torstai 10. heinäkuuta 2014

Lauantaina tissiäistellään !


Tällä hetkellä meikäläinen on aika innoissaan, tai no oikeastaan niin täpinöissäni että repeän melkein liitoksistani. Lauantaina nimittäin koittaa päivä jota olen innolla sekä jännityksellä odottanut, Mila menee ensimmäistä kertaa mummilaan yökylään ja mä järjestän tyttökavereilleni kesäjuhlat jotka menee teemalla TISSIÄISET ! Woppaa ! Niin siistiä !

Kaappaus TÄSTÄ HS:n jutusta.


Niko sai viime kesänä varpajaisensa ja nyt mä saan myös omat juhlat, ja mikäs sen parempi tekosyy kasata vanha porukka kasaan ja lähteä vanhaan tyyliin tyttöjen kanssa juhlimaan kuin imetyksen lopettelu. Ai että tätä on odotettu !

Juhlia olen viime päivät suunnitellut ja TO DO-lista näyttäää tällä hetkellä tältä,




Oisko siellä päässä muuten heittää jotain tän kesän parhaita bilebiisejä tai helppoa ja hyvää boolireseptiä ? Kaikki vinkit on tervetulleita !

Oma asu on muodostunut pieneksi kriisiksi, sillä mulla on kaksi mekko vaihtoehtoa eikä oikeastaan kumpikaan niin miellytä silmää tällä hetkellä. Lomailu on muodostanut ihan kivan pöhön ja tuntuu siltä ettei mikään vaate istu nätisti. Lisäksi valkoinen pitsimekko oli mulla päällä juuri kuukausi sitten kun kävin viimeksi ihmisten ilmoilla ystävän valmistujaisissa, mutta haittaako se ? Ja sit toisekseen onko toi pinkki vähän liian antava äiti-ihmiselle ? Mulle tulee ehkä liian alaston olo noin lyhyessä mekossa. Apua, kumpi parempi ?





Jotain oon kuitenkin bileitä varten saanut aikaan jo onneksi, juhlien menu on suunniteltu, pavlova-kakun resepti löydetty, Spotifyn soittolistan työstäminen aloitettu ja pöytäkin saatiin meidän tyttöjen lemppari yökerhosta Escapesta varattua. Vien Milan jo puolenpäivän aikoihin lauantaina mummilaan, ja siitä alkaa mun ensimmäinen lapsivapaa vuorokausi. Päivän vietän täysin ystävien seurassa, ensin nautitaan auringosta rannalla, jonka jälkeen tullaan meille viettämään iltaa hyvän ruoan, juoman, musiikin ja ennen kaikkea seuran parissa.  Sitten kun maltetaan, lähdetään keskustaan terassiin kautta tanssimaan. Tälläsisessä mestassa pistetään sitten lauantaina jalalla koreaksi !




kuvat lainattu Escapen Facebook-sivuilta.


Voi vitsi, ihanaa päästä tuulettumaan ja ennen kaikkea ihanaa saada vanha remmi kokoon ja nähdä edes kerran vuodessa kunnolla ! TYTÖT, lauantai on ihan kohta !!! ♥


Oletteko bonganneet tän ylläriylläri jenkkilästä saapuneen juhlamuodon ? Kenties ehkä jo päässeet juhlimaan tissiäisiä, omia tai ystävän ? 







40 kommenttia:

  1. tuo valkoinen on parempi mun mielestä :))
    ihania tissiäisiä teille!
    Mun polttareiden jatkot oli juurikin tuossa yökerhossa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munkin mielestä toisaalta, MUTTA kun häiritsee kun viimeksikin se oli päällä.... hitsi :D

      Kiitos Emmi <3 Ai sä oot ollu täällä viettämässä polttareita, hauskaa ! Tuolla Escapen avajaisissa tapasin Nikon ekaa kertaa ;)

      Poista
  2. Ootko lopettanut jo imetyksen kokonaan? Jos niin miten on menny? Ps. Höpö höpö ei toi mekko liian antava oo.. Miks äiti ei sitäpaitsi sais pukeutua "antavasti" ;)

    T. Kuukaus sit imetyksen lopettanut mama

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo vielä täysin, vielä imetän 2-3 kertaa päivän aikana. En oo jotenkin osannut seinään vielä lopettaa, joten meillä mennään tällein pikkuhiljaa :)

      Hyvä tietää ettei oo ;) en vaan jotenkin osaa enää pukeutua ehkä niin kuin ennen !

      Poista
  3. Hei vähän mahtava idea!!

