tiistai 19. elokuuta 2014

Kesän lempilunch


Tässä alkaa jo pieni eroahdistus hiipiä mieleen. Syyskuun alussa on aika sanoa taas hyväksi aikaa heipat omille herkuille ja heikkouksille. Niihin kuuluu mm. hyvin hiilari ja rasvapitoiset ruoat ja leivonnaiset. Voi auta armias. Tosin tää pieni (suuri) ero tekee meille vain ja ainoastaan taas hyvää tän hölläily kesän jälkeen. Ensi kesänä kun olisi tarkoitus viimein olla siinä biksukunnossa jonka oma katseeni kestäisi.

En nyt tosin tullut kirjoittelemaan tulevasta kroppaprojektin jatkosta sen enempää, sillä niille jutuille on tulossa pian ihan oma postaus. Näin illan päälle tulin jakamaan kanssanne mun menneen kesän ehdottoman lempparilounaan. Saaanko esitellä, tonnikala-pasta-ceasar-salaatin. Jota muuten ihan jokaisen kannattaa testata, etenkin jos ne perinteiset ceasaritkin uppoaa !
Salden saat kasaan helposti ja vaivattomasti, ja se on varmasti myös yksi syy miksi tää on maistunut mulle kesällä hyvinkin usein. Helppoa ja herkullista sen olla pitää. Tarvitset vain perus salaattitarvikkeet eli, salaatin, tomaatin, kurkun ja punasilpulin. Lisäksi ruokaisamman puolen hoitaa puolikas purkki tonnikalaa vedessä ja haluamasi määrä pastaa, tosin toimii tää hyvin ilmankin jos haluaa vältellä hiilareita. Koko komeuden kruunaa ceasarsalaatille perinteisellä tavalla parmesanjuusto, ceasarkastike ja krutongit. Voila ja ei kun nauttimaan !

Uudet ideat on aina tervetulleita, joten niitä otetaan vastaan. Jaa siis kommenttiboxiin oma lempparisaldesi, kiitos !
4 kommenttia:

 1. Itellä on tän hetkisenä ykkösenä kyllä ehdottomasti linssi-couscous-salaatti! Ei syödä ite lihaa ollenkaan, niin tämmöinen kasvisversio siis :) Eli noh. Kaikki noi siunkin mainitsemat perussalaattiasiat ja sitten jäähtynyttä (tai miksei lämmintäkin) täysjyväcouscousii ja liotetut ja keitetyt vihreät+ruskeat linssit sekaan! Sitten vähän oliiviöljyä+suolla+pippuria! NAM. Myös fetaa ollaan joskus laitettu ja oliivejakin... Onhan näitä :D

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää toi salaatti!!!
  Hei sellasta haluisin kysyä, että Kuinka teidän päivät neidin kanssa yleensä menee? Tapaatteko muita äitejä ja lapsia päivittäin, vai onko paljon päiviä että ootte neidin kansa vaan kaksin kotona?
  Ite oon nyt vuoden asunut vuoden vieraalla paikkakunnalla ja tuntuu hankalalta tutustua samassa elämäntilanteessa oleviin, kun en tiedä mistä niitä löytyis.. Täytyis varmaan harkita muskaria tai jotain kerhoa tms.
  T. Mama ja neiti 1 v

  VastaaPoista
 3. Arhg mul menee hermot näitten kommenttien kirjotusten kaa kun en tiiä tuliko äskeinen perille?!😩
  No kirjotan uusiksi..
  Mun lemppari on bataatti hallum salaatti! Eli baataatin palasia uuniin öljyn,v.sipulin,sitruunan,pippurin ja suolan kera,noin 20 minsaa joku 200 astetta kunnes kypsiä.anna jäähtyä hetki ja paista hallumia pannulla.tee salaatti rucolasta,punasipulista,kurkusta tai mistä haluat,sekoita ja avot on nim tosi hyvää!
  Toinen hyvä vikki millä saa protskua salaatteihin on gogreenin kikherneet ja pavut!👍
  Tsemiä syksyyn!!👊

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3