tiistai 1. heinäkuuta 2014

Instaweek #26


Hip hei, mökillä ollaan ja koko perhe "lomalla". Ihana päästä rentoutumaan juhlahässäkän jälkeen täyshoitoon porukoiden hemmoteltavaksi, luvassa on grillailua, saunomista, mölkkyä, nukkumista ja huomenna illalla suunnataan Nikon kanssa treffeille sään salliessa Konnevesipäiville katsomaan Anna Abreuta ja Kaija Koota! Mila saa sitten jäädä mummin ja papan hoiviin illaksi ja harjoitella nukkumaan menoa muiden kuin äidin ja isin kanssa, mikä on ihan hyvä juttu silmälläpitäen sitä että ensimmäinen yökyläily mummilassa häämöttää vajaan parin viikon päässä...

Mutta nyt Instaweekin pariin, täähän piti julkaista jo eilen mutta kuinkas taas kävi ? No parempi myöhään kuin ei milloinkaan, aion suorittaa tän haasteen vuoden loppuun asti vaikka mikä olisi. Tässä siis viime viikon instailut jotka painottuu myös aikalailla pikku prinsessan juhlatunnelmiin.




1. Milan syntymän fiilistelyä, en voi käsittää vieläkään että siitä on jo vuosi kun tuo tirri oli tuollainen pieni käärö. 2. Valmistautumista neidin 1v-kuvauksiin. 3. Prinsessavarpaat unten mailla. 4. Hoploppailua huippu seurassa. 5. Viime viikkoisen leivontaurakan aloitus, valkosuklaa-mustikka cupcaket. 6. Meidän velmukka !




7. 1v-kuvauksien ensimmäiset valmiit otokset, nää on I H A N I A !




8. Jokaisella pikkumimmillä pitää olla oma PINKKI auto, eiks je ? Milan elämän ensimmäinen synttärilahja ja kortti. ♥



9. Mila Maria Adelina - 1VUOTTA ! 10. Kaveritkin kävi juhlimassa. 11. Juhlien kunniaksi jääkaappi sai koristeeksi kuvakollaasin murun ensimmäisestä vuodesta. 12. Ekat sokeriöverit, NAM KAKKUA !




13. Synttärisankari ja yksi mieluisimmista lahjoista, liekkö Mila seuraa äidin jalanjäljissä ja parin vuoden päästä potkutellaan nappulaliigassa ? 




14. Ekan päivän kynttilän puhallus isin kanssa. 15. Tokana päivänä äidin kanssa, ensi vuonna sitten jo ihan omin voimin ?


16. Synttäriherkkuja !




17. Juhlien paras perhepotretti, aina ei voi jaksaa hymyillä ?

Seuraa Instagramissa, @essimmaria !


Nyt me päästään valmiiseen pöytään koko porukka nauttimaan mummin tekemästä kanakeitosta, pikku mimmillekin maistuu varmasti loistavasti. Illalla vielä saunaan ja saa nähdä jos vielä saisin ulos toisen postauksen tälle illalle...






10 kommenttia:

  1. Mä en muistanut laittaa onnittelukommenttia vaikka noita 1v. postauksia luinkin, joten myöhäiset synttärionnittelut suloiselle Milalle! ♥
    Teillä on ollut kyl ihanat herkut=))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, joten KIITOS ♥ Herkut oli kyllä tykättyjä, mutta oli niissä tekeminenkin !

      Poista
  2. Heippa! Olisiko mitään ideaa, jos tekisit postauksen Milan saamista lahjoista? :) ainakaan minä en ole saanut vielä tarpeekseni synttäripostauksista :D postaus olisi siinä mielessä kiva, kun teit ensin postauksen niistä lahjaideoista ennen juhlia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo lahjoista tulee lista samassa kun esittelen tuon meidän antaman potkuauton, todennäköisesti jo heti huomenissa :) Kiva että juhlahöpötykset jaksaa vielä kiinnostaa.

      Poista
  3. Aivan ihanat synttäritarjoilut ja tuo kakku...<3 Ja mikä ihaninta, maailman suloisin synttärisankari :)

    VastaaPoista
  4. Vau mitkä juhlat, kerrassaan ihana prinsessa !!!! Jäin ihastelemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Rea, kiitos <3 kieltämättä 1v-partyt oli juuri sellaiset kuin olin toivonutkin Milalle !

      Poista
  5. Mistä tuollaisia magneetteja saa tilattua? :)

    VastaaPoista
  6. Siis nuo sydänmagneetit ? Ne on ostettu joskus aikoinaan Tuurista. Nuo kuvat ovat ihan valokuvia Ifolorilta.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3