tiistai 8. heinäkuuta 2014

Crocs - koko perheen kesäkengät


Meidän perheellä kesän ykköskengät ovat kaikilla samaa merkkiä, nimittäin Crocsia. En olisi ikimaailmassa kuvitellut näin sanovani mutta kyllä nuo krokotiilikengät vain hellivät jalkaa kuin jalkaa. Alkukesästä olin onneni kukkuloilla kun saatiin taas valita koko porukalle popot Crocsin huikean monipuolisesta kevät/kesämallistosta.






Valinnan vaikeus iski väkisinkin, niin monipuolinen tuo valikoima nykypäivän on. Ihania kumppareita, korkkareita, loafereita, purkkareita, ballerinoja... Pitkä matka ollaan tultu pelkkien kumikenkien aikakaudesta. Lopulta kuitenkin monien vääntelyiden ja kääntelyiden jälkeen meille kaikille löytyi juuri ne kengät jotka tältä kesältä vielä uupuivat. 

Milalle valikoitui melko perus malliset Electro -sandaalit mökille ja rantsuun ja Nikolle taas etsittiin siistejä ja helppoja kangaskenkiä ja nämä Stretch Sole Loaferit olivat juuri sellaiset mitä etsittiin. Äidin kengissä jouduttiin arpomaan pisimpään, käytännöllistä vai nättiä ? No nättiä ! Korollisia kesäkenkiä multa ei löytynyt vielä yhtäkään paria joten ensimmäisenä ihastuin näihin A-Leigh Linen Cork Wrap Wedge -kiilakorkoihin täysin. Ja siis nyt ihan oikeasti, näitä korkkarisandaaleja suosin ihan jokaiselle joka vihaa muuten koroilla kävelyä, nää on suorastaan kuin jotkut terveyskengät. Maailman mukavimmat jalassa ja helppo kävelläkin ! 
T. korkkarivihaaja






Mila on tykännyt elämänsä ensimmäisistä Crocseista valtavasti, ne on ykköskengät joka kerta kun ollaan ulos lähdössä. Neiti kiikuttaa ne äidille ja jos palvelu ei pelaa yrittää hän itse laittaa omin avuin vaaleanpunaiset sandaalit jalkaan. Hömelö rakas.

Mutta siis yhteenvetona, me peukutetaan Crocsia täysillä ! Talvella saamieni talvibootsien jälkeen ei kesäkengät tuottaneet pettymystä vaan olivat vähintään yhtä laadukkaat ja mukavat jalassa. Näitä kenkiä tullaan näkemään meidän huushollissa varmasti hamaan tulevaisuuteen saakka, kunhan vain valmistus jatkuu.





Joko muut ovat hurahtaneet Crocseihin ? Jos teidän eteisestä ei vielä yhtäkään paria näitä löydy niin nyt jos koskaan kannattaa tilaus laittaa menemään, sillä verkkokaupassa on jäätävän hyvät ALEt meneillään, jopa -50% ! Kannattaa käydä kurkkimassa TÄÄLLÄ.



*Yhteistyössä Crocs




20 kommenttia:

  1. Mua niin harmittaa, että ei ole tullut hankittua Samulle crocseja tälle kesälle. Viime kesällä ne oli ihan parhaat kun sama se missä niitä käytti, oli märkää tai kuivaa. Niitä tuli pidettyä paljon enemmän kuin muita kenkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielähän sitä ehtii, etenkin jos alesta löytyis Samulle jotkut kivat :) ne menee kyllä oikeesti kelillä kuin kelillä !

      Poista
  2. Usein kun lukee näitä yhteistyökumppani juttuja ja sun mielipidettä tuotteista on sulla vaan pelkkää hyvää sanottavaa. Vaikea uskoa että kaikki on jokaisessa asiassa pelkkää plussaa. Enkä nyt tarkoita pelkästää tätä postausta vaan ylipäänsä muitakin sun kokemuksia erinäisistä tuotteista. Eikö muka koskaan löydy mtn miinusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se varmaan osaltaan johtuu siitä että teen yhteistöitä yritysten kanssa joista mulla on jo jonkinlainen kokemus ja tiedän palvelut/tuotteet hyviksi jo ennestään. Miksi pitäisi väkisin keksiä negatiivistä sanottavaa jos sellaista ei löydy ? Mutta joo, oon kyllä miettinyt samaa itsekin ja odottanut tälläistä kommenttia lukijoilta, täytyy alkaa keksiä jokaisesta yhteistyöstä aina edes yksi miinus niin pysytte tyytyväisinä ;)

      Poista
    2. Musta on mahtavaa, kuinka hienosti otat vastaan kritiikkiä ja palautetta. Moni olisi voinut "sähähtää" vastaukseksi jotain ikävää, mutta sulla tuntuu aina olevan joka kommenttiin asiallinen ja pilke silmäkulmassa kirjoitettu vastaus. Pidä toi! ;)
      Terkuin: Pressitypy Glitteristä

      Poista
    3. Mun mielestä se on vähän tyhmää alka sähisee lukijoille, koska niin monta kun on lukijaa on varmasti mielipidettäkin eikä ne kaikki voi ikinä olla pelkkää positiivistä ja tällänen kommentti oli niin odotettavissa. Varmasti pidän, ei musta oo kiukuttelijaksi ! Ja hei pitääkin tulla pyörähtää teillä lähipäivinä, pari hiusjuttua pitäs täks kesäks löytää ! :))

      Poista
  3. Aivan ihana retromimmi Mila<3 mekko Marimekon ? raaskisikohan kotiuttaa meillekin, ihanan pirteän värinen.

