sunnuntai 17. elokuuta 2014

Hemmottelupäivä osa2 - Tummempana syksyyn
Ripsihuollon lisäksi aiemmin viikolla hoidettiin myös hiuskuontalo syyskuntoon UNIKilla. Mulla oli selvät sävelet miten hiukset päivitettäisiin tällä kertaa. Syksyn tullen mieleen oli hiipinyt perinteisesti hieman tummempi ilme, ja se toteutuikin.

Olin napannut puhelimeeni pari mallikuvaa, ja lopputulos oli sen mukainen. Tummempi ja intensiivisempi tyvi, sekä liukuväristä siirryttiin raidoitettuun kylmemmän sävyiseen lookkiin. Lisäksi tietysti kesän kuivattamat huonot latvat saivat luvan lähteä. Toiveeni toteutui täydellisesti ja lopputulokseen sain olla enemmän kuin tyytyväinen. Liikkeessä otetuissa kuvissa kuitenkin väri hieman vääristyy kirkkaiden loisteputkilamppujen vuoksi. Tulevien postauksien kuvissa tulette varmasti vielä paremmin näkemään hiuksieni uuden sävyn, eli paljon kesätukkaa tummemman yleisilmeen.
Ihanaa että olen "löytänyt" itselleni kampaajan joka osaa toteuttaa hiustoiveeni juuri haluamallani tavalla. Ja vielä ihanampaa on se, että hiukseni voivat nykyään niin paljon paremmin kuin vielä vuosi sitten kun olin koukussa markettien tummanruskeaan väriin. Iso kiitos tästä kuuluu jälleen UNIKille ja taitavalle Hennalle. Mä niin tykkään tästä uudesta väristä, nyt on mami hiuksia myöten valmiina syksyyn ! 

Onko muuten muilla sama juttu aina syksyn tullen, sitä jännästi alkaa kaipaamaan tummempaa sävyä hiuksiin ? Kesän kirkastama tukka ei vain yksinkertaisesti mätsää syysvaatteiden kanssa, ja kai siinä joku syvempikin merkitys on ehkä taustalla ?

8 kommenttia:

 1. Mulla on päinvastoin: nyt syksyntullen haluisin lähteä vaalentamaan hiuksia pikkuhiljaa kohti omaa väriä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa että joillain menee noinkin päin :) mä oon jotenkin pitänyt sua ihan "aitona" tummana aina !

   Poista
 2. Ihan sama homma! Jotain uutta/tummempaa sitä kaipaa syksyn tullen. Rasittavaa, kun ei ole varma mitä haluaa mutta jotain muutosta kyllä. Kiva tukka ja luottokampaajan löytäminen on kuin etsisi neulaa heinäsuovasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin se on aina sama juttu niin kevään kuin syksyn kynnyksellä. :D Se on totta !

   Poista
 3. Haha! Ihan samat suunnitelmat tällä - tummempaa syksyksi ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat hiukset <3. Syksyn tullen on vaan pakko saada tummemmat hiukset. Ja pitää saada sisustukseen ja vaatteisiin uutta ilmettä, joka sopii syksyyn. t. Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 pidän itse kans kovasti ! Nimenomaan, seuraavaksi onkin sitten koti joka saa syysilmeen :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3