tiistai 12. elokuuta 2014

Kohti välikautta


Aamulla noustiin pikkupimun kanssa kahdeksan aikaan ja en voinut uskoa miten syksyinen näkymä ulkona odottikaan. Eilen illalla alkanut rankkasade jatkui vaan ja taivas oli harmaampi kuin miesmuistiin. Auts. Melko masentavaa menneen hellejakson jälkeen. Syksyisestä ilmasta inspiroituneena jatkoin kuitenkin tarmoa täynnä välikausivaatteiden selailua, sillä ne hankinnat meillä on vielä tekemättä. Ylläri ylläri.






Mila sai synttärilahjaksi välikaudelle tosin jo takin sekä housut, mutta Cirafin setti ei ole sieltä veden- ja tuulenepitävimmästä päästä. Muutenkin minua himottaisi hankkia setin rinnalle haalari, joka olisi nopeampi vetäistä päälle. Tällä hetkellä vahvin vaihtoehto on kirkkaasti tuo POPin kuorihaalari, siitä olen kuullut pelkkää hyvää ja se sopisi meidän tarpeisiin kuin nenä päähän. Tämän lisäksi tarvitaan kuravermeet, pipoja, hanskoja ja hyvät kengät. Olisko siellä puolella heittää suosituksia hyvistä popoista välikaudelle ? Täällä yksi untuvikko kaipaa neuvoja kipeästi.

Tässä verkkokauppoja tutkiessa oppii näköjään myös uutta. Ilmeisesti pitää alkaa selailemaan netistä löytyviä "alekoodi"sivustoja, sillä niitä hyödyntämällä voi tehdä ihan rahanarvoisia säästöjä. Esimerkiksi alennussankari.fi ja alennuskoodi.fi -sivuilta löytyy monen monituisia alennuksia ja koodeja tuttuihin verkkokauppoihin. Mulle tälläset sivustot on ihan uus juttu, johtuen varmaan siitä, etten ole suosinut nettiostoksia viime kuukausina. Onko tällänen alekoodien metsästys teille jo ihan tuttu juttu ? Oletteko todenneet hyödylliseksi tavaksi shoppailla ?








26 kommenttia:

  1. Mulla samat pohdiskelut edessä. Ajattelin kyllä vetästä tämän syksyn tolla meidä ticketin välikausi haalarill. Mutta sen lisäks haluaisin takki/housu setin , plus sitten kuravaatteet, pipot , hanskat ja ehkä kengätkin ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikäs siinä jos se on vielä Altsulle sopiva :) Kyllähän sitä saa aina vuodenaikojen vaihtuessa olla mietintämyssy päässä vaatevalintojen kanssa..

      Poista
  2. Me hankittiin pojalle tuo popin haalari syksyksi. Ei ole siis vielä käyttöön päässyt, mutta ostopäätökseen vaikutti nimenomaan se, miten ihmiset kehuivat, että se ei vettä kyllä päästä läpi. Koettiin siis, että erilliset kuravaatteet eivät ainakaan näin alkuun tunnu tarpeelliselta hankinnalta. Noin säästää rahaa ja aikaa, kun ei tarvitse kuravaatteita vielä laittaa erillisen puvun päälle :) Tosin tuskinpa näin kotona ollessa lähdettäisiin edes ulos hirmuisilla kurakeleillä. Tuota Reiman keltaista haalaria myös kuolasin, kun se on niin ihanan pirteä!

    Kengät on meilläkin vielä hankkimatta, mutta Halosella näytti olevan hirmuinen kasa pienten lasten kenkiä. Kannattaa käydä sieltä katsomassa valikoimaa! Ja hyvää palveluakin siellä saa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo, hyvä tietää ettei kuriksia tuon haalarin kanssa edes tarvitse :) Tuo keltainen Reima olisi kyllä myös ihana !

      Kiitos vinkistä, täytyykin käydä siellä kurkkimassa jos löytyisi meille popot syksyyn :)

      Poista
  3. Meillä on tuo popin pinkki ja se on ihan huippu! :) ei tartte kuriksia erikseen viritellä :)

    VastaaPoista
  4. Millä ohjelmilla muokkaat sun kuvat? :)

    VastaaPoista
  5. Ihania haalareita, varsinkin tuo Reiman keltainen on tosi pirteä!

    Ja sit ihan btw, muistelisin että oot kertonu teidän käyneen Tourutuvalla muskarissa. Millanen paikka toi Tourutupa on, onko sinne helppo mennä vaikkei tuntiskaan ketään? :D Ootteko käyny siellä muussa toiminnassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö oo !! :)

      Joo käytiin muskarissa ja ilmoittaudutaan varmaan myös tänä syksynä :) Se on ihana paikka, ja suosittelen kyllä menemään vaikka ei tuntisikaan ketään. Kyllä me mammat tullaan hyvin juttuun vaikka ei ennalta tunnettaisikaan. Ei olla käyty tosin muuten kuin muskarissa.

      Poista
  6. Mä olen etsinyt noita alekoodeja, useinn kyllä eivät toimi tai ovat vanhentuneita. Meillä neiti kohta 8 kk, joten välikausipuvulta ei vielä ihan niin paljoa vaadita kuin jo kävelevä ja tutkiva taapero edellyttää. Ostin Jonathanin City-vauvahaalarin, tyttö istuu enimmäkseen rattaissa ja välillä kiikussa. Pitää sitten ensi kevänä panostaa vähän enemmän :)

    arjessajajuhlassa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin nuo alennussankarin koodit tuntuisivat olevan ihan luotettavia :) Niin totta, meilläkään ei oikein vielä keväällä tarvittu niin laadukasta haalaria toisin kuin nyt kun Mila liikkuu jaloin.

