lauantai 16. elokuuta 2014

Hemmottelupäivä osa1 - ripsihuolto & hoitovinkit
Keskiviikkona sain pitkästä aikaa nautiskella omasta ajasta oikein kunnolla. Aamulla suuntasin Loihtimolle ripsihuoltoon. Ensimmäistä kertaa itseasiassa uusiin tiloihin, minne liike oli juuri elokuun alussa vasta muuttanut. Edellisestä huollosta oli vahingossa vierähtänyt lähes 7viikkoa, mutta onneksi peliä ei oltu menetetty vielä. Heidi handlasi melko toivottoman ripsitilanteen upeasti. Nyt mulla on taas syksyn kunniaksi ihanan luonnolliset räpsyttimet. 
Jospa sitä nyt arjen alettua muistaisi huoltaakin näitä tarpeeksi usein, ja ennen kaikkea myös hoitaa kotona kunnolla ja ylläpitää ripsien kuntoa. Tästä sainkin Heidiltä hieman noottia ja mulle laitettiin mukaan kotihoito-ohjeet pidennyksille. Nämä ohjeet haluan jakaa myös teille, koska tiedän että sielläkin on muutamia ripsiaddikteja jotka voi hyötyä tästä.
MENOVINKKI ! Loihtimo viettää tänään 3vuotis syntymäpäiviään sekä uuden liikkeen avajaisia. Ovet ovat avoinna kaikille 10 eteenpäin. Paikan päällä on mahtavia tarjouksia esim. -30% alennus kaikista ajanvarauksista, pikakampauksia, meikkiopastusta, arvontaa ja vaikka mitä muuta mahtavaa. Loihtimon löydät nykyään osoitteesta Yliopistonkatu 15, Kauppahallin 2kerrosksesta. Kannattaa ehdottomasti pistäytyä, mikäli satut pyörimään Jyväskylän keskustassa tänään !

Mahtavaa lauantaita kaikille ! Tää mami lähtee tänään tanssimaan, mahdollisesti viimeistä kertaa tän vuoden puolella ;) Korkkarit kattoon siis !

5 kommenttia:

 1. Kauniit ripset olet saanut <3 Melkein oon kade ;) Mulle nimittäin laitettiin ripset keväällä, ja ehtihän ne olee päässä vaivaisen vuorokauden.. Pois piti ottaa allergisen reaktion takia...

  VastaaPoista
 2. Milalle sisarus?Jee!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ei ihan vielä :) Alkaa vaan taas kuntokuuri niin siihen ei sovi mamille enää bileillat !

   Poista
 3. Pitäisköhän mun varata Loihtimosta vähän hemmottelua itselle, -30% on kuitenkin ihan hyvä tarjous... :)

  http://pikku-bambin.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3