maanantai 14. heinäkuuta 2014

Johan oli TISSIÄISET !


Olipahan paardit, ei voi muuta sanoa. Kyllä tuntee juhlineensa vielä näin maanantainakin, vanha ei enää jaksa ! Kiitos vielä tytöt ja Allu näin virtuaalisesti kun teitte illasta totaalisen mahtavan, oon niin onnekas kun mulla on noin iso kourallinen ihania ystäviä ! Lauantai oli kokonaisuudessaan niin kiva päivä etten oikein tiedä miten lähtisin purkamaan sitä sanoiksi, joten antaa kuvien kertoa valtaosan.






Viime postauksessa pohdin omaa juhla-asua, ja katos katos päädyin siihen varmempaan vaihtoehtoon. Lauantaina aamupäivällä kävin vielä Glitterissä hakemassa täydennystä asuun, valkoinen kukkaköynnös hiuksiin ja kellon kaveriksi ruusukultainen rannekoru toivat jotain uutta jo käytettyyn mekkoon.





Hahahahahahahha. Mulla tuli ihan tippa linssiin kun Sarkku ja Anna yllätti mut täysin panostuksellaan. Neidit oli shoppailleet teeman mukaiset lippikset ja ilmapallot, en kestä niin hauskoja ! 








Tarjoilut meni nappiin, ruoaksi keksittiin tyttöjen kanssa väsätä salaattibuffetti josta jokainen sai kerätä juuri mieleisensä salaatin mieluisilla täytteillä, oli tonnikalaa, fetaa, kanaa, jauhelihaa, tortillasipsejä, maissia, patonkia, mozzarellaa, oliveja, aurinkokuivattuja tomaatteja jne jne... Jälkkäriksi skoolailtiin Fresitaa ja nautittiin Ruusulan tarjoamista mansikoista. Aika hyvät setit etten sanoisi !





Juhlien koristuksina toimi Milan syntymäpäivien "jämät", ainoastaan näitä juhlia varten askartelin pilttipurkeista jokaiselle oman nimikoidun boolilasin. Niin ja boolireseptiksi valikoitui Valion helppo kesäbooli, sitä vähän sovelsin sillä oikeaa mehua ei meidän lähikaupasta löytynyt. Hyvin upposi sekä ruoat että juomat juhlaväkeen, täytyy olla tyytyväinen.




Päivä, ilta ja alkuyö oli vietetty parhaassa seurassa kuulumisia vaihdellen, hyvin syöden ja juoden. Huippu juhlafiilis saavutettiin ja puolenyön aikaan tilattiin taksit ja suunnattiin Jyväskylän sykkeeseen. Ensin pyörähdettiin Revolutionin terassilla tyhjentämässä pari Sangria-kannua jonka jälkeen suunnattiin Club Escapeen jossa meitä odotti oma pöytä. Ilta venyi tappiin asti ja aamulla olo oli kyllä sen mukainen, mutta hauskaa oli ! Loppuillan kuva saldo jäi melkoisen suppeaksi ja yön tunnelmatt kiteyttää hyvin yksi kuva, joka on tässä. Älkää kysykö mitä kuvassa tapahtuu sillä en tiedä sitä  itsekkään ! 





Kuten jo sanoin, ilta oli huippu ja täytti mun kaikki odotukset ! Näin hauskan illan jälkeen jaksaa kyllä panostaa taas ihan täysillä arkeen, Milaan ja Nikoon. Mikä parasta meidän pikkumimmi oli ollut super reipas yökyläläinen mummilassa, ensimmäinen yöhoito ei olisi voinut paremmin mennä. Mila ei ollut itkeskellyt meidän perään lähes lainkaan, matkasängyssä uni oli maittanut normaaliin tapaan ja neiti aurinkoinen oli ilostuttanut mummin ja papan viikonloppua rutkasti. Hyvillä mielin voi siis ruveta suunnittelemaan syksyn parisuhde-viikonloppua !


Mitäs mieltä olette meidän juhlista ? Meinnaatteko kenties itse järjestää myös Tissiäiset ? 









29 kommenttia:

  1. Huippua et teillä oli noin onnistunut ilta ja Milalla myös, sai viettää laatuaikaa mummin ja papan kans. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä ! Se juuri osaltaan teki niin onnistuneen illan kun sain väliaikatietoja mummilasta että Milalla menee hyvin ja neiti oli käynyt ajoissa nukkumaan, sai äitikin ottaaa ihan rennosti :)

      Poista
  2. Ihanilta kuulosti sun tissiäiset! Ja voi noita herkkuja!! Namiii!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli mahtava ilta !!! ei voi liikaa melkein hypettää. Ja salaattipöytä oli todella herkullinen, eikä tullut ees ähky kun oli semi kevyttä herkkua :)