      Poista
  7. Meillä onneksi on jo molempien typyjen välikausi hanskassa!:D Ella käyttää Nean vanhat, Nealla on tuola viime keväältä jäänyt Lassien haalari (joka onneksi menee vielä!) sekä pompilta tilasin housut & takin. Jännä nähdä kuinka ne kestävät kulutusta. :D On meillä sitten myös sadetakki & housut tietty. Ella ei onneks tarvi mitään sen kummempi vermeitä vielä, kun vaunuissa vaan möllöttää!

    Tuota popin vk-haalaria kahtelin minäkin mutta se jäipi kauppaan. Sillä samalla rahalla nimittäin saatiin kengät, haalari, sadehousut ja sadetakki , hattu & kurahanskat sun muut sälät, niin jäi sitten haalari ostamatta. :D Nimittäin meinasin! Mutta sillä rahalla sainkin sitten paljon muutakin.:)

    Mie joskus kyl googlettelen alekoodeja, jos oon jotain tiettyä ostamassa. :D Säästö se on pienikin säästö xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo sä oot ollu ajoissa, hyvä Mia :) Vitsi, mäkin olisin halunnu kokeilla Pomppeja, mutta myöhästyin niiden tilauksessa :/ Toivottavasti on toimiva teillä !

      Joo onhan se sillain tyyris, mutta ei tarvitse sit erikseen kuriksia. Katotaan nyt mihin me päädytään :D

      Poista
  8. Meillä oli jo keväällä poppia, eikä pettänyt, joten syksyllekin hankittiin popit! Ihan huiout! Suosittelen! :))
    Kengistä en kyllä osaa sanoa mitään.. meillä on superfitit ja ainakin vielä on olleet tosi hyvät! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne vaikuttaa kyllä niiiiin hyviltä :) himottais ihan sikana, katotaan vaan raaskinko panostaa vielä tänä syksynä :D

      Poista
  9. PO.Pilla on kyllä hyviä vk-vaatteita, meidän minillä on PO.Pin tummansininen vk-haalari. Vk-kenkinä meillä on ihan kumpparit ja sit lenkkarit, niillä mennään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi tummansininen muakin tietyllä tavalla houkuttais, sais sitten värikkäitä asusteita käyttää :) Joo lenkkari-kumppari kombo kuulostaa toimivalta !

      Poista
  10. Mä harrastan alennuksien metsästystä! :D

    VastaaPoista
  11. me ostettiin syyskuussa vuoden täyttävälle pojalle popin kuorihaalari. sellanen meillä oli jo keväällä, mutta nyt tarvittiin pari kokoa isompi :) kengät on täälläkin mietinnässä.. poika ei vielä kävele, joten en osta mitään goreja tms ennen kuin oikeesti on tarve. tennareita (henkkamaukka, nike & jonathan) sekä crocsin saappaat löytyy jo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo taitaa olla kyllä todella suosittu haalari, eli myös hyvä :) Crocsin saappaita mä oon kans miettiny.

      Poista
  12. Joo itseasiassa luin kyllä tuon silloin keväällä. Harmitti kyllä ja Reiman pisteet laski myös mun silmissä P A L J O N ! Mutta niin kuin sanoit, varmaan suurin osa vaatteista tehtaillaan melko huonoissa oloissa :(

    VastaaPoista
  13. Mä oon kanssa niin untuvikko näiden välikausi jne kamppeiden kanssa. Sadetakkia, kurahousua..kaikkea pitäisi olla varsinkin kun likka aloitti juuri päiväkodin. Hirveän vaikeaa kun toinen ei edes kävele ihan vielä niin valita asu mikä on kaikista paras maassa konttailevalle ja tukien kanssa juoksevalle termiitille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on näitä äitiyden pulmia :D Mutta eiköhän mekin tässä opita koko ajan ! Ensi syksynä ollaan jo konkareita ;)

      Poista
  14. Meillä on yksivuotiaalle tytölle popin kuorihousut ja -takki. Ajattelin niiden olevan monikäyttöisemmät kuin haalari. Esim nyt näillä ilmoilla ollaan oltu ulkona kuorihousuissa ja hupparissa. Peppu on pysynyt kuivana, mutta ei ole tullut liian kuuma, mitä haalarissa varmasti tulisi. Kuorivaatteiden lisäksi meillä on popin windfleece, joka on varmasti kiva sitten kun kylmenee. Kuriksina meillä on Ticketin plain rainit. Välikausikenkiä meillä ei vielä ole, vaan ulkoillaan Converseissa, joka ei ole ollut kovin kätevää. Semmoiset täytyisi hankkia asap. Olen ajatellut ihan perus nahkaisia korkeavartisia tennareita kuivimmillaan keleille ja kumppareita sadekelille. Goretexit maksaa vähän liikaa siihen nähden, että kevääksi tarttisi taas ostaa uudet. Ja kenkiä en kyllä osta ikinä käytetynä. Sormikkaita, pipoja ja kurahanskoja pitäisi myös hankkia vielä, mutta onneksi nämä isoimmat hankinnat ovat hanskassa. :)
    Me ulkoillaan yleensä parituntia aamusin ja iltaisin, joten haluun panostaa ulkovaatteisiin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3