perjantai 1. elokuuta 2014

Huomenna Blogikirppistellään !


Tässä lupaamani kurkistukset meidän huomiseen myyntipöytään. Kuvissa on vain muutamia juttuja, joten todellisuus tulee olemaan paljon runsaampi ja suosittelenkin saapumaan huomenna paikan päälle tekemään mahtavia löytöjä !

Meidän pöytä koostuu siis hyvin pitkälti Milan pieneksi jääneistä vaatteista, naisten vaatteista, asusteista, lastentarvikkeista ja pienistä kodin jutuista. Kävimme illalla jo valmistelemassa pöytää monen muun bloggarin tapaan ja voin kertoa että Varikolla alkoi näyttämään jo aika upealta silmälläpitäen huomista tapahtumaa. Pöydät täyttyivät tasaiseen tahtiin ja huomenna tulee ilmeisesti entisestään täydennystä kun loputkin myyjät kasaavat myyntikojunsa kuntoon.

Sen pidemmittä puheitta nähdään huomenna klo. 11-16 osoitteessa Sorastajantie 1, 40320 Jyväskylä. Tätä kirppistapahtumaa ei kannata missata, joten saavu paikalle tekemään huikeita second hand löytöjä !

Jos tää on sulle ihan uus juttu josta kuulet vasta ekaa kertaa niin käy tsekkaamassa tarkemmat speksit Blogikirppiksen Facebook-sivuilta TÄSTÄ.
4 kommenttia:

  1. Kyllä houkuttelis hypätä junaan! Ihanasti oot nähny vaivaa hintalapuissakin <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Klara <3 Oli kyllä huippu tapahtuma, ois kannattanut hypätä raiteille ;)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3