maanantai 4. elokuuta 2014

Instaweek #31
1. Moikkaamassa äkäisiä lintuja. 2. Isä ja tytär samistyylillä. 3. Pari matkamuistoo mukaan Särkkiksestä ja nokka kohti Stadia. 4. Onnelliset lomalaiset nauttimassa Kaivarin kesäisestä illasta.
5. Korkeasaaren otukset, CHECK ! 6. Lomareissufiilistelyä.
7. Yks Dennis myös Jyväskylään kiitos. 8. Pakollinen Zara-ostos Helsingistä. 9. Here I come mamalife.fi ! 10. Blogikirppis valmisteluja. 11. Lauantain Blogikirppis löydöt. 12. Matti Myöhäset kävi tsekkaamassa Asuntomessut ! (Luvassa juttua tällä viikolla vielä blogissa.)

Seuraa Instagramissa, @essimmaria !8 kommenttia:

 1. Mäkin tahdon kesäretkelle stadiin!! Ootte niin söpöjä - jälleen! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kun tien päälle koko sakki ;) Jos kesä olisi yhtään pidempi mekin lähettäis vielä uusiks ! Ihana Paula, kiitos <3

   Poista
 2. Ihania kuvia :) varsinkin toi kuva Milasta ja isistä on super cool! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö oo, ja ihan vahingossa osui melko samiskuteet päälle :D

   Poista
 3. Mila on kyllä ihan mielettömän söde :) ja onnea mamalife:sta!

  VastaaPoista
 4. Hoi Essi! Nyt pakko kommentoida, sillä sun blogi kuuluu ehdottomasti suosikkeihin. Löysin blogisi talvella vielä odottaessani omaa pikkuprinsessaani ja mukana kuljetaan koko ajan enemmän innostuen. Tykkään siis! Hihii, halusinpa vain kertoa tuon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoi hoi ! Voi kiitos kun jaksoit kommentoida ja kertoa, lämmittää mieltä kovasti. KIITOS <3 Toivottavasti tykkäilet sitten myös lueskella muuton jälkeenkin uudella puolella :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3