tiistai 15. huhtikuuta 2014

Fiksua messushoppailua


Tämän postauksen jälkeen palataan arkeen ja unohdetaan messut, taidatte olla jo korvia myöten täynnä tätä samaa settiä. Viime päivinä yksi jos toinenkin blogi on ollut täynnä messuhypettelyä, mutta minkäs teet. Lupasin eilen esitellä teille meidän messulöydöt ja tässä ne nyt tulevat.





Asetin messuille tarkan sadan euron budjetin jota en ylittäis missään tilanteessa. Meillä ei ollut tähän hetkeen mitään must have-juttua joka olisi pakko hankkia joten olisi myös turha hupuloida rahoja ilman järkihankintoja pelkästä ostamisen ilosta. Olen kuitenkin tosi tyytyväinen messusaaliiseen, hyödyllisiä juttuja löytyi ihan pikku rahalla ja neidin mekkoarsenaalikin sai pari uutta merkkivahvistusta kesäksi ihan kirpparihinnalla.

- Baby Björn, Smart potta 10e (ovh. 29,90e)
- Baby Björn Plate and Spoon 10e (ovh. 19,90e)
- Emma lusikat 2e
- Emma aurinkosuojat autoon 2e
- Emma ensimuki 2e
- Ainu tuttipullo + juomanokat 3e
- Mam Marimekko tutit 3e
- Mehujehu 5e
- Kuvasta puuttuva Elodie Detailsin tuttinauha 8e

Yhteensä; 45euroa

Erityisen tyytyväinen olen potta-löytöön ! Kuinka hyvä mäihä, juuri viime viikolla puhuin äitini kanssa että pian on aika hankkia Milalle oma potta ja että se saisi mieluiten olla juurikin Babu Björnin Smart versio. Kuinka ollakkaan messuilta löytyi keltainen väri poistomyynnistä todella halvalla. Milloin teillä on alettu pottaharjoitukset ? Vinkkejä kaivataan !




Ja mitäs ihanuuksia nämä ovatkaan ? 
Tää kauniidenvaatteidenrakastaja-äiti on erityisen onnellinen näistä kahdesta kaunokaisesta jotka löytyivät juuri meidän koossa osastolta jossa myytiin Mini A Turea, Smålfolkia ja muita merkkivaatteita naurettavan halvalla. Jokaista vaatetta oli ainoastaan yksikappale myynnissä, sillä ne olivat mallikappaleita ja kuinka onnessani olinkaan kun juuri nämä löytyivät reilussa 74cm mitoituksessa. En malta odottaa kun päästään hienostelemaan näissä !





Yritin huijata Nikoa että olin maksanut mekoista täyden hinnan, muta ilmeisesti tuo toinen puolisko tuntee mut niin hyvin ettei voisi kuvitellakkaan että laittaisin Milan "arkivaatteisiin" yli 50euroa kappaleelta. Tottahan se on, en ikinä pulittaisi täyttä hintaa näistä etenkään tässä koossa kun vaate mahtuu päälle vain muutaman kuukauden. Eikä tuollainen törsäily muutenkaan sopisi kotiäidin rahapussille, niin kuin moni varmasti tietää. Mutta nyt voin hymyillä leveästi sillä mekot kustansivat vain 30euroa YHTEENSÄ kun normaalihinnalla niistä olisi saanut pulittaa himpun vajaan 100euroa. 

Budjetissa pysyttiin loistavasti, sillä ostoksiin upposi tasan 75euroa. Tein fiksuja ostoksia eikä shoppailu päässyt keulimaan kaikkien ihanuuksien keskellä. Säästö normaalihinnoista oli ainakin huima ja kaikki hankinnat tulivat tarpeeseen.




Muutama juttu jäi kuitenkin kaivelemaan näin jälkikäteen, kuten nämä Papun ihanat pipot sekä KG Design pilvitabletti olisi pitänyt ehdottomasti kotiuttaa messuilta.




Mitäs muut shoppailivat ? Lähtikö mopo käsistä vai pysyikö kukkaron nyörit tiukalla messuhuumassa ? 






16 kommenttia:

  1. Meillä 7 kk poika ja pottailu juuri aloiteltu.. Ei sillä, että poika vielä siitä varmaan mitään tajua mutta itse kyllästyin hoitopöydän siivoamiseen.
    Meidän jätkä kun on päättänyt ettei päikyllä enään yleensä pissaa vaippaan vaan vasta unien jälkeen hoitopöydällä vaipanvaihdon yhteydessä.
    Joten helpommalla pääsee kun heti unien jälkeen istutaan hetki potalla ja päästetään pisut sinne. Mitään haudanvakavaa pottailu ei meillä ole, vaan hyvällä fiiliksellä mennään ja se onkin pojan mielestä mukavaa aina istuskella hetki siinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, meillä on vähän samaa, mutta melkein joka vaipan vaihdolla :D Eli pitää varmaan nakata Miltsu aina hetkeksi potalle josko se sieltä pisu tulisi pottaan.

