torstai 7. elokuuta 2014

Asuntomessut 2014

Nää Matti Myöhäiset kävi viime sunnuntaina katsastamassa tämän vuoden Asuntomessut läpi. Messualue on itseasiassa melkein meidän naapurissa, alle parin kilsan päässä meidän kotoa. Jo kevättalven aikana käytiin pyörimässä autolla messualueella kun talot olivat vielä rakennusvaiheessa. Jo silloin fiilikset oli kaksijakoiset. Ja niin ovat myös messujen jälkeenkin. Taloja ja sisustuksia oli lukemattomia erilaisia, ja itseasiassa alue oli niin valtava ettei kolmessa tunnissa ehditty kiertää kuin puolet. Lopulta kuitenkin löydettiin sieltä myös ne meidän omat lempparit.  Sain taltioitua osan niistä kameran muistikortille ja kokosin teille niistä valtavan kollaasin postauksen muotoon. Voimakkaan kuumeen tuo tapahtuma sai aikaan, nimittäin rakennuskuumeen. Tosin nuo hommat eivät ole meillä ajankohtaisia vielä vuosiin, mutta ainahan sitä saa ja PITÄÄ haaveilla. Jos nyt seuraavan vuoden aikana päästäisiin kuitenkin remppa- ja sisustuspuuhiin isomman kodin löytyessä. Tuota etappia silmälläpitäen messut tarjosivat rutkasti idiksiä, etenkin lastenhuoneet sai mut huokailemaan ihastuksesta.Ihan sitä meidän unelmataloa ei messuilta löytynyt. Nää nykypäivän trendit on osaltaan myös vähän outoja, etenkin rakentamisessa. Joskus tulevaisuudessa meidän unelmatalo tulee olemaan (ainakin tällä hetkellä) vähän kartanomainen vaalea puutalo isolla pihalla jossa lapsilla ja lapsenlapsilla on tilaa temmeltää. Ja mitä juuri ylempänä kirjoitinkaan haaveilusta... No mutta anyway, toivottavasti vielä joskus se päivä koittaa että saamme alkaa suunnitella sitä omaa taloa alusta loppuun asti ihan itse !

Ja se Drama Queen, aivan mielettömän upea ! ja tuo näköala... 
Löytyikö sieltä samoja messulemppareita ? Mitenkä muut messukävijät, millaiset fiilikset jäi ? Omasta mielestä Asuntomessut oli hienosti järkkäilty ja alue oli upeasti toteutettu. Toivottavasti pian saadaan tapahtuma tänne Keski-Suomeen uudelleen.12 kommenttia:

 1. Samoja lemppareita löytyi, itse tein postauksen pelkistä lastenhuoneista joista suosikkini oli (kohteen: 4 tytön huone, Marimekkoa ja peilin edessä balettitanko). Messuilla oli mun mielestä kivoja taloja ja sit ei niin kivoja taloja, mitään suosikkia en osaa tosin nimetä. Me oltiin kans messuilla vähän "myöhässä" käytiin viime lauantaina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei täytyykin kurkkia tuo postaus, me ei tosiaan keritty kiertää kun puolet eli jotain on voitu missata :)

   Poista
 2. Ihania! Mä niin haaveilen omasta uudesta ihanasta kodista (talosta) päivittäin. Vielä ei ole sen aika mutta toivottavasti joskus. Ite en kykenisi menemään asuntomessuille. Löhtisin sieltä niin vihreänä kateudesta ettei tosikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, olisi toisaalta ihana päästä siihen "lopulliseen" kotiin mahdollisimman pian :) Mulla kävi kyllä juurikin noin.. petollisia tapahtumia !

   Poista
 3. Mä en ole vieläkään käynyt, vaikka sain ilmaislipunkin messuille ja tosiaan ei olis pitkä matka :P huomenna onneks korjataan sekin asia, kun mies ottaa pekkasen töistä hoitaakseen bébéä ja pääsen päiväseltään käymään. Kävittekö illalla vai aamusta? Oliko miten enää ruuhkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kyllä mennä :) Huippua että pääset vielä ihan rauhassa kiertämään. Me käytiin iltapäivällä ja porukkaa kyllä riitti edelleen, mutta ei onneksi ihan ruuhkaksi asti.

   Poista
 4. onko sulla joku uusi kamera millä kuvat on otettu, ja saitko sen kenties tuon uuden blogin ansiosta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole uutta kameraa, vielä opetellen tuota jouluna ostettua käyttämään :D vähän hakusessa säädöt edelleen kun en ole jaksanut/ehtinyt paneutua kameran käytön opetteluun ;)

   Poista
 5. Hieman jäi harmittamaan että asunnot olivat erittäin suuria ja hukkatilaa oli paljon. Kohteista jäi ajatus että "eipä näissä juuri mitään spesiaalia ollut" samaa huttua :D Sisutukset myös klassisia ja perinteikkäitä.Tämä ilmeisestikkin juuri verottanut kävijämääriä,kun ei ole SITÄ jotain niissä taloissa :) Meillä talonrakennus tulossa ajankohtaiseksi nyt joten mielenkiinnolla silmäilin erityisesti keittiöitä ;) ..Paljon oli kuitenkin nähtävää ja tulikin isot rakkulat kantapäihin :P -Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä :) Tosi moni oli sellanen aika pliisu ja mitään sanomaton. Mutta silti omasta mielestä onnistuivat järkkäämään onnistuneet messut vaikka kohteet eivät ehkä monipuolisuudellaan loistaneet !

   Poista
 6. Kivat messut oli, mutta jotain jäi puuttumaan. Hienoja koteja, mutta sellaiset wow-elämykset jäi vähälle eikä omaa unelmataloa tuolta löytynyt. Aikaisemmilla messuilka niitäkin on ollut :) Kirjoitin itse parikin messupostausta (http://ladtenhuoneenkapina.blogspot.fi) en vain millään saanut mahtumaan kaikkea yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin tulla lukaisemaan sun postaukset :) Mutta siis ilmeisimmin siellä jäi samat fiilikset messuista kuin täälläkin.

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3