      Poista
  3. Mun on pakko kysyä, että miten sun kaverit reagoi kutsuun TISSIBILEISIIN ? :D Mäkin haluan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan loistavasti, tytöt suunnitteli mulle jo raskausaikana naisten "varpajaisia" niin näistä ne oli TODELLA innoissaan :) Ehdottomasti järkkäät, nää on parhaat bileet mitä oon ikinä järkänny :D

      Poista
  4. Ihan huikeet kemut! apua! ei voi kun ihastella! :) Ihania ystäviä sinulla :)

    ja hyvä valinta tuo valkoinen mekko! Oot ollut kauniina liikenteessä!
    Kiva kun Milan eka kyläily meni hyvin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli !! ja ihan parhaat kamut todellakin <3

      Kiitos Emmi ! <3 Se oli kyllä melkein paras asia illassa kun pikkumimmikin osas nauttia ekasta yökylästä !

      Poista
  5. Aivan ihana blogi sinulla ! <3 kuvat ovat hyvä laatuisia ja tekstikin hyvin luettavaa !(:
    http://herttahelmii.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Ettekös te ollut Brassakin, ainakin teillä oli jotain draamaa siellä vessassa jota kanssajuhlijat hieman huvittuneena kuunteli. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahhah, ihanaa että tää ainut illan negatiivinenkin hetki on bongattu :D Joo kyllähän siinä pikku väärinkäsitys konflikti pääs käymään mutta loppu hyvin kaikki hyvin :)

      Poista
    2. No hyvä. :D Luulin jo kuvitelleeni et näin teidät!

      Poista
  7. Wau mitkä bileet. Tosi kiva idea nuo pilttipurkit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, bailut oli kyllä onnistuneet :) Niin mustakin, vaikka kyllähän ne vähän väkerrystä vaati.

      Poista
  8. kiva juttu että milan eka yökyläreissu meni hyvin! :) mäkin tahdon omat tissiäiset vaikka imetys ei onnistunutkaan!! :D kuulostaa niin kivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä huippu hyvä juttu, uskaltaa hyvillä mielin jättää yökylään toistenkin :) No järkkäät sit vaikka naisten varpajaiset ! jotkut ovat kutsuneet niitä jalkajaisiksi ilmeisimmin kun lapsi on niin iso että kävelee tai jotain ? :D

      Poista
  9. Ihanat bileet :D
    En ollut aikaisemmin kuullutkaan tissiäisistä mut ehdottomasti minäkin haluan ne sit joskus :D nyt on vasta 2,5kk imetystä takana, joten katsotaan koska bileitä pääsen järkkäämään :D
    Aivan mahtava keksintö tuo pilttipurkkilasit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö, ihan mahtavat ! Ehdottomasti suosittelen järkkäämään sit kun aika on, kaikkea hyvää teidän imetystaipaleelle <3

      Poista
  10. ihanat bileet ja ai että mä niin tykkään tästä blogista:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli, kiitos ihana :) tälläsiä kommenteja on aina kiva saada !

      Poista
  11. Mäki haluan omat tissiäiset! Oon ollut reilu kolme vuotta selvin päin, joten pitäis vaan repästä ja päättää juoda, mut onhan mulla tosin siihen vielä jokunen hetki. Toisaalta en tiedä haluanko mä porukkaa todistamaan, kuinka tanssin ensimmäisen jälkeen pöydillä tai toisen jälkeen sammun sen alle tän juomattomuuden ansiosta... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sit sun on todellakin pidettävä kun pystyt <3 VAUTSI ! Eihän tollasta kolmen vuoden raittiutta edes raaski katkaista, tai ainakin kynnys on varmaan aika iso. Mutta Janna, sä oisit niin juhlas ansainnu :)

      Poista
  12. Mä niin pöllin sun juhlat ja pidän omat :DD

    Kiva, että kaikki oli menny kivasti Milalla ja teillä juhlijoilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höps, ei nää mitkään mun juhlat oo :D mutta siitä vaan, innolla ootan sit kun järkkäät ja saan lukea niistä <3

      Äläpä, ihanaa että saa seuraavan kerran viedä yökylään rauhallisin mielin :)

      Poista
    2. Taidan pitää pian ;)

      Imetys, kun kesti tällä kertaa sen hurjat 6 päivää ja pumpun avulla 3 viikkoa :((

      Poista
    3. Nauti paardeista, ja kirjoitttele niistä myös sit ;)

      Voi jehna, harmi juttu. Mutta älä muru soimaa siitä ainakaan itseäs <3 aina se ei vaan onnistu.

      Poista
  13. Ihan huippuidea!!:D Aivan varmasti järkkään minäkin jotkut tämäntapaiset sitten joskus, kun meidän tissittelyt on ohi:) Kiva, että Milan eka yökyläily oli sujunut hyvin:)
    - hymyhiekkaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, suosittelen ihan täysillä tälläsiä kemuja kaikille, etenkin pitkään imettäneille ! :) Ja se vasta ihanaa olikin, saa viedä jatkossakin mummille hyvillä mielin yökylään <3

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3