    Vitsit, kun luin jostain just jonkun tosi kesäisen ja raikkaan oloisen boolireseptin, mutten muista sitä tietty enää... Mehuna siihen ainakin tuli veriappelsiinia, koristeina oli appelsiineja ja sitten tietty sitä viunaa. Voithan siitä kehitellä oman ;)

    Pidä hauska ilta lauantaina!!!! <3
    Ja p.s. tuo valkoinen mekko on parempi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö oo !! Vitsi toi veriappelsiini kuulostais hyvältä, täytyypi googletella vielä itse :)

      Varmasti pidän, kiitos Annukka <3

      Poista
  4. Tuo valkoinen mekko on kyllä ihan ihan tajuttoman nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään siitä myös ihan valtavasti, voi kun niitä olis useammissa väreissä niin ostaisin kaikki <3

      Poista
  5. Voi vitsi toi pinkki mekko on TÄYDELLINEN 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että sekin saa kannatusta, löysin sen viime viikonlopun Matkus reissulla ALEsta Veromodasta :)

      Poista
  6. Hauskoja tissiäisiä! Mullaki oli ajatuksissa pitää tissiäiset (bongasin idean tästä blogista!) mutta imetys loppu vähä yllättäen nii jäi pitämättä:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni ! No hö, ikävää että teillä kävi niin :/ Mutta voithan sä pitää jälkikäteen ?

      Poista
  7. Pinkki! Ehdottomasti!

    Ihanaa iltaa teille! Olet todellakin vapaasi ansainnut. <3 Minulla on huomenna lapsivapaa ja pääsen vähän festareille ystävien kanssa. Tulee niiiiiin tarpeeseen!:)

    Hauskaa viikonloppua koko perheelle!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee pinkille ääni, katotaan rohkenenko siihen vai oonko vaan tylsä :D Kiitos Mia, ihanaa lähtee tällein kun tietää että on niin ansainnut oman illan <3 Ja hei superhauskaa festari-iltaa teillekin, oon vähän kade siellä on niin hyviä esiintyjiä !!!

      SAMOIN <3

      Poista
  8. Valkoinen pitsimekko on mun ehdoton suosikki :) Eikä sillä ole todellakaan väliä että se on ollut sinulla kuukausi sitten päällä, eikä sitä varmaan kukaan muu muista saati kiinnitä huomiota kuin sinä itse ;) Ihania tissiäisiä, pitää itsekin laittaa tämä idea korvan taakse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan myös mun lemppari, ja toisaalta tiiän kyllä tonkin mutta just se kun ite tietää niin luulee että muutkin muistaa :D

      Kiitos Maaria, ehdottomasti otat vinkin talteen ja kun aika on niin järkkäät omat :)

      Poista
  9. Oii kuulostaa niin kivalta! Mullakin on tiedossa polttarit ihan kohta, joita järjestän parhaillaan kaason ominaisuudessa.

    Tai sitten jos ei mitään vanhaa mekkoa halua laittaa näin tärkeeseen tilaisuuteen, niin on ainakin hyvä syy lähtee shoppailemaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei huippuja polttareita sinne, tälläset erityiset pippalot on niin parhaita :)

      Totta, itseasiassa toi pinkki mekko on viime viikonlopun alelöytö mutta mutta.. katotaan jos käyn vielä lauantaina kaupungilla ;)

      Poista
  10. Jos omista juhlistani olisi kyse, laittaisin tuon valkoisen pitsimekon. Miellyttää enemmän mun silmää kuin tuo pinkki. Ja boolista sen verran, että Koti ja keittiö 8/2014 -lehdestä löytyy varmasti ihan kokeilun arvoinen vesimelonibooli! En ole itse kokeillut enkä löydä kyseistä ohjetta netistä, mutta kirjoitan sen sulle tähän:

    VESIMELONIBOOLI
    4 annosta

    0,5 pieni vesimeloni (n. 1,4 kg)
    1,5 dl sokeria
    1 dl vettä
    3 limetin mehu
    jäitä
    (vaaleaa rommia)

    1. Leikkaa vesimelonista hedelmäliha ja paloittele kulhoon. Poista isoimmat siemenet. Keitä sokeria ja vettä muutama minuutti kattilassa. Nosta sokeriliemi syrjään ja anna jäähtyä.
    2. Kaada sokeriliemi ja limettimehu vesimelonin joukkoon. Soseuta juoma tasaiseksi sauvasekoittimella. Viilennä booli jääkaapissa ennen tarjoilua.
    3. Kaada viileä booli kannuun jäiden kanssa. Terästä juomaa halutessasi lorauksella vaaleaa rommia (toki tähän varmaan käy mikä alkoholijuoma tahansa).

    Valmistusaika: n. 10 minuuttia + viilentäminen
    Vaikeusaste: helppo
    Hinta: n. 3 €

    Toivottavasti tulee kivat juhlat! Btw 12.7. on mun rakkaan miehen syntymäpäivä eli hyvän päivän olet juhlapäiväksi valinnut! <3

    Terkuin Janna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla toi valkonen aikamoinen suosikki nyt :) Mahtavan kuulonen toi booli, ihan ehdottomasti täytyy harkita jos tuo olis SE booli mitä teen tytöille ! Kiitos ohjeesta.

