sunnuntai 24. elokuuta 2014

Vinkkejä Tukholmaan KIITOS !


"Meidän tän kesän viimeinen reissu lähenee kovaa vauhtia, ja jo torstaina seilataan Viikkarilla kohti Tukholmaa. Reissu tulee olemaan Milan ensimmäinen ulkomaanmatka, aikamoisen jänskää ! Me ollaan Nikon kanssa käyty vastaavalla reissulla kerran, sinä kesänä kun tavattiin. Silloin mentiin aika nautiskellen ja shoppailupainoitteisesti, mutta nyt kun Miltsu on mukana tulee reissusta varmasti hyvin hyvin erilainen."
4 kommenttia:

 1. Hops! Me käytiin nyt kesällä juurikin reilun vuoden ikäisen sällin kanssa ensimmäisellä matkalla. suosittelen nappaamaan bussin heti satamasta alle, maksaa jotakin 5-6€aikuisilta, lapsi ilmainen, kestää puolisen tuntia mennä keskustaan, pysähtyy eri paikoissa ja samalta pysäkiltä pääsee sitten takaisin päin laivaan, ei tarvitse metroilla ja muilla säätää. Jos siis haluaa mennä heti "pelipaikoille".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo noin me ollaan suunniteltukin, kiva tietää ettei oo ton kalliimpi se bussi. Suunnitelma on nimenomaan mennä nyt sittenkin suoraan ytimeen :)

   Poista
 2. Me oltiin 1v 6kk kanssa viime talvena ja hyvin meni. Me oltiin Siljalla ja ainakin metrolla pääsi kyllä halvimmalla ja nopeesti ihan sataman lähettyviltä keskustaan :)
  Keskustassa pyörittiin kaupoilla ja käytiin syömässä, ei sen kummempaa. Äkkiä se päivä meni kun taas piti palata laivaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me mennään Viikkarilla joten satamat taitaa olla aika eri paikoissa :) Joo se päivä taitaa mennä aika hujauksessa, tuskin tulee tekemisen puute ainakaan.

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3