      Poista
  2. Aivan ihania löytöjä!!! <3

    Tuota pilvitablettia löytyy playtrayn verkkokaupasta :)

    Mua jäi kans harmittaa toi pipo!! En vaan raaskinut :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö, mä oon niin tyytyväinen ! Etenkin noihin mekkoihin <3

      Kiitti vinkistä, pitääpi tilailla sieltä. Ja joo, melko suolanen hinta piposta, sen takia mullakin jäi vielä ainakin ostamatta.

      Poista
    2. Tuota pilvi-tablettia löytyy myös Babystylesta hintaan 11,90€. En tiedä onko juuri tuo KG Design, mutta ainakin ihan saman näköinen. Meillä tuo on käytössä ja toimii ihan hyvin. Paitsi silloin, kun neiti hiffaa että tablettiakin voi syödä. ;)

      Poista
    3. Juuri tänään Miltsun kummi paljasti tilanneensa tuon tabletin synttärilahjaksi jo etukäteen :) eipä siis tarvitse metsästää erikseen enää !

      Poista
  3. Ihania löytöjä ja HALVALLA. Voi miksi nuo messut ovat niin kaukana, ettei sinne tule lähdettyä :O.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, jos olisivat olleet kaikki normaalilla hinnalla en olisi ikimaailmassa voinut ostaa noita kaikkia budjetin rajoissa ! Voi vitsi, toivottavasti siellä teidän nurkillakin järkättäisiin jotain vastaavaa lapsille :)

      Poista
  4. Meillä aloitettiin pottailu 6kk iässä ja nyt 1v 10kk käy pöntöllä supistajan kanssa. Hyvin sujunut alusta asti eikä takapakkia ole kertaakaan tullut (kieltäytymistä potalla istumisesta siis, lukuunottamatta nyt tietenkin jotain huonoja päiviä joskus).
    Kesällä kokeillaan josko päivävaippa jäisi pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ompas teillä mennyt pottailu hienosti. Kyllä meilläkin pitää nyt sitten pikkuhiljaa aloitella tuota touhua. Tsemiä päivävaipanpoisto-projektiin ;)

      Poista
    2. Kiitos, saa nähdä kuin käy ;)
      Toi pottaan totuttaminen on aika pitkälle mun mielestä vanhemmista kiinni. Jotkut on laiskempia aloittamaan sen pottailu kun toiset.
      Meillä pidettiin alusta saakka kiinni siitä että aamulla kun herätään potalla, joka ruokailun jälkeen potalla ja ennen nukkumaan menoa potalla. Vaikka se tuntu välillä jopa ärsyttävällä repiä se vaippa joka kerta pois ja istuttaa, silti uskon että siitä on ollu nyt vaan hyötyä et ollaan jo alle vuoden iässä ryhdytty tohon. Edelleen menee samalla kaavalla+että tyttö osaa jo joskus myös kertoa hädästä. Uskon että päivävaipasta luopuminen voi mennä ihan iisisti :)

      Poista
  5. Siiiiis mitäää, 100€ kahdesta mekosta?! No olipa kyl aikamoinen löytö noi sitten kerta nuin halvalla sait!:D Hih! Kivoja messulöytöjä!

    Oonkin nyt monella nähny tuollasen pipon, tosi nätti!:) Minkähäb hintainen se mahtaa olla?

    Ja pottailusta; Meillä koitettiin pottaa ekan kerran jossain 7kk iässä kun istui jo tukevasti sun muuta, sinne saatiinkiin muutaman kerran ihan vahingossa "saalista", sitten tuli ehdoton pottailunounou ja saatiin raivareita kun nähtiin koko kapistus :D Nyt sitten taas neiti kantaa pottaa ympäri taloa ja istuu siihen itse, vaatteet päällä tosin.. Ja laittaa siihen istumaan nalleja yms.:D Pikkuhiljaa reenaillaan ilman ressiä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ÄLÄ ! Siis noi Mini a turen vaatteet on älyttömän arvokkaita ilmeisimmin, nyt oon kyllä tyytyväinen kun sai kaksi mekkoa alle yhden hinnalla <3 Tuo pipo oli 28euroa, eli KALLIS. mutta niin ihana, himottaa edelleen !!

      Mä oon vähän samoilla linjoilla, tässä nyt kevään aikana kokeillaan ja pehmeesti aletaan reenailee mutta ilman ressiä :)

      Poista
  6. Minäkin harmittelen, kun messut ovat kaukana. Jospa sitä seuraaville messuille tulisi sitten matkattua. Vaikuttaa senverran mielenkiintoisilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ainakin suosittelen ! Eihän täältä Jyväskylästäkään mikään ihan pikku matka Helsinkiin ole, mutta oli ihan pako lähteä :) sen verran hyvät messut kuitenkin.

      Poista
  7. Hei! Mikä sen pilvitabletin idea on? :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3