torstai 21. elokuuta 2014

Bloggaus yhdistää

On kerrassaan mahtavaa löytää elämäänsä uusia ihmisiä, etenkin sellaisia joiden kanssa kemiat ja mielenkiinnon kohteet mätsää niin hyvin yhteen. Tällä hetkellä oon todella iloinen että kevään ja kesän aikana niitä on löytynyt jopa useampi, itseasiassa kokonaisen kourallisen verran.

Meillä täällä Jyväskylän suunnilla on aika kivasti bloggaajia ja on ollut tosi kiva tavata monia heistä. Nyt menneen kesän aikana meille on hioutunut semmoinen pieni tiiviimpi blogiporukka. Bloggauksen lisäksi meitä yhdistää vahvasti myös äitiys. Lapsetkin on juuri sopivasti melko pienillä ikäeroilla, joten myös sillä saralla syntyy uusia ystävyksiä (ja isompien vaatteet pääsevät kierrätykseen porukan pienemmille jäsenille, niin kuin kävi tänään kun kahviteltiin meillä. Kiitos vaan Melina pienestä kotishoppailu hetkestä ;) ). Jokainen meistä äideistä on yhtä helposti hurahtavaa sorttia niin lastenvaatteisiin, sisustukseen ja oikeastaan ihan mihin villitykseen vain. Meidän porukan whatsapp-keskusteluissa viime päivinä on vallinnut aikamoinen massahysteria. Vuorotellen hullaannutaan lastenvaatteista, kodinjutuista, laukuista ja mistä milloinkin. Vaikka me äidit ollaankin ripotellen 20-30 ikävuoden välistä, ei ikäerot näy millään tavalla meidän jutuissa. Tosi saman henkisiä tyyppejä ollaan kaikki, vaikka jokaisella onkin se oma staili ja persoona. Niin ja jokaiselta tietysti löytyy myös se itseironia ja pirun hyvä huumori.

Mut tekee kertakaikkisen onnelliseksi se että olen löytänyt teidät ! Yhtään väheksymättä muita äiti-kavereita, niin onhan se nyt siistiä löytää ystäviä myös tältä blogirintamalta. Ei näitä juttuja kuitenkaan kaikki jaksa kuunnella, mutta meidän porukka tuskin kyllästyy inspiroimaan aiheesta koskaan. Kaiken lisäksi meidän pikkusetkin bondaa jo nyt niin hyvin yhteen, että varmasti sieltä löytyy myös tulevaisuuden ystävyksiä monin kerroin.

Tästä tuli nyt tälläinen avoin ylistyskirje teille, on ollut iso ilo tutustua Melina, Katriina, Laura, Evelina ja Paula. Toivottavasti pidetään yhtä vielä P I T K Ä Ä N ! Ps. Kuvat on napsittu tän aamupäivän leikkitreffeiltä meillä. Ja hei huomatkaa myös tuo Evelinan Linnea-prinsessan piirros mikä saatiin tuliaisena, ihana ! 14 kommenttia:

 1. Voi että, Essi! Ihana olet ja kaikki muutkin teistä ketkä tässä mainittiin <3! Pus Pus kaikille :)!

  VastaaPoista
 2. Kiitos munkin puolesta ihan kaikille teille. Ootte ihania! <3

  VastaaPoista
 3. Mahtavia tyyppejä ootte kaikki!! Näistä treffeistä saa energiaa arkeen, ja lisäkiloja :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano ! :D No mutta syyskuusta lähtien meillä järkätyissä kahvitteluissa on tarjolla vaan terveysherkkuja, kuten vettä ja porkkanaa ;)

   Poista
  2. Hei, Essille porkkanaa, muille pullaa! ;D No ei, tekis ihan hyvää itsekin ottaa itseään niskasta kiinni...

   Poista
 4. Voi, kuulostaapas ihanalta! Mahtavaa kun pääsee tutustumaan ja ystävystymään uusiin samanhenkisiin ihmisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä onni, sillä näin kotona ollessa niitä uusia ihmisiä näkee niin paljon harvemmin kuin työelämässä ollessa :)

   Poista
 5. <3 Ihana Essi olet! Mikään ei korvaa samanhenkisiä ystäviä! <3

  VastaaPoista
 6. Bloggaus tosiaan yhdistää! Itsekin olen saanut tavata muita samanhenkisiä ihmisiä blogin kautta, ja se on onni :-)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3