keskiviikko 13. elokuuta 2014

Matkarattaat meidän makuun !
Meille saapui ennen lomareissua mukava paketti Jollyroomilta. Iso postipaketti sisälsi helpottavia asioita, mitä tulee lapsen kanssa reissaamiseen. Testaukseen saimme Beemoon Easy Travel 4 -rattaat sekä matkasängyn. Tällä kombolla pärjäsimme reissussa paremmin kuin hyvin. Seuraavaksi kerronkin teille hieman enemmän kokemuksia näistä menopeleistä.

Aluksi olin hyvin skeptinen ennakkoluulojeni kanssa. En odottanut rattailta juuri mitään, johtuen osaltaan aiemmista huonoista matkaratas-kokemuksista. Pessimisti ei pety - vai miten se meni ? Sain kuitenkin jälleen yllättyä hyvin positiivisesti. Heti kun saimme rattaat kasaan, vedettiin Milan kanssa pari rundia rattailla ympäri kämppää ja ihastuin samantien rattaiden jämäkkään, mutta hyvin sulavaan liikehdintään. En meinannut pysyä pöksyissäni ennen reissua ja tulevia testiajoja.
Beemoista tuli hetkessä myös pikkumimmin lemppari rattaat. Istuinosa tuntuu mukavalta ja rattaista näkee hyvin joka puolelle. Päiväuniakin on mukava nukkua kun ei tarvitse erillisiä kuomuverhoja. Rattaissa nimittäin on jatkettava kuomu jolloin lapsen saa "kuvun" alle nukkumaan sekä halutessaan täysin myös auringolta suojaan. Kuinka kätevää ? 

Vaikka rattaissa on pienet etupyörät liikkuvat ne melko vaivattomasti maastossa kuin maastossa. Menoa ei paljon haitannut Helsingin keskustassa mukulakivialueet eikä Korkasaaren vaikeakulkuiset oikopolut. Etupyörät ovat todella kätevät etenkin kaupunkioloissa, ne saa lukittua, mutta tarpeen tullen myös vapautettua kääntyviksi.

Plussiin unohdin lisätä näppärän jarrutoiminnon. Toisen takapyörän vierestä löytyy vihreä ja punainen poljin joista saa helposti pistettyä parkin päälle. Autossa rattaat taittuvat ihanan pieneen tilaan ja tarpeen tullen mahtuvat jopa takapenkille penkkien väliin. Lisävarusteina rattaisiin kuuluu sadesuoja, laukku ja juomateline. Kokonaisuudessaan rattaat ovat niin mukavat ja helppokäyttöiset, että voisin melkein pistää meidän yhdistelmät myyntiin ja hankkia näiden rinnalle juoksurattaat. Näillä rattailla nimittäin pärjäisimme varmasti lenkkejä lukuun ottamatta täydellisesti. 

Jos siellä matkarattaat sattuu olemaan mietinnässä juuri tällä hetkellä, niin suosittelen lämpimästä juuri näitä Beemoon Easy Travel 4 -rattaita. Helpot, ketterät, jämäkät ja nätit, eli kaikkea mitä ainakin minä rattailta haluan ! Niin ja ennen kaikkea hinta-laatusuhde Beemoissa on todellakin kohdallaan. - Kysymys kuuluukin, mitä te kaipaatte matkarattailta ?
Yhteistyössä Jollyroom7 kommenttia:

 1. Ei liity postaukseen, mutta miten pitkä sun mies on? Näyttää pitkältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Niko ole kuin 182cm pitkä. Eli ihan normi mittanen mies :)

   Poista
 2. Tuo jatkettava kuomu on kyllä huippu! Meidän tän hetken matkiksissa häikäisee liian helposti aurinko silmiin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on oikeasti ihan älyttömän hyvä ! vetskari auki vaan niin saa koko beben piiloon halutessaan :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Postauksessa on suora linkki rattaisiin jossa näkyy myös hinta :) Tällä hetkellä ovat tarjouksessa 149e (ovh.239e) !

   Poista
 4. Mikä tuossa selkänojan säätömekanismissa sai miinuksia? Saako tavarakorista otettua mitään, kun selkänoja on makuuasennossa?
  nimim.matkarattaat harkinnassa

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3