      Kiitos Janna <3

      Poista
  11. Mulla oli viime vklp kesäjuhlat ja tehtiin booli näin : kirkasta viinaa 0.3l ( voi tietysti käyttää jotain miedompaakin , 1,5l mansikka limusiideriä, punasta russian sweppesiä , ja pari mansikkalime siiseriä. Tuli aika raikasta ja hyvää ! Sitte sinne jäisiä mansikoita ja lime siivuja. Ja ainiin taidettii laittaa myös vähän sitruuna vissyä. Meillä ainakin meni kaupaksi tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi miten hyviä booliohjeita tulee, NAM <3 Tässä iskee valinnan vaikeus !!! Kiitos Jenni tästä !

      Poista
  12. Taidan pikkuhiljaa tietää mitä lauantaina puen........... ;)

    VastaaPoista
  13. Mun on kyllä ehdottomasti pidettävä tissiäiset kans sit kun sen aika tulee, tosin saattaa vielä tosi vierähtää... Mutta hyvää kannattaa odottaa ja ehkä ennen sit saatan jo käydä muutenkin ulkona, kunhan imetyksen saisi juurikin tuohon 1-2 kertaan päivässä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti, niin hauska idea mun mielestä !! Joo oon mäki käyny ulkona siis jo aiemmin, mutta aina on pitänyt kuitenkin vähän jarrutella ja tiettyyn kellonaikaan mennessä lopettaa juomien nauttiminen, joten nyt on sillain kiva lähtee ihan vapaasti ilman kotiintuloaikoja :)

      Poista
  14. Tosi ihan booli myös kesäpäivälle:
    Puoli pulloa pople-mansikkaa
    Puoli pulloa valkkaria
    Pullo spriteä
    +(Viinaa, jos haluaa vahvempaa, kuten me aina :D )
    PAlJON JÄISIÄ MANSIKOITA JA JÄITÄ :)
    Oikeesti tosi hyvää, vaikka kuulostaa ehkä "vahvalta" :)

    Toinen on tietty sangria<3 punaviinistä tulee kyllä järkky päänsärky.. Mut sangria on ihanaa kun sinne voi laittaa kaikkia ihania hedelmiä<3 :)

    Hauskoja juhlia teille :) valkonen mekko on kivempi, mutta saa äideilläkin olla viihteellä vähän paljastavampi mekko! Vaikka on äiti, niin saa sitä kuitenkin olla myös nainen, hyvän maun rajoissa tietenkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, kuulostaa NIIN hyvälle ja varmasti ois booli mun makuun :) ja voihan tota blandata vielä vaikka jos tuntuu liian vahvalta ! ja sangria mulla oli ihan ekana mielessä mutta meillä on kaapissa jo valmiina pari pulloa kirkasta parin vuoden takaa niin niitä pitäs jotain keksiä niin sais ne pois viemästä tilaa :D

      KIITOS <3 Niin saakin tottakai, mutta tää nyt on vaan mun oma päähänpinttymä etten osaa enää oikein pukeutua :D

      Poista
  15. Pinkki on kyllä ihan "baari"mekon näköinen :) eli passaa hyvin baareilemaan!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, se olis ehkä parempi nimeomaan siihen tarkotukseen :)

      Poista
  16. Pinkki ei oo kyllä liian antava, että ihan hyvin senkin voisit pistää päällesi, MUTTA ite kyl menisin tolla valkosella :D haha!
    Mun lempparikesäbiisi on tällä hetkellä Enrique Iglesiaksen Bailando biisi!! Espanjalainen versio varsinkin, rupee heti lanteet heilumaan ;D Oikein hauskoja tissiäisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin molemmat on ihan kivoja, mutta tiedän kans sen että valkosessa mulla olis ehkä itsevarmempi olo :D joten se se varmaan on.. Oo toi on niin kesäbiisi !!! englannin versio löytyy jo listalta, mutta pitää pistää toi espanjaversio vielä ! Kiitos, hauskat niistä varmasti tuleekin :)

      Poista
  17. Pinkki ehdottomasti! Se on enemmän bilemekon näköinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua vähän jännittää se päällä, saa nyt nähä kumpaan päädyn :)

      Poista
  18. Eikä oo yhtään liian antava tuo pinkki! Upea sekin mutta valkoinen on silti miun suosikki! Noi korut käy siihen niin kivasti!

    Nauti tissiäisistä!! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, mä oon jotenkin heti paljon epävarmempi jos näkyy "liikaa" paljasta pintaa :D mutta toi valkonen on kyllä vahvoilla tällä hetkellä !

      Kiitos Nelli, varmasti nautin <3

      Poista
  19. Mun mielestä tuo pinkki on ihana!!eikä yhtään haittaa että tissit näkyy enempi!eikös ne tissit oo muutenkin juhlan "pää aihe" ;))

    VastaaPoista
  20. Mä liputan valkoisen mekon puolesta o/ Ihanan kesäinen ja raikas :)

    VastaaPoista
  21. Toivottavasti valitsit pinkin! Se näyttää täydelliseltä päälläsi :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3