maanantai 11. elokuuta 2014

Instaweek #32
1. Perus *askan maanantain pelasti vierailu Pandan tehtaalla. Ihan pikku säkin kanssa lähdettiin kotiin ;) 2. Neiti kesäheinä uuden uutukaisen pihatuolinsa kanssa. 3. Syyslämmintä neidin vaatekaappiin. 4. Pussitushommia, pensasmustikkaa pakkaseen talven varalle, NAM !5. Prinsessapäivä - joka päivä ?
6. Voiko viikonloppu paremmin enää alkaa ? Aamupäivä leikkien Helsingin kummitädin kanssa. 7. Mama naattii kesän vikoista helteistä. 8. Kaks saunanraikasta ♥ 9. Sunnuntaina palattiin arkeen, syksy tulee ja se tarkoittaa kovaa reeniä !
10. Maailma rakkain töhöttäjä. Mun mimmi.


Viikonloppuna päivitin Instagramin käyttäjänimen, jotta se olisi myös blogin kannalta hieman tunnistettavampi. Uusi tunnus on @essipieces. Ei muuta kun follow me ! ;)

Tänään tapahtui myös Mamalifen puolella, päivitin meidän viikonlopun mökkifiilistelyjä ja tuntemuksia kesän loppumisesta. Käyhän kurkkimassa tuo postaus TÄSTÄ.6 kommenttia:

 1. tsemppiä syksyn reeneihin ja arkeen paluuseen! :) Sun blogi antaa paljon motivaatiota ja intoa sekä liikkumiseen että ruokavalioon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari :) Kesällä on hölläilty liikaakin, joten syksyllä alkaa kova rääkki ja se tulee näkymään myös täällä blogissa ;) joten pysy kuulolla !

   Poista
 2. Ostitko mustikoita jostain vai kävitkö itse keräilemässä?, jos ostit niin mistä? Mä olen miettinyt josko tänävuonna olisi laiska ja ostaisi mustikat valmiina :D Hintoja vain mietiskelin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatiin mustikat Nikon vanhemmilta Viron tuliaisena, joten ei oo mitään hajua mitä täällä maksaa litra :P On kyllä ihana saada fressejä marjoja talvellakin !

   Poista
 3. Itsekin kävin viime viikolla tuolla Pandan tehtaan myymälässä :D Itse en ostanut mitään, mutta tuo mies osti sitten senkin edestä :D Ollaan juuri muutettu Jyväskylään, niin tutustutaan paikkoihin. Joskus jos mietit jotain erikoispostauksia, niin olisi huippu semmoinen Jyväskylän top10 paikat yms :)

  Toivottavasti nämä instaweek postaukset jatkuu myös sitten uudessa blogissa, olen tykkänyt näistä valtavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sieltä kyllä tyhjin käsin kykene lähtemään :D Joo hei toihan on hyvä idis, laitan ehdottomasti postauslistalle ! Ja kyllä nää instapostaukset jatkuu myös ihan normaalisti uudellakin puolella :)

   Ja hei tervetuloa Jyväskylään, toivottavasti viihdytte !

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3