maanantai 25. elokuuta 2014

Instaweek #34

1.Päivän parhaita hetkiä, yhdessä lueskellen. 2. Uusi ihana tukka, tummempaa tottakai ! 3. Vihdoin se saapui ! Mulla on niin ikuinen pesänrakennusvietti... 4. Racoonin ihana pari kertaa sovitettu toppis etsii edelleen uutta kotia !
5. Mahtava aamupäivä ! Paljon menoa ja meininkiä blogimamien leikkitreffeillä.

6. Hitti välkkäri, banaaniletut w/ pensasmustikat. 7. Se on syksy nyt ! 8. Viimein partsivalot pääsee oikeuksiinsa, syysilloissa on tunnelmaa ! 9. Milan boyfriendi Oliver kävi kylässä, voi tuota nuorta lempeä ;)
10. Sunnuntai aamuna vedettiin koko pesue aamupalalla smoothiet naamariin. Pikkupimulla tosin menee vielä suurin osa ohi suun, mutta mitä väliä ! Hauskaa ainakin oli :D
11. Unohduin taas haikailemaan niitä ekoja kuukausia... Melkein päivälleen vuosi sitten juhlittiin nimiäisiä ja silloin Mila oli vielä niin pikkiriikkinen ! ♥


Seuraa Instagramissa, @essipieces !


4 kommenttia:

 1. Heippa, sulla on ihana blogi! Ei liity tähän postaukseen mut on jääny vaan mieleen Milan synttäritarjoilut...Olisin vaan halunnu tietää et ne tonnikalawrapit joita oli Milan synttäreillä niin kuin paljon etukäteen ne pitäs tehdä et on hyviä? Voiko jo edellisenä päivänä tehä?

  t. yks joka suunnittelee synttärikemuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ! Ja sori myöhäisestä vastauksesta, mutta joo, tahnan voi tehdä ennakkoon jääkaappiin maustumaan, mutta rullat tekisin samana päivänä ettei tortillalettu ala vetistyä ja mene sellaiseksi löllöksi :)

   Poista
 2. Mistä on löytynyt ihana pipo ja kaulahuivi Milalle? 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Happeak -merkkisiä, voitin Ihana mini -blogin arvonnassa keväällä :) Netistä löytyy googlaamalla varmasti jälleenmyyjiä !

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3