maanantai 7. huhtikuuta 2014

Viikon kohokohta


Viikon kohokohta, meidän perheessä se on ylivoimaisesti lauantai. Isi kotona, paljon yhteistä aikaa, hyvää ruokaa ja onnellisia hetkiä. Miksi lauantai on vain kerran viikossa ? 



Treenijaksojen myötä lauantai on nykyään erityisen hyvä päivä sillä silloin saa syödä kunnolla, niin paljon kun napa vetää ja juuri sitä herkkua mitä sattuu tekemään mieli. Aamupala on vakiinnuttanut paikkansa päivän parhaana ateriana, ja se näyttää joka lauantai samalta; croissantteja, kiviuunisämpylää, paistettua munaa, mozzarellaa, chorizzoa/ilmakuivattua kinkkua, tomaattia, punasipulia ja pestomajoneesia. Takuu varma herkkuaamupala. Muut ateriat vaihtelevatkin joka lauantai, tällä viikolla lounaaksi syötiin pihviä ja illalla haettiin vielä pitsat. Semi tuhdisti tuli siis syötyä, nyt jaksaa taas viikon dietata ja reenata !





Tää lauantai relaxoiduttiin lähes täysin kotona, ollaan oltu viime viikonloput menossa joten rauhoittuminen tuli tarpeeseen. Aamu alkoi rauhassa leikkien samalla kun lastenohjelmat pyörivät taustalla, ensimmäisille päikkäreille painuttiinkin sitten koko porukalla. Oli ihanaa vaihtelua viikonloppuihin olla koko päivä vain kolmistaan, ilman sen kummempaa ohjelmaa. Kauppareissua lukuunottamatta hengailtiin vain kotona ja nautittiin koko perheen yhdessä olosta, pikku typy on silminnähden ihan extra iloinen kun molemmat vanhemmat ovat läsnä koko päivän.



Ensi lauantai onkin sitten paljon jännempi, tää äiti starttaa auton heti kukon laulun aikaan kohti Helsinkiä ja Lapsimessuja. Mikä tässä onkaan sitten se jännittävin elementti on se että Mila ja isi jäävät ensimmäistä kertaa ihan koko päiväksi kahdestaan. Toivottavasti ehdin reissulta illaksi kotiin laittamaan pikku neidin nukkumaan ! Pikkasen muuten jännittää myös se että sain messuille bloggaajapassin, saan siis kulkea oman blogin nimi rinnassa. Aika huisia !


Tällä viikolla blogin puolella on luvassa kivoja juttuja, mm. Fit Mom-postaukset tekevät paluun ja arvontaakin pukkaa taas heti toisena viikkona peräkkäin. Mahtavaa alkanutta viikkoa !






12 kommenttia:

  1. Apua mikä kaunokainen oot taas! Muakin vähän jännittää se passilla kulkeminen, en oo vielä iha sisäistänyt sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Klara, kiitos <3 Ehkä me selvitään ensikertalaisuudesta kuitenkin ;) hauskoja messuja teille ! Olispa ollu kiva nähä siellä.

      Poista
  2. Lauantait on aivan mahtavia päiviä! Saisi olla useammin. Ihania kuvia! Kiva että Fit Mom-postaukset palaavat, vähän jo ihmettelin mihin ne ovat jääneet :)

    VastaaPoista
  3. NÄYTTÄÄ NIIN HYVÄLLE TUO AAMUPALA! :P kuuluuko tuohon dieettiin, että yksi päivä viikosta syödään normaalisti vai oletko itse sen päättänyt, että et noudata niin tiukasti sitä? :)

    VastaaPoista
  4. aaah mikä aamupala!!!! ja olet essi niin kauniina<3 !:)

    VastaaPoista
  5. Se on niiiiiiin hyvääääää :) ei raaskita koskaan vaihtaa mitään aamupalaan kuuluvaa koska pelottaa että pettyy jos ei ookkaan niin hyvää :D Nyt siihen ei kuuluis vapaasyöntipäivää, joten oon ihan omatoimisesti pitänyt oman "vapaan" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä se on pitää dieetti mieleisenä! :) ite tällä hetkellä kans painoa puotan ja diettailen. Kovasti harkitsen kyllä tuota et yhen päivän saa viikosta syyä haluamalla tavalla! Painoa kuitenkin aina tippuu? :)

      Poista
    2. Niin tässä kuitenkin tehdään pysyvää elämäntapamuutosta niin on ihan hyvä antaa herkuttelullekkin tilaa niin jaksaa paremmin :) Itseasiassa nyt on paino junnannut useamman viikon, mutta ei ole onneksi noussutkaan. Tää johtuu täysin siitä etten ole päässyt treenaamaan nyt niin paljon kun tuon Fit Mom-jakson aikana.

      Poista
  6. Voi apua en pääse yli tosta aamupalasta!! NAM!! Miks mun piti lukee tää postaus illalla ja nähä toi kuva nyt, keskellä yötä?!?! Voeee..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en mäkään, maltan tuskin odottaa ensi lauantaita <3 niiiiiin hyvää. hahaha, koitahan kestää raskaushimoinesi ;)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3