    Ja Crocsit ovat huippu kenkiä, etenkin lapsille! Aikuisten versioihin ei ole tullut tutustuttua, pitääkin käydä katsomassa jos alennuksesta jotain löytyisi itselle. Kiitos vinkistä ja mukavasta blogista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mila oli mökillä tavallista värikkäämmissä vaatteissa, välillä on kyllä virkistävää pukeutua oikein räiskyvästi :) Jep, mekko on Marimekon, Mila sai isomummiltaan synttärilahjaksi ja se on kyllä aivan ihana. Settiin kuuluu vielä pikkupöksyt <3

      Ehdottomasti käy tsekkaamassa, naisillekin on siellä vaikka mitä ! Ja kiitos itsellesi, kiva kun luet <3

      Poista
  4. Samat valinnat kun meidän perheellä. Minä vaan otin nuo samat kiilakorot beigenä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä kävinkin naureskelee sun blogissa sillon toukokuussa kun postailit kun meille tuli samat kengät melkein prikulleen :D Mulla vaan veny tää postailu tänne asti kun en saanut kuvailtua kenkiä aikaisemmin ! Ne beiget oli kauniit myös :)

      Poista
  5. Mulla on crocksit työkenkinä ja vaikka ne on mukavat muuten, niin jokapäivä käytettynä ne ei ole terveeksi olleet jalalle. Vaivaisenluut on pahentunut ennestään ja nimenomaan crocksien käytöstä.

    Opiskelin hetken jalkahoitoa ja luin jalkahoidon kirjasta tuon jutun. Nyt saan todeta sen ainakin omalla kohdalla ihan todeksi.

    Eli crockseja ei kannata liian usein käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Crocseissakin on eroja. Työkenkinä näkee paljon niitä ns. ei muotoiltuja kenkiä kun taas crocsilla on parempiakin jotka istuu ja tulee jalkaa.

      Poista
    2. Näin mä oon myös ymmärtänyt, että tuskin ne perus Crocsin kumikengät ovat pidemmällä aikavälillä käytettynä ne ergonomisimmat jalalle. Mutta nykyään valikoima on paljon laajempi ja erilaisia kenkiä eri käyttötarkoituksiin löytyy laaja skaala :)

      Poista
    3. Mun työkenkäcrocksit ei ole ne peruscrocksit vaan ostin sellaiset ballerinamalliset crocksit :)

      Poista
    4. Mutta osa baltsuista on valmistettu samanlailla kun peruscrocsit, sitten on niitä paremmin muotoiltuja ja tuettuja erikseen vielä :)

      Poista
    5. Itseasiassa kenkä ei saisi myöskään olla kovin tukeva, sillä se heikentää jalan omaa toimintaa. Jalka tukee kyllä itse itseään :)

      Ja lapsilla on peruscrocksien kanssa sama juttu, että vaivaisenluu muodostuu jos käyttää crockseja liian usein.

      En nyt halua mitenkään kritisoida tai muuta, mutta jos haluaa omista jaloistaan pitää huolta, niin hyvä miettiä tälläisiä :)

      Poista
  6. Vastaako noi Crocsien koot normaalia kokoa hyvin? Yllättävän tyylikkäät nuo aikuisten kengät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikuisten kengistä omalla kohdalla kävi niin että koko on ehkä hitusen liian reilu, ja lapsilla taas toisin päin että Milan kengän olisin odottanut olevan reilumpi. Mä yllätyin samasta asiasta kun aloin viime talvena tehdä yhteistyötä Crocsin kanssa, ihania kenkiä perheen jokaiselle tyypille !

      Poista
  7. Ihanat noi Milan kengät ja ihana Mila! :) Nikonkin kengät näyttää hyvältä!! :) Noi sun kengät näyttää mun mielestä sellasilta "mummo" kengiltä :D tai siis ehkä ne tolleen vaan näyttää, jalassa varmaan erinäköset :) Oot ihanan positiivinen. Aikaisemmin mua ehkä häiritsi kun sulla on ollu aika paljon näitä yhteistyö postauksia, mutta sitten mä tajusin, että minkä duunin oikeesti teet, kun kirjotat kuitenkin tosi aktiivisesti tätä blogia ja kuvaat kakki jutut. :) Niin musta on kyllä tosi hyvä, että saatte tämmösiä kivoja juttuja sitten itellenne :) Niin ja tietysti näistä on myös hyötyä meille lukijoille, sillä mä en esim. edes tiennyt että crocsilla on noin kivoja aikuistenkin kenkiä. Mutta tää sun blogi on tosi hyvä, postaat tosi usein, mutta nää ei oo ikinä semmosia väkisn väännettyjä ja keksittyjä juttuja, sulla löytyy aina ihan asiaa! Jatka samaan malliin Essi!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin, Milan kengät on parhaista parhaat :) Ja hei ISO KIITOS tästä kommentista, voi kun osa muistakin lukijoista tajuaisi tän. Onhan se mukava saada välillä asioita testattavaksi kun näkee niin paljon myös vaivaa postauksien ja kuvien eteen. Mutta ei se kuitenkaan oo se juttu miksi teen tätä hommaa, nautin nimenomaan eniten tästä vuorovaikutuksesta teidän lukijoiden kanssa <3 Kiitos kun oot siellä, toivottavasti jatkat mukana vielä pitkään !

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3