tiistai 5. elokuuta 2014

Blogikirppis, second handia parhaimmillaan !


Palataan vielä hieman viikonloppuun ja kaikki odotukset ylittäneeseen Jyväskylän ensimmäiseen Blogikirppikseen...
Kuva lainattu Katriinalta.


Tapahtuma oli kerrassaan onnistunut. Taas kerran saatiin todistaa kuinka bloggaajat voivat jo itsessään saada suuren määrän ihmisiä liikenteeseen. Lauantaiaamuna jo ennen kello 11 oli Varikolla ihmisiä kerääntynyt pitkäksi jonoksi odottamaan pääsyään tekemään mahtavia löytöjä. Ensimmäisen kahden tunnin aikana tunnelma oli tiivis ja tavara vaihtoi tiheästi omistajaa. Omaan myyntiin olin tosi tyytyväinen, tosin jälleen kerran olin ahtanut pöydän ääriä myöten täyteen, mikä ei ehkä ole se paras myyntitekniikka. Toisaalta taas se ei niin haitanut sillä muutamien bloggaajien kanssa tehtiin päivän lopuksi vielä hyvää, kun Laura keräsi porukalta pari suurta säkillistä vaatteita ja kiikutti ne suoraan Ensi- ja turvakodille. Kirpparilta tein myös itse ihan huikeita löytöjä pikkurahalla meille kotiin sekä Milan vaatekaappiin. Voisi sanoa että lauantai oli second handia parhaimmillaan !


Päivästä jäi mahtava fiilis niin meille myyjille kuin asiakkaillekin. palautetta ja toiveita uudesta kirppiksestä tuli valtavasti. Siitä inspiroituneena tämä bloggaajaporukka onkin aloittanut jo uuden kirppistapahtuman suunnittelun marraskuuksi, joten sen tiimoilta kannattaa pitää silmät ja korvat auki syksyllä. Katriinalle vielä suuri kiitos pääjärjestäjän roolissa toimimisesta, kyllä siinä on vaan tehokas ja toimelias nainen !
8 kommenttia:

 1. Oij miten mukava tapahtuma. Onkohan täällä pääkaupunkiseudulla samantapaisia? En ole ainakaan kuullut :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ! En osaa sanoa ? Luulisin kyllä että sielläkin järkkäiltäisiin kun bloggaajiakin on niin paljon. Google varmaan auttaa asiassa :)

   Poista
 2. Harmi kun jouduin tän tapahtuman skippaa toisen tärkeän jutun takia :/

  Toivottavasti tää tapahtuma tulee uudelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi tosiaan, oli niin onnistunut kirppis :) Marraskuussa sitten uuteen tapahtumaan messiin !

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3