesti viime keskiviikko ei oo ollut meidän päivä ;)

      Poista
  12. En yleensä tykkää lukea negatiivisia postaukska blogeista mutta tää oli ihan tervetullutta vaihtelua! Mua ärsyttää tällä hetkellä monet samat asiat ja ihana että voi samaistua tähän! Kyllä välillä saakin ärsyttää niin sitten taas pienet iloiset asiat tuntuu paremmilta! Toivottavasti menee ärsytys ohi pian! Ps ihana eilinen postaus♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää sitä välillä pistää vähän vastapainoa kaikelle "ihanalle", näitä valituspostauksia kun ei täällä mun blogissa oo paljon näkynyt :) Kiitos Merve <3 onneksi ärsytys onkin jo menneen viikon juttuja !

      Poista
  13. Tekee hyvää välillä avautua :)

    Halit ja tsempit <3

    VastaaPoista
  14. samaistun niiin paljon 2, 3, 4, 6 ja 10 kohtiin!! tsemppiä meille siis ja iso ihana kiitos sulle ihanasta blogista! tykkään kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TSEMIT todellakin, toivottavasti sielläkin on kiukutus jo hellittänyt ! Kiitos ihana Mari, toivottavasti tykkäät jatkossakin <3

      Poista
  15. Miksi et enää tee niitä viikottaisia fittnes postauksia? :) olen jäänyt kaipaamaan edistyksiäsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on menty tuon treenijakson suhteen nyt vähän puolivaloilla ja postaukset ovat jääneet. :) Nyt kuitenkin palaavat taas blogin ohjelmistoon ! kiva että ne postaukset jaksaa kiinnostaa.

      Poista
  16. Ah, kuulostaapa tutulta tällä hetkellä varsinkin tuo motivaatio, herkkuhimot sekä vaatteettomuus. Olin viime viikolla kipeenä niin en päässyt salille. Eilen koitin mutta tein kuolemaa siellä. Ja kipeenähän sai myös herkutella niin tuntuu että se on jääny päälle ja tekee mieli suklaata kokoajan /: eiköhän näistä selvitä, tsemppiä sinne :)♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi, tsemppiä sinne <3 toivottavasti sairastelu on nyt takanapäin ! Kiitos ja samoin sinne :)

      Poista
  17. Mulla oli samanlainen päivä eilen. Kaikki vaan meni pieleen ja poju kiukkuinen. Onnistuin kiireessä kiukuissani vahingossa rikkomaan yhden keittiön oven lopullisesti ja hoitolaukun vetskan. Mulla kans tiukka ruokavalio niin suklaata teki mieli enemmän kuin vähään aikaan. Miehelle tuli kiukuteltua. Onneksi ruokavalioni sallii tumman suklaan nams. Tsemppiä sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, no ei ole ollut helppo päivä sielläkään ! :/ Oo kiva että saat jotain pientä herkkua nautiskella ! Kiitos tsempeistä, samoin sinne. :)

      Poista
  18. Teille olis vähän erilainen ruokahaaste mun blogissa :) http://h-ihanaelama.blogspot.fi/2014/04/ostoskori-haaste